Aynıyız benimde bat bugün, bekliyorum.. adet sancıları fena yokluyor hayırlısı bakalımGünaydın kızlar nasılsıniz bugün...? @iloveme @Yusra30 M minik mucize92 ve diğer arkadaşlar nasıl durumlar?? Benim bat bugün beklemedeyim bakalım gelecek mi reglim
Ben regl oldum maalesef... sende durumlar nedirAynıyız benimde bat bugün, bekliyorum.. adet sancıları fena yokluyor hayırlısı bakalım
Daha bişey yok ama ilk defa yeşil akıntı var 3-4 gündür.. sanırım enfeksiyon iltihap falan oldu o da reglimi etkilicek gibi hissediyorumBen regl oldum maalesef... sende durumlar nedir
Ooo yeşil akıntı varsa mutlaka doktora gidip enfeksiyon tedavisi görmen lazım. Yoksa ilerler iyice ve gebeliği engelleyebilirDaha bişey yok ama ilk defa yeşil akıntı var 3-4 gündür.. sanırım enfeksiyon iltihap falan oldu o da reglimi etkilicek gibi hissediyorum
Haklısın, ne kaşıntı ne yanma yok ama önemli bu akıntı..Ooo yeşil akıntı varsa mutlaka doktora gidip enfeksiyon tedavisi görmen lazım. Yoksa ilerler iyice ve gebeliği engelleyebilir
Yuvarlanıp gidiyorum bende kuzum ağrılar o bu derken zaman geçirmeye çalışıyorum sizler nasılsınızGünaydın kızlar nasılsıniz bugün...? @iloveme @Yusra30 M minik mucize92 ve diğer arkadaşlar nasıl durumlar?? Benim bat bugün beklemedeyim bakalım gelecek mi reglim
Gebelik testi yaptın mı canımHaklısın, ne kaşıntı ne yanma yok ama önemli bu akıntı..
Bugün hafif bi leke geldi canım olucam demekkiGebelik testi yaptın mı canım
Dikkat et kendine canım yorulma dinlen. Bende hala bebek sahibi olmaya uğraşıyorum işte. Dün adetim geldi ve Bugün yine doktor yolunu tuttuk. Yumurtalarım gelişmiş ama çatlama olmamış. Duphaston diye hap yazdı. Bu ay gebeliğin oluşacak inşallah çok ümitliyim dedi.Yuvarlanıp gidiyorum bende kuzum ağrılar o bu derken zaman geçirmeye çalışıyorum sizler nasılsınız
Nasıl bir adet geçirdiniz peki ? Daha mı azdı yada kısa yoksa tamamen herzamanki gibimiydi?Kızlar ben adet oldum sanırken hamileymişim meğer . Dualarınıza ihtiyacım var.
Ben gece uyurken lekelenme yaşamışım 3-4 damla kadar ertesi gün adetim başladı sandım ama devamı gelmedi. Lekelenme şeklinde oldu ve yerleşme kanamasıydı büyük ihtimalNasıl bir adet geçirdiniz peki ? Daha mı azdı yada kısa yoksa tamamen herzamanki gibimiydi?
Anladım Canım evet yerleşme kanamasıymış sağlıkla kucağına al inşAllahBen gece uyurken lekelenme yaşamışım 3-4 damla kadar ertesi gün adetim başladı sandım ama devamı gelmedi. Lekelenme şeklinde oldu ve yerleşme kanamasıydı büyük ihtimal
amin. Darısı isteyen herkesin başınaAnladım Canım evet yerleşme kanamasıymış sağlıkla kucağına al inşAllah
Ayyy inanmıyorum doğurmak üzeresin harikaMerhaba kızlar nerdeyse 7 ay oldu yazamadım giremedim telefonum.kirkti taşınma falan derken minik mucize olarak biliyorsunuz hatırlıyorsunuz belki o hesabın şifresini hatırlamayınca yeni açtım nasilsiniz durumlarınız nasıl
Elhamdulillah cok sukur canim evet çok şükür bayramda yada sonra si bekliyoruz inseALLaH darısı sizlerin başına Rabbim kulaklarınızı doldursun tez zamanda bu mutlu haberi alın sizde inseALLAH duan sizlerle Rabbim kimseyi bekletmesin canimAyyy inanmıyorum doğurmak üzeresin harikane çabuk geçmiş zaman.. Sağlıkla al meleğini kucağına inşallah biz iyiyiz bi umut beklemeye ve mücadeleye devam.. Buralar biraz ıssız kaldı. Sen nasılsın?
Keşke alabilsek ve verebilsek güzel haberleriKızlar hadi gelin artık gruba ya valla hergün girip bakıyorum yine aynı sayfa da duruyor.. özledim eski günleri.. kimseden güzel haberler yok mu????