Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Anladımm. Eşimin sperm sayısı düşüktü bizde o yüzden başladık tüp bebeğe.Benim 30 yumurtam toplandı.Çok yumurta olmasına sevinmiştik ama ya kalitesizdi ya sperm dölleyemedi. 19 olgun yumurtadan 9 tanesi döllendi kala kala 4 embriyo kaldı elimizde buna şükür .Beni ilk gün ve üçüncü gün aramışlardı. İnşallah 2.opuya gerek kalmaz. Geriden gelip sonradan yetişti diyenleri de okumuştum burda. Tek embriyo bile yetiyor aslında.

çok şükür buna da ama işte doktorum sağlıklı embriyo sayısı yeterli olursa transfer sonrası olumsuz olursa tekrar başa dönmeyelim diye 2. Toplamayı yapabiliriz demişti.umarım hiç gerek kalmaz hiç birine. senin de umarım çok güzel ilerler her sey sağlıkla kavusuruz hepimiz

Amin inşallah Hangisi hayırlı olacaksa o olsun

Yaaa çok sevindim bende dört gözle sonucumu bekliyorum 1 haftayı bulurmuş çıkması
Benim dört günde falan çıkmıştı canım takip et sen yine de hastanenin sisteminden. Ama e nabızda falan geç gözüküyor yapıldığı. Sonuç zaten gözükmüyor dış rapordadır diyor ama sonucun çıktığını anlıyorsun. Benim hastanenin kendi sayfasında daha erken görülmüştü e nabıza göre

Hastanenin sonuç kısmından baktım çıkmış kuzum düşük risk yazıyor bende de iyi dimi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…