- 2 Aralık 2013
- 954
- 796
- 34
adetken okunmaz sanırım bu dua dimiKızlar bugün zilhicce ayının 3. Günü bebek sahip olmak isteyenler Enbiya suresi 88-89-90-91 ayetleri okunuyomuş bilen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetken okunmaz sanırım bu dua dimiKızlar bugün zilhicce ayının 3. Günü bebek sahip olmak isteyenler Enbiya suresi 88-89-90-91 ayetleri okunuyomuş bilen var mı
okumak istiyordum günü kaçırmak istemiyorum fakat adetim başladı abdestsiz olmayacak malesef :/Kızlar bugün zilhicce ayının 3. Günü bebek sahip olmak isteyenler Enbiya suresi 88-89-90-91 ayetleri okunuyomuş bilen var mı
nereden bulabiliriz okumak isterim bende bugünmü okumamız şartKızlar bugün zilhicce ayının 3. Günü bebek sahip olmak isteyenler Enbiya suresi 88-89-90-91 ayetleri okunuyomuş bilen var mı
Yok canım abdestli okunuyoadetken okunmaz sanırım bu dua dimi
Evet bugün okunacak. Kur'an da Enbiya suresi bulabilirsin. internete O ayet numaraları yazınca da çıkıyonereden bulabiliriz okumak isterim bende bugünmü okumamız şart
Ohh oh ne güzel maşallah, senden alırız güzel haberleri inşallah benimde adetim bugün bitti, her zamanki gibi yeni ay yeni umutlar diyorumKeşke alabilsek ve verebilsek güzel haberleri ben heyecanlıyım sadece aylar sonra yeniden denemeye başladığımız için. Dün yumurtlama günüydü. Yeni hsg çekildi zaten. Bekliyorum bakalım heyecanla senden durumlar nedir?
canım yok ki güzel haberler :/ uzun süredir deneyenler kaldı sayfada o yüzden herkes bir tükenmişlik sendromuna girdi sanırım şahsen benim öyle olduKızlar hadi gelin artık gruba ya valla hergün girip bakıyorum yine aynı sayfa da duruyor.. özledim eski günleri.. kimseden güzel haberler yok mu????
oh süper inşallah uzun süreden sonra şıp diye oluverirKeşke alabilsek ve verebilsek güzel haberleri ben heyecanlıyım sadece aylar sonra yeniden denemeye başladığımız için. Dün yumurtlama günüydü. Yeni hsg çekildi zaten. Bekliyorum bakalım heyecanla senden durumlar nedir?
Ahh fiona nasılsın, uzun zamandır görmüyorum sanki senioh süper inşallah uzun süreden sonra şıp diye oluverir
inşallah sağlıkla ilerlesin canımcım bu sefer daha önceki deneyimlerini biliyorumAhh fiona nasılsın, uzun zamandır görmüyorum sanki seni
Tatlım ben hamile kalıyorum zaten, ilaçla falan da olsa kalıyorum. Ama keşke sağlıkla ilerlese artık
Çok iyi anlıyorum, umudu kesmek demeyelim de artık oluruna bıraktım ben de.. Olmazsa da üzülmicem artık. Doktora da gitmedim tekrar. Çok mücadele, çok hayal kırıklığı yaratıyor bende. Doğal yoldan olursa olur diyorum artık. İnşallah o güzel haberleri alıcazinşallah sağlıkla ilerlesin canımcım bu sefer daha önceki deneyimlerini biliyorum
ben aynı bir değişiklik yok eskisi kadar bebek fikri üzerine düşmüyorum gene doktor kontorlündeyim ama olursa olur ne ala olmazsa önümüze bakarız modundayım o yüzden de eskisi kadar aktif değilim ama girip bakıyorum güzel haberler alabilmek için
Haklısın valla benimde 17. ayım 1.5 yıl olucak yavaştan bende giriyorum o sendromacanım yok ki güzel haberler :/ uzun süredir deneyenler kaldı sayfada o yüzden herkes bir tükenmişlik sendromuna girdi sanırım şahsen benim öyle oldu
Pardon 18. Ayım 1.5 yıl oldu bile hesaplarda gitti kafadanHaklısın valla benimde 17. ayım 1.5 yıl olucak yavaştan bende giriyorum o sendroma
İloveme den haber var mı canım en son hsg çekilicekti ne yaptı merak ediyorum
ben artık saymayı bıraktım histeroskopi sonrası çok ara vermeden tüp bebeğe başlarız diye düşünüyorum ama kısmet bakalımPardon 18. Ayım 1.5 yıl oldu bile hesaplarda gitti kafadan
Tüp bebek niyeyse hiç aklımda yok hep olucağını hayal ediyorum ama her geçen ayda bu hayalden uzaklaşıyorum, garip bişe yaben artık saymayı bıraktım histeroskopi sonrası çok ara vermeden tüp bebeğe başlarız diye düşünüyorum ama kısmet bakalım
ıloveme 2. hsg yi çekildi canım bu ay basında , tüpleri açık çıktı bir sorun yok şükür
tamam canım , inşallah alırız güzel haberleriTüp bebek niyeyse hiç aklımda yok hep olucağını hayal ediyorum ama her geçen ayda bu hayalden uzaklaşıyorum, garip bişe ya
İloveme adına çok sevindim kafasına takıyordu bu durumu tüpler açıldımı açılmadımı diye.. inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırız.. güzel haberi alınca bizide müjdelemeyi unutmayın ama
Merhaba 2. Hsg yi nerede çekildi acaba çok sevindim açık çıkmasına.ben artık saymayı bıraktım histeroskopi sonrası çok ara vermeden tüp bebeğe başlarız diye düşünüyorum ama kısmet bakalım
ıloveme 2. hsg yi çekildi canım bu ay basında , tüpleri açık çıktı bir sorun yok şükür
İşte bi sebebi olmaması da zor ..ben hsg çekildim sağda hafif yapışıklık vardı açıldı dedi.. yumurta geliştirici kullandım yumurta büyüyor çatlıyor sperm var ama sonuç alamıyorum.. demekki vaktini bekliyor diyip kendimi avutuyorum..1-2 ay sonra tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olucaktamam canım , inşallah alırız güzel haberleri
ben de normal yoldan olsun diye çok direttim 3 sene oldu artık. yani histeroskopiyi bile doktor dediği an oldum. ama sorun ne hala bilmiyorum.
bu belirsizlik beni tüpe karşı da soğutyuor belki suan doğal yolla olmasına engel olan sey, tüpün tutmasını da engelleyebilir. kafamda deli sorular ama saldım gitti.