Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Merhaba hanımlar nasılsınız 🌺
Kist küçülmek yerine biraz daha büyümüş. Başka bir ilaç verdi. Takip edelim dedi. Tehlikeli bir durum olmadığını hormon tedavisi nedeniyle vücudumun tepki verdiğini söyledi. Umarım bu tedavi ile kist yok olup gider.

@Jane Jetgil @iloveme nin mesajı için teşekkür ederim. Bizden de bol bol sevgi dostluk gönderebilir misin? 💓

Nm88326 Nm88326 şimdilik durum bu şekilde.

M minik mucize92 gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi için dua ediyorum. Cinsiyeti için de tebrik ederim 💙
Canım bozma moralini evet malesef bazen kendiliğinden de oluyor bu kistler vücut tepki de verebiliyor. Birkaç döngü geçmesi gerekebiliyor inşallah bu ay kurtulursun hemencecik 🙏

gerçekten öylee ya çok heyecanlıyımm🥰peki merak ettiğim bi konu var bana işlem sonrası herhangi bir ilaç verilmedi antibiyotik kullananlar olmuş sorun olur mu acaba sizde nasıl oldu
Bende kullandım canım antibiyotik ve dostinex kullandım. 4,5 gün sonra adet olacaksın benim adetin 2.günü vurulması gereken lucrin iğnem vardı bide. Lekelenmen varmı peki?

Biraz önden gidiyor bebiş uzun boylu olacak dedi biz annesi babası uzunuz zaten onun kısa olması beklenenezdi 😂 çok güzel şeyler söyledi doktor kuzum çok şükür rabbime darısı isteyen herkesin başına İnşaAllah 🤲❤️
Canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah.❤🙏🏻 Zor zamanlar geçirdin, bizde burda seninle üzüldük. Allah mükafatını veriyor. Senin de hikayenin sonu güzel olacak inşallah darısı benim gibi bekleyenlere🥰

Ayy gözlerim doldu, ne muhteşem bi duygu. Şanslı anne ❤️ gözünüz aydın. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Böyle uzun uzun birbirimizin bütün süreçlerine şahit olunca ve böyle güzel haberler alınca nasıl mutlu oluyorum anlatamam 🥰 şimdi isim telaşı başlar
İsmi 2 sene önceden hazırdı 🥲 rabbim sizlerede nasip etsin İnşaAllah hep dua ediyorum kuzum🤲

Merhaba hanımlar nasılsınız 🌺
Kist küçülmek yerine biraz daha büyümüş. Başka bir ilaç verdi. Takip edelim dedi. Tehlikeli bir durum olmadığını hormon tedavisi nedeniyle vücudumun tepki verdiğini söyledi. Umarım bu tedavi ile kist yok olup gider.

@Jane Jetgil @iloveme nin mesajı için teşekkür ederim. Bizden de bol bol sevgi dostluk gönderebilir misin? 💓

Nm88326 Nm88326 şimdilik durum bu şekilde.

M minik mucize92 gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi için dua ediyorum. Cinsiyeti için de tebrik ederim 💙
Sağol kuzum Allah razı olsun darısı tez zamanda size nasip olsun İnşaAllah 😊🤲❤️

Yaaa paşa geliyor demek 😍😍 benimki de kız olacak galiba ya o zaman herhalde 🙈 bu kadar erken görülüyor erkek demek ki 🤗 maşallah 🧿

Yaa maşallah çok sevindim güzel güzel büyüsün 🙏 gözün aydın 🙏🙏 ben de rüyalarımda ara kontrole gidiyorum doktora 🤣🤣 orada görüp rahatlıyorum 🤣 diğer sonuçların da güzel çıksın inşallah 🙏
Çiçeğim sen ne kadarlık oldun seninde belli olması lazımdı sen benden 2 haftaya yakın önde gidiyordun dimi ❤️ Allah razı olsun amin kuzum amin sağlıkla böyle güzellikle devam etsin İnşaAllah 😊🤲

Canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah.❤🙏🏻 Zor zamanlar geçirdin, bizde burda seninle üzüldük. Allah mükafatını veriyor. Senin de hikayenin sonu güzel olacak inşallah darısı benim gibi bekleyenlere🥰
Ya ne de güzel yazmışsın hikayenin sonu güzel olacak diye Allah razı olsun sizden Allahım size daha güzellerini yaşamanızı nasip etsin İnşaAllah kuzum çok teşekkür ederim tez vakitte sizlerde yaşayın İnşaAllah
Dediğin gibi birbirimizin hikayelerine birlikte üzüldük birlikte sevindik rabbim bundan sonrasını güzel eylesin İnşaAllah 🤲❤️🌹

Ya ne de güzel yazmışsın hikayenin sonu güzel olacak diye Allah razı olsun sizden Allahım size daha güzellerini yaşamanızı nasip etsin İnşaAllah kuzum çok teşekkür ederim tez vakitte sizlerde yaşayın İnşaAllah
Dediğin gibi birbirimizin hikayelerine birlikte üzüldük birlikte sevindik rabbim bundan sonrasını güzel eylesin İnşaAllah 🤲❤️🌹
Çoook amin inşallah Allah hakeden bekleyen herkese yaşatsın 🥰

Bende kullandım canım antibiyotik ve dostinex kullandım. 4,5 gün sonra adet olacaksın benim adetin 2.günü vurulması gereken lucrin iğnem vardı bide. Lekelenmen varmı peki?
Lekelenmem düne göre baya azaldı canım dün arayıp sordum hatta hemşireye ama gerek görmüyoruz antibiyotiğe dedi.

Çiçeğim sen ne kadarlık oldun seninde belli olması lazımdı sen benden 2 haftaya yakın önde gidiyordun dimi ❤️ Allah razı olsun amin kuzum amin sağlıkla böyle güzellikle devam etsin İnşaAllah 😊🤲
Canım aslında benim 11+4 te gittiğimde bence gördü bir tahminim var dedi yüzde 51 dedi 🙈 o nedenle ben pek ciddiye almadım bu gidişimde yüzde yüz söyler gösterirse bebiş 🤗 inşallah sağlıkla ilerlesin 🙏

Gerek görmüyorlarsa takma hiç. Benim ohss riskim vardı belki o yüzden vermişlerdir. Senin taze transfer mi olacak?
yok benim amh düşük hem de eşimde sıkıntı var önce dondurcaz demişti doktor oluşan embriyo sayısına göre de 2. Yumurta toplama işlemi yapılabilir demişti doktor ki bugün aradılar 10 yumurtanın 6sı olgunmuş 2 tanesi döllenmiş belki geriden gelen olur dediler yarın yine aricaklar sanırım 2.toplama işlemi yapılacak bana 2 tane devam ederse :/

X