Allah razı olsun canım benimMesajını şimdi gördüm. Doktor ne diyorsa vardır bir bildiği
Minnak kurabiyenin kalbi atıyor ya Allah'a şükürler olsun
Benim normalde her şeyde midem bulanır bu yüzden ne yaşadığına empati kurabiliyorum.
Çarşamba günü kontrole gideceğim. Kist gitti mi içerisi ne durumda o zaman öğrenebileceğim.
Ben de şimdi bunu yazacaktım... @NealStreet yokkKızlar @NealStreet de gitmiş, halbuki özelden konuşuyorduk aradaAcaba neden gitti bilgisi olan var mı? minseo nin gidişi zaten kalbimizde bir yara
Ah kendi gibi yüreği güzel arkadaşım... Inşallah o süreç hızlı ilerler de en kısa zamanda seni yeniden burada görebilirizKızlarminseo den mesaj getirdim hepinize.
Paylaşıyorum :
"Canlarım nasılsınız, selam vermek istedim hepinize.
Biliyorsunuz ki benim sürecim biraz uzadı, bu süreçte daha çok kendime yöneldim o yüzden foruma da çok giremez oldum. Kendi adıma ben bu yola çıkarken, bu süreçte kimsenin kalbini kırmayacağım diye çıktım. O yüzden son gelişen olayda uzun zamandır aklımda olan bir şeyi yapmamda ön ayak oldu. Aslında üzüldüğüm, kendimi kötü hissettiğim için değil gereksiz bi kargaşanın içinde kalmak istemediğim için, kalp kırmak istemediğim için, biraz daha fazla kendimle ilgilenme kendi sorunlarım ile yüzleşme ve kabullenme yaşamak istediğim için daha erken gittim. Savaşmaya devam ediyorum, yolun sonundaki çiçekleri koklamak için elimden geleni yapıyorum.
Her ay birbirimizi tanımadan ortak dualarda buluştuk, hamilelik haberlerine sevindik, kötü haberlere üzüldük. Biz yolu bir, amacı bir büyük kalpli kadınlarız. Yeri geldi kendi derdimizi bırakıp diğerinin derdine derman olmaya çalıştık, yeri geldi birlikte gözyaşlarımızı sildik. Benim için çok ama çok ayrısınız hepinizi çok seviyor ve değer veriyorum.
Kalplerimiz her zaman bir
Hiç bir zaman kaçmadım, beni en başından beri tanıyanlarınız ne demek istediğimi çok iyi bilir.
Sizlere bugüne kadar tüm sürecimi şeffaflık ile aktardım, bunu ben seçtim. O yüzden hikayenin geri kalan kısmını sizlerle paylaşmak için şimdiden çok heyecanlanıyorum.
Bir gün buraya çok güzel bir hikaye ile döneceğim. Tek tek anlatacağım neler yaşadığımı, benimle aynı süreçlerden geçen arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Bir kişinin dahi kalbinde umut ışığı olabilmek için elimden geleni yapacağım söz veriyorum. O güne dek beni iyi hatırlayın.
Umarım kendimi ifade edebilmişimdir, ben hayatım boyunca hep iyi bir insan olmak için gayret ettim, bugüne kadar kalbini bilmeden, istemeden kırdığım arkadaşım varsa affola. Akıllarınızda iyi kalmak isterim.
Sizleri seviyorum"
geçmiş olsun canım , inşallah hepsi kaliteli kaliteli döllensinKızlarr benim bugün yumurta toplama işlemim oldu 10 yumurta toplanmış
İnşallah canımm çok sağolgeçmiş olsun canım , inşallah hepsi kaliteli kaliteli döllensin
Yaaa gerçekten miCanlar nasılsınız
Ben gözü yaşlıyım ama mutluluktan çok şükür rabbimebugün ikili teste girdik cinsiyeti de öğrendik söylediler
Gözün aydın canım maşallah miniğineee doktor ne dedi acabaaCanlar nasılsınız
Ben gözü yaşlıyım ama mutluluktan çok şükür rabbimebugün ikili teste girdik cinsiyeti de öğrendik söylediler
Çok güzel canım döllensin hepsi ilerlesinler güzelceKızlarr benim bugün yumurta toplama işlemim oldu 10 yumurta toplanmış
İnşallah canımm çok sağol güzel dileğin içinÇok güzel canım döllensin hepsi ilerlesinler güzelce
İnşallah. Güzel sonuçlar alırsın ya güzel güzel döllensinler. çok heyecanlı bir süreç bende rahim dinlendirme aşamasındayımKızlarr benim bugün yumurta toplama işlemim oldu 10 yumurta toplanmış
Neymiş neymişCanlar nasılsınız
gerçekten öylee ya çok heyecanlıyımmİnşallah. Güzel sonuçlar alırsın ya güzel güzel döllensinler. çok heyecanlı bir süreç bende rahim dinlendirme aşamasındayım
Erkekmiş benim minik kuzum çiçeğimYaaa gerçekten mierken öğrenmişsiniz ne güzel nedir nedir
Biraz önden gidiyor bebiş uzun boylu olacak dedi biz annesi babası uzunuz zaten onun kısa olması beklenenezdiGözün aydın canım maşallah miniğineee doktor ne dedi acabaa
Ayy gözlerim doldu, ne muhteşem bi duygu. Şanslı anneErkekmiş benim minik kuzum çiçeğim
Yaaa paşa geliyor demekErkekmiş benim minik kuzum çiçeğim
Yaa maşallah çok sevindim güzel güzel büyüsünBiraz önden gidiyor bebiş uzun boylu olacak dedi biz annesi babası uzunuz zaten onun kısa olması beklenenezdiçok güzel şeyler söyledi doktor kuzum çok şükür rabbime darısı isteyen herkesin başına İnşaAllah
AminnnnBiraz önden gidiyor bebiş uzun boylu olacak dedi biz annesi babası uzunuz zaten onun kısa olması beklenenezdiçok güzel şeyler söyledi doktor kuzum çok şükür rabbime darısı isteyen herkesin başına İnşaAllah