Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Daha bişey yok ama ilk defa yeşil akıntı var 3-4 gündür.. sanırım enfeksiyon iltihap falan oldu o da reglimi etkilicek gibi hissediyorum
Ooo yeşil akıntı varsa mutlaka doktora gidip enfeksiyon tedavisi görmen lazım. Yoksa ilerler iyice ve gebeliği engelleyebilir

merhaba kızlar nasılsınız :) bayağıdır girmiyorum arada okuyorum ama yazılanları ben pes etmedim halimden ama artık bıraktım saldım akışına her ay acaba demekten çok yoruldum o yüzden ne olucaksa ya olucak ya olmayacak Rabbim bana bir sürpriz illaki ayarlamıştır diye düşünüyorum tek yapacağım şey şuan birilerinden duydum genetik test varmış onu yaptırıcam bir bakılsın bakalım eğer yaptırırsam sonrasında devlet hastanelerinde aşılama yapıyorlarsa birde şansımı oradan yana deneyeceğim belki yıl sonuna doğru 2. aşılamam olmuş olucak sonuç olumlu olmazsa ki inşallah olur seneye artık tüp bebek yoluna gireriz diye düşünüyorum ama inanın kendinizi salmak o kadar güzelmiş ki illaki gelecekse mucizemiz beklemediğimiz anda gelsin istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ve şuan kucağına almayı bekleyenlere de sağ salim kavuşmayı nasip etsin 🥰😍 ha birde aşılama olduğum hastaneyi aradım corona için aşı olursam ilk dozdan ikinci dozu olana kadar korunmam gerektiğini hatta 2. dozdan sonrada 3 ay daha korunmam gerektiğini ve bir işlem yapamayacaklarını söyledi bilginiz olsun kızçeler 😘

Yuvarlanıp gidiyorum bende kuzum ağrılar o bu derken zaman geçirmeye çalışıyorum sizler nasılsınız
Dikkat et kendine canım yorulma dinlen. Bende hala bebek sahibi olmaya uğraşıyorum işte. Dün adetim geldi ve Bugün yine doktor yolunu tuttuk. Yumurtalarım gelişmiş ama çatlama olmamış. Duphaston diye hap yazdı. Bu ay gebeliğin oluşacak inşallah çok ümitliyim dedi.

Merhaba kızlar nerdeyse 7 ay oldu yazamadım giremedim telefonum.kirkti taşınma falan derken minik mucize olarak biliyorsunuz hatırlıyorsunuz belki o hesabın şifresini hatırlamayınca yeni açtım nasilsiniz durumlarınız nasıl
Ayyy inanmıyorum doğurmak üzeresin harika 😍😁 ne çabuk geçmiş zaman.. Sağlıkla al meleğini kucağına inşallah 🙏 biz iyiyiz bi umut beklemeye ve mücadeleye devam.. Buralar biraz ıssız kaldı. Sen nasılsın?

Ayyy inanmıyorum doğurmak üzeresin harika 😍😁 ne çabuk geçmiş zaman.. Sağlıkla al meleğini kucağına inşallah 🙏 biz iyiyiz bi umut beklemeye ve mücadeleye devam.. Buralar biraz ıssız kaldı. Sen nasılsın?
Elhamdulillah cok sukur canim evet çok şükür bayramda yada sonra si bekliyoruz inseALLaH darısı sizlerin başına Rabbim kulaklarınızı doldursun tez zamanda bu mutlu haberi alın sizde inseALLAH duan sizlerle Rabbim kimseyi bekletmesin canim

Kızlar hadi gelin artık gruba ya valla hergün girip bakıyorum yine aynı sayfa da duruyor.. özledim eski günleri.. kimseden güzel haberler yok mu???? 🙂

Kızlar hadi gelin artık gruba ya valla hergün girip bakıyorum yine aynı sayfa da duruyor.. özledim eski günleri.. kimseden güzel haberler yok mu???? 🙂
Keşke alabilsek ve verebilsek güzel haberleri 🥰 ben heyecanlıyım sadece aylar sonra yeniden denemeye başladığımız için. Dün yumurtlama günüydü. Yeni hsg çekildi zaten. Bekliyorum bakalım heyecanla ☺️ senden durumlar nedir?

X