Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ahh ah o bulantıları bana sormayın... yediklerim sadece patates, sade poğaca, muz, peynir ve makarna... içtiğim ise su o da limonlu.... 12. haftada yok oluyor dedi doktorum.

Seni üzmek istemem ama ne yazık ki kaybolmuyor hala sabahları öğürüyorum arada istifra da devam ediyor

anladım canım teşekkürler olacağım bende öyle karar verdim inşallah hayırlı olur bebeğin nasıl sen nasılsın

Reactions: niw
anladım canım teşekkürler olacağım bende öyle karar verdim inşallah hayırlı olur bebeğin nasıl sen nasılsın
Hayırlısı olsun canım bir an önce kurtulalım şu hastalıktan artık inşallah. Çok şükür iyiyim canım yemek yiyemiyorum doğru düzgün o epey zorluyor onun dışında iyiyiz çok şükür

Ben 0,82 amh la 38 yaşında 8 ayda gebe kaldım. Gebelik için bir yumurta yeterli, endişeniz olmasın

Ayy bebiş geliyo desene, hadi hayırlısı
Çok teşekkür ederim canım bende rahatladım düne göre biraz daha. Bugün rahim filmi de çekildim çok şükür hiçbir sorun çıkmadı. @NealStreet canım o kadar yardımcı oldun senide etiketleyeyim dedim.bir sorun yokmuş temiz cikdi sonuçlarım.

Çok sevindim. Gözün aydın. Hiç sıkma kendini, eşinin de sonuçları güzelmiş çok şükür. Doktorundan memnunsan ilaçlı yumurta takibiyle hayırlısıyla hallolur inşallah

iyi maşallah Allah başka dert vermesin canım minikler için katlanılıyor inşallah Allah banada ve tüm isteyenlere nasip etsin

Çok sevindim. Gözün aydın. Hiç sıkma kendini, eşinin de sonuçları güzelmiş çok şükür. Doktorundan memnunsan ilaçlı yumurta takibiyle hayırlısıyla hallolur inşallah
Amin canım inşallah.bu ay gecicek zaten ilaç verdi 1 hafta korun dedi.hem testler falan kan herşeyi hallederim inşallah hayırlısıyla olur.

Canım benim ne güzel yazmışsın. Sıkıntıları salman onlara odaklanmaman çok hoşuma gitti... Rabbim var olan şeyi yok etmesini de bilir, yoktan var etmeyi de. Bir bebek dünyaya gelecekse o tohumu yaratacak olan güç de o'dur. Tüp yaptırırken bile, spermle yumurtanın embriyo olacağını, oluşan embriyonun tutunmasını da sağlayan o'dur... Şöyle düşün, etrafında kafasına bebek işini takan, huzursuz aksi ve anlaşamayan çifterin bebeklerinin olma olasılığı çok az... En doğrusunu yapmışsın canım. Eminim ki en kısa zamanda senden de güzel haberler alacağız

Ay hadi bakalım çok heyecanlı dimi ya insana gün geçmiyor sanki
Yarın kontrolüm var kuzum...Bugün çok kötüyüm, sabah geç uyandım, bir iki lokma yedim çok affedersiniz istifra ettim. bulantım baş dönmem ne yapsam ne yesem geçmedi. Öğlen yine 1 saat uyudum. Kaltım patates haşladım, bir iki çubuk kraker yedim. Açım halsizim...

33 yaşındaydım evlendim, şimdi 35 yaşındayım amh 0,67... çok bekletmeden bebek yapma çalışmalarını hızlandırmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Vay vay vay, şu tatlı cadıya bakın hele

Reactions: niw
33 yaşındaydım evlendim, şimdi 35 yaşındayım amh 0,67... çok bekletmeden bebek yapma çalışmalarını hızlandırmanızı tavsiye ederim.
İşte bilmiyordum yeni öğrendim böyle olduğunu.bugunde film çektirdim bişey çıkmadı.tum testleri tetkikleri toparlayıp doktora gosterecegim tekrar bakalım nasil bir yol izleyeceğiz.

Canım inşallah hepimiz güzel haberler alacağız.Hayata dair her konuda bazı şeyler olmuyorsa okuruna birakmak gerekir.

Can sıkıcı ve zorlayıcı ama kurtulacaksın onca sıkıntınun sonunda inşallah ben de belki öyle olacağım henüz net konuşmadık ama Miss Bride
Yani biraz stresli oluyor. Normal doğumu çok istememe rağmen baştan sezeryana mecbur kaldım mesela.
Bu ay 14 cm olmuş. Çocuk doğana kadar inatla büyüyor. Çocuğumu göreceğim diye mutlu gidiyorum, doktor kiste bakıcak diye gidesim gelmiyor bi yandan.
Hastaneye girince kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Doktor da kistin olmasa aslında hamileliğin çok güzel gidiyor demişti bir seferinde. O yüzden burda defalarca söyledim, en ufak bir kist durumu bile olan varsa asla hamile kalmasın, ben doktor mağduriyeti yaşadım, bilemedim, araştıramadım, söz gelimi iki doktor hamile kalabilirsin deyince üçüncü doktoru aramadım, güvendim, hata ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…