Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar merhaba benim size bi sorum var adet günüm 2 gün geçti dünden beri kahverengi açıklı koyulu akıntılarım oluyo regl olucağım zaman kahverengi akıntım gelir 2 saat sonra adetim sökülürdü. Adet sancım falanda yok. Yerleşme böyle bişey mi

Beni de yaz canım 27 yaşındayım 3yıllık evliyim bat 8 temmuz ama aşılama dan dolayı biraz değişti. 2.aşılama için tedavi görüyorum. Maalesef bende pko var

Çocuğum olmayacak fikrini kabullenip buraya girmeyi bıraktıktan sonra sizleri merak edip girdim geçen gün ve baktım herkes gitmiş resmen
Canım yıllar öncesinden tanıyorum seni, nasılsın? Çocuğun olmayacak fikrine nerden vardın kuzum, elbet bir zamanı var sabırlı olmak zorundayız, malesef canım benim bende yıllardır bekliyorum. Ama pes edemeyeceğim çok farklı bir istek, asla pes etme elbet bir çaresi var.

Selam hatunlar..
Epeydir uğrayamadım, bi selam vereyim dedim.
Herkes iyi mi keyifler ne alemde?
Slm cnm topik dağıldı maalesef eskisi gibi aktif değil artik minseo gitti @NealStreet gitti çoğu kişi artik yazmıyor bende arada bi bakıp çıkıyorum artik eski neşemiz keyifli sohbetlerimiz yok maalesef sen nasılsın nasıl gidiyor

İnsan bir yerden sonra kabullenmeye mecbur kalıyor çünkü hâlâ ısrarla umut ederse çok yorulup üzülüyor canım kabullenmeye mecbur kaldım diyelim olmuyor işte benim çocuğum olmuyor

İnsan bir yerden sonra kabullenmeye mecbur kalıyor çünkü hâlâ ısrarla umut ederse çok yorulup üzülüyor canım kabullenmeye mecbur kaldım diyelim olmuyor işte benim çocuğum olmuyor
Sorun ne gözüküyor canım? Sebepsiz infelite mi?
Bir kişinin bu konuda pes etmesine dayanamıyorum, içim acıyor gözüm doluyor, çünkü ne çektiğini biliyorum.
Çocuğun olur gülüm olur, sen tüp bebek kaç kere denedin? Histeroskopi kaç kere oldun? Senin eşinin kromozom testlerin yapıldı mı? Eşimde sperm hasar kaç çıktı?
Yazamayacağın özel bir durum varsa özelden yaz bana lütfen.

Evet herkes gitti bu grubun eski halini gerçekten özledim sizler iyisinizdir İnşaAllah kuzum

Selam hatunlar..
Epeydir uğrayamadım, bi selam vereyim dedim.
Herkes iyi mi keyifler ne alemde?
selam canım

arada iloveme ile aklımıza geliyordun ne yaptı acaba diye merak ediyoduk biz bildiğin gibi .
covidiydi osuydu derken zaman geçiyor değişen bişey yok. sağlık olsun diyerek günlerimize devam . sen nasılsın ?

ah yıldızcım ya, senle aynı hislerdeyim.
Alllah büyük sağlık olsun diyelim .
Elindeki bütün imkanları değerlendir. sonra artık akışına bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…