- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Kuzum çok teşekkür ederim amin İnşaAllah tez vakitte size de nasip olsun İnşaAllahCanm benim cok tebrik ederim oğluşun sağlıkla gelsin inşallah artık pek girmiyorum ama bı ıkı takıp ettıklerım ıcın bakıyorum cok sevindim
Amin canım inşallah, ben beklemedeyim canım bu ay klomenle yumurta oluşmadı kucuk kaldı buyumuyor, bidaki reglimde yumurta buyutme iğnesine geçiyoruzKuzum çok teşekkür ederim amin İnşaAllah tez vakitte size de nasip olsun İnşaAllah
Sen nasılsın iyi misin çiçeğim
Gonal f mi kuzum bende bir kutu fazla var ilaçlar çok pahalı eğer özele gidiyorsanAmin canım inşallah, ben beklemedeyim canım bu ay klomenle yumurta oluşmadı kucuk kaldı buyumuyor, bidaki reglimde yumurta buyutme iğnesine geçiyoruz
Canım daha yazmadı menogon sor dedi ezaneye ama muadilide olur demişti eğer regli olunca gonalf felan yazarsa haber ederim sana eğer sende olursa hala teşekkür ederimGonal f mi kuzum bende bir kutu fazla var ilaçlar çok pahalı eğer özele gidiyorsanistersen sana kargoyla göndereyim
Tmm kuzum haber ver bana istersen numaramı da vereyim yazarsın hiç açılmamış bir kutu gonal f var dolabımdaCanım daha yazmadı menogon sor dedi ezaneye ama muadilide olur demişti eğer regli olunca gonalf felan yazarsa haber ederim sana eğer sende olursa hala teşekkür ederimmenogon kutusuna 325 felan dediler. 40 yas altına devlet karşılamıyormuş
Eğer gonalf yazarsa cok iyi olur canmm. Olurr tabii verebilirsnTmm kuzum haber ver bana istersen numaramı da vereyim yazarsın hiç açılmamış bir kutu gonal f var dolabımdabir arkadaşımın işine yarasın vesile olayım çok isterim
Dozu ne peki iğnenin canım sorayım doktora bendeTmm kuzum haber ver bana istersen numaramı da vereyim yazarsın hiç açılmamış bir kutu gonal f var dolabımdabir arkadaşımın işine yarasın vesile olayım çok isterim
Özelden yazdım çiçeğimDozu ne peki iğnenin canım sorayım doktora bende
Evet canım tabi ki düşük risk olması down sendromu açısından düşük risk yani. Yüksek çıkarsa ileri tetkik istiyorlar.Düşük risk yazması iyi mi yani kuzum herhangi bir açıklama falanda yazmıyor
Gözün aydın kuzucumm,Erkekmiş teyzoşları
Sağol kuzum bende internetten araştırıyorum dediğin gibi yazıyor çok şükürEvet canım tabi ki düşük risk olması down sendromu açısından düşük risk yani. Yüksek çıkarsa ileri tetkik istiyorlar.
Yaaa ne güzelGözün aydın kuzucumm,
Oğluşuma arkadaş geliyooor
12. Haftada cinsiyet öğrenen nadir kişilerdensin canım, ismin gibi minik mucizeler yaşıyorsun M minik mucize92 sağlıkla gelsin küçük paşa
Kuzum yanlışlıkla bana yazmışsın, ben daha 9. Haftada yımAaa bende şaşardım bu kadar erken öğrenmene ayy hayırlı olsun oğluşun kuzum
Kuzum yanlışlıkla bana yazmışsın, ben daha 9. Haftada yım
Biliyorm ona yazdım senin gibi şaşırdığıma dair de etiket etmedimseni biliyorm şekerim o kadar deeil az kaldı seninde öğreneceğiz inşallah
Nereye gitti ki canımminseo Nerdesin☹
Ara vericem demişti gelmedi bi turlu:/Nereye gitti ki canım
Bu arada nasıl gidiyor tedavin?
Sana can olsunlar onlar inşallahAra vericem demişti gelmedi bi turlu:/
Bugu 6. İgnem olcak canm sagda 4 solda 2 yumurtam varmis dun ultrason bakildi :)