Ne güzel bi memleket havası alda gelCok sukur cnm ıyiyiz biz de durumlar aynı memlekete gidecegim gün sayıyorum bu hafta okul son
canım sen ileri tetkileri yapturdın mı hsg semen analizi vs ..Vücudum döllenmeye karşı kendini kapamış resmen.. yumurtluyorum birkaç güne kalmadan adet belirtilerim başlıyor.. her ay her ay aynı şey.. hani diyorumki bir farklılık olur o da yok..yumurtlama oluyor 3-4 gün sonra göğüs hasaasiyeti adet sancıları ve sinir… hoşgel adet.. ne diyeyim artık
iyiyim canım sağol , ben dün histeroskopi oldum .fiona13 nasılsın cnm var mı gelişme sende. Benim hsg sonrası klomen ve çatlatma iğnesi işe yaramadı olumsuz Sonuçlandı. Eşimin sperm testini üroloji doktoruna gösterdik morfolojisi 2 idi. Sayı iyi ama morfolojiden dolayı sıkıntımız var 2 ay beslenmesine falan dikkat edicek sigarayı azaltmaya çalışıyor bakalım 2 ay sonra tekrar sperm testi vericez düzelme olcak mı.
inşallah canım hepimiz güzel haberler alalımfiona13 Geçmiş olsun cnm inşallah güzel haberler verirsin Morfoloji düzelir inşallah cnm düzelmezse olmazsa üroloji doktoruna gidicez ilaçlarla belki düzelir olmazsa da aşılama ya da tüp bebek sanırım. Kimyasal gebelik de yaşamıştm belki de sprem şekil bozukluğundan cnm ama 2 ile de gebe kalan çok var Rabbim nasıp eder inşallah bizlere de
Doktorlar ne derse ona uyuyoruz cnm inşallah emeklerimizin karşılığını verir Rabbiminşallah canım hepimiz güzel haberler alalım
olabilir tabi kimyasalın sebebi morfoloji bozukluğu da olabiliyor. ben de iki kez femara aldım.
aslında yumurta zaten gelişip çatlıyor bi ay da ilaçsız takip ettik niye yumurta geliştirici tedavi alıyoruz bilmiyorum.
ben en son histeroskopi konusunda daha ısrarcı oldum. belki polipler de engeldir diye.
kısmet artık sağlık olsun
İyi diyelim iyi olsun sağol canım. Hayırdır noldu böyle üzüldüm valla.Slm cnm topik dağıldı maalesef eskisi gibi aktif değil artikminseo gitti @NealStreet gitti çoğu kişi artik yazmıyor bende arada bi bakıp çıkıyorum artik eski neşemiz keyifli sohbetlerimiz yok maalesef sen nasılsın nasıl gidiyor
Sağolun valla hatırlanmak güzel. Bende de aynı covid davasına afakanlar bastı artık.selam canım
arada iloveme ile aklımıza geliyordun ne yaptı acaba diye merak ediyodukbiz bildiğin gibi .
covidiydi osuydu derken zaman geçiyor değişen bişey yok. sağlık olsun diyerek günlerimize devam . sen nasılsın ?
Çok iyi anlıyorum seni. Herşeyde bir hayır vardır.İnsan bir yerden sonra kabullenmeye mecbur kalıyor çünkü hâlâ ısrarla umut ederse çok yorulup üzülüyor canım kabullenmeye mecbur kaldım diyelim olmuyor işte benim çocuğum olmuyor
Yaptırdık canım.. eşimin değerleri normal çıktı benim hsg de sağda hafif yapışıklık vardı oda açıldı demişti doktor..yumurta takibi yaptık büyüyor çatlıyor sperm var ama olmuyor.. hsg den beri tedaviye ara verdim ağustostan sonra yine başlamayı düşünüyorumcanım sen ileri tetkileri yapturdın mı hsg semen analizi vs ..
o zaman rahim duvarı kalınlığıyla alakalı bir sorun olabilir mi ? bende de bütün seçenekleri eleyelim diye histeroskopiyi de aradan çıkardık. rahim filminde gözükmeyen daha sonra usg de gözüken polip vardı. 4-5 adet çıkarıldı dedi doktorum çizik de attılarYaptırdık canım.. eşimin değerleri normal çıktı benim hsg de sağda hafif yapışıklık vardı oda açıldı demişti doktor..yumurta takibi yaptık büyüyor çatlıyor sperm var ama olmuyor.. hsg den beri tedaviye ara verdim ağustostan sonra yine başlamayı düşünüyorum
Olabilir e2 biraz düşüktü ama doktorum tek başına bişey ifade etmez demiştio zaman rahim duvarı kalınlığıyla alakalı bir sorun olabilir mi ? bende de bütün seçenekleri eleyelim diye histeroskopiyi de aradan çıkardık. rahim filminde gözükmeyen daha sonra usg de gözüken polip vardı. 4-5 adet çıkarıldı dedi doktorum çizik de attılar
Geçmiş olsun canım benimiyiyim canım sağol , ben dün histeroskopi oldum .
gözüken polip vardı 4-5 adet aldık dedi doktor.
bir de rahime çizik atıldı .
bizim de morfoloji 2, üzerine de covid olduk. suan ne durumdadır bilmiyorum hiç.
şimdiki süreciniz nasıl olacak canım ?
inşallah düzelme olur klomenle 2-3. tedavide daha iyi yanıt oluyor .
16 da öğrendik canımmYaaa ne güzelSana kaçıncı haftada söylemişlerdi cinsiyetini kuzum