- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
Anladımm. Eşimin sperm sayısı düşüktü bizde o yüzden başladık tüp bebeğe.Benim 30 yumurtam toplandı.Çok yumurta olmasına sevinmiştik ama ya kalitesizdi ya sperm dölleyemedi. 19 olgun yumurtadan 9 tanesi döllendi kala kala 4 embriyo kaldı elimizde buna şükür .Beni ilk gün ve üçüncü gün aramışlardı. İnşallah 2.opuya gerek kalmaz. Geriden gelip sonradan yetişti diyenleri de okumuştum burda. Tek embriyo bile yetiyor aslında.yok benim amh düşük hem de eşimde sıkıntı var önce dondurcaz demişti doktor oluşan embriyo sayısına göre de 2. Yumurta toplama işlemi yapılabilir demişti doktor ki bugün aradılar 10 yumurtanın 6sı olgunmuş 2 tanesi döllenmiş belki geriden gelen olur dediler yarın yine aricaklar sanırım 2.toplama işlemi yapılacak bana 2 tane devam ederse :/
Çok tebrik ederim , oğluşun sağlıkla gelsin inşallahÖmer Ali koyacağız Rabbim nasip ederse çiçeğim
çok şükür buna da ama işte doktorum sağlıklı embriyo sayısı yeterli olursa transfer sonrası olumsuz olursa tekrar başa dönmeyelim diye 2. Toplamayı yapabiliriz demişti.umarım hiç gerek kalmaz hiç birine.Anladımm. Eşimin sperm sayısı düşüktü bizde o yüzden başladık tüp bebeğe.Benim 30 yumurtam toplandı.Çok yumurta olmasına sevinmiştik ama ya kalitesizdi ya sperm dölleyemedi. 19 olgun yumurtadan 9 tanesi döllendi kala kala 4 embriyo kaldı elimizde buna şükür .Beni ilk gün ve üçüncü gün aramışlardı. İnşallah 2.opuya gerek kalmaz. Geriden gelip sonradan yetişti diyenleri de okumuştum burda. Tek embriyo bile yetiyor aslında.
Bana da 12. haftada kıza benziyor demişti doktor. :)Erkekmiş benim minik kuzum çiçeğim
Güzel haberlerle gel İnşaAllah kuzumEvet canım haftaya cuma kısmetse
Sağol kuzum Allah razı olsun tez vakitte isteyen herkese nasip olsun İnşaAllahÇok tebrik ederim , oğluşun sağlıkla gelsin inşallah
Perinatoloji de mi demişlerdi sana da kuzumBana da 12. haftada kıza benziyor demişti doktor. :)
Yok bana kendi doktorum söylemişti.Perinatoloji de mi demişlerdi sana da kuzum
Amin inşallahçok şükür buna da ama işte doktorum sağlıklı embriyo sayısı yeterli olursa transfer sonrası olumsuz olursa tekrar başa dönmeyelim diye 2. Toplamayı yapabiliriz demişti.umarım hiç gerek kalmaz hiç birine.senin de umarım çok güzel ilerler her sey sağlıkla kavusuruz hepimiz
Maşallah allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallahErkekmiş teyzoşları
Sen ne kadarlık oldun çiçeğimMaşallah allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah
Yaaa çok sevindim bende dört gözle sonucumu bekliyorum 1 haftayı bulurmuş çıkmasıKızlar çok şükür genetik testim sonuçlandı doktorla henüz konuşmadım ama yüksek risk saptanmadı diyorsağlıkla gelsin bebiş inşallah
Benim dört günde falan çıkmıştı canım takip et sen yine de hastanenin sisteminden. Ama e nabızda falan geç gözüküyor yapıldığı. Sonuç zaten gözükmüyor dış rapordadır diyor ama sonucun çıktığını anlıyorsun. Benim hastanenin kendi sayfasında daha erken görülmüştü e nabıza göreYaaa çok sevindim bende dört gözle sonucumu bekliyorum 1 haftayı bulurmuş çıkması
Hastanenin sonuç kısmından baktım çıkmış kuzum düşük risk yazıyor bende de iyi dimi buBenim dört günde falan çıkmıştı canım takip et sen yine de hastanenin sisteminden. Ama e nabızda falan geç gözüküyor yapıldığı. Sonuç zaten gözükmüyor dış rapordadır diyor ama sonucun çıktığını anlıyorsun. Benim hastanenin kendi sayfasında daha erken görülmüştü e nabıza göre
Harika canım bende orada da yazmıyordu sadece doktordan gidip alabiliyorsun ya da öğrenebiliyorsun. Çok şükür senin de güzel çıkmış demek ki çok şükür sağlıkla gelsinlerHastanenin sonuç kısmından baktım çıkmış kuzum düşük risk yazıyor bende de iyi dimi bu
Benim normalde sata göre 11+4 ama başından beri 1 hafta erken gittiği için doktor da bir hafta öne çekti yani 12+4Sen ne kadarlık oldun çiçeğim
Canm benim cok tebrik ederim oğluşun sağlıkla gelsin inşallah artık pek girmiyorum ama bı ıkı takıp ettıklerım ıcın bakıyorum cok sevindimSen ne kadarlık oldun çiçeğim
Düşük risk yazması iyi mi yani kuzum herhangi bir açıklama falanda yazmıyorHarika canım bende orada da yazmıyordu sadece doktordan gidip alabiliyorsun ya da öğrenebiliyorsun. Çok şükür senin de güzel çıkmış demek ki çok şükür sağlıkla gelsinler
E biz senle aynıyız o zaman kuzumBenim normalde sata göre 11+4 ama başından beri 1 hafta erken gittiği için doktor da bir hafta öne çekti yani 12+4