Ahh ah o bulantıları bana sormayın... yediklerim sadece patates, sade poğaca, muz, peynir ve makarna... içtiğim ise su o da limonlu.... 12. haftada yok oluyor dedi doktorum.
anladım canım teşekkürler olacağım bende öyle karar verdim inşallah hayırlı olur bebeğin nasıl sen nasılsınCanım bence vurul tabi insan içine çıkıp çıkmamaya koşullarına da bağlı ama hamilelere bile çoğunlukla öneriyorlar. Aşı olduktan sonra korunmaya gerek yok da diyorlar ikinci dozdan sonra. Bilemiyorum risklere bağlı benim de kafam karışık açıkçası ama gebelik olmasaydı direkt vurulurdum şimdi organ gelişiminin falan tamamlanmasını bekliyorum öyle karar vericem
aynen canım olucam bende karar verdim herşeyin hayırlısı Allah neyi nasip ederse onu yaşıyoruzBen hamile kalmadan 3 ay önce yaptırdım sağlıkçı olduğum için hamileyken korona geçirmekten daha iyi olduğunı düşündüm ama herkesin kendi fikri tabi
Hayırlısı olsun canım bir an önce kurtulalım şu hastalıktan artık inşallah. Çok şükür iyiyim canım yemek yiyemiyorum doğru düzgün o epey zorluyor onun dışında iyiyiz çok şüküranladım canım teşekkürler olacağım bende öyle karar verdim inşallah hayırlı olur bebeğin nasıl sen nasılsın
Hamilelikte korona geçirmek daha tehlikeli olabilir diye düşünerek ben yaptırdım. Sizin için de hayırlısı olsunMerhaba kızlar hamilelik planlayıp aşı olanlar var mıdır ya ben kararsız kaldım ne yapmak gerekiyor
Çok teşekkür ederim canım bende rahatladım düne göre biraz daha. Bugün rahim filmi de çekildim çok şükür hiçbir sorun çıkmadı. @NealStreet canım o kadar yardımcı oldun senide etiketleyeyim dedim.bir sorun yokmuş temiz cikdi sonuçlarım.Ben 0,82 amh la 38 yaşında 8 ayda gebe kaldım. Gebelik için bir yumurta yeterli, endişeniz olmasın
Ayy bebiş geliyo desene, hadi hayırlısı
Çok sevindim. Gözün aydın. Hiç sıkma kendini, eşinin de sonuçları güzelmiş çok şükür. Doktorundan memnunsan ilaçlı yumurta takibiyle hayırlısıyla hallolur inşallahÇok teşekkür ederim canım bende rahatladım düne göre biraz daha. Bugün rahim filmi de çekildim çok şükür hiçbir sorun çıkmadı. @NealStreet canım o kadar yardımcı oldun senide etiketleyeyim dedim.bir sorun yokmuş temiz cikdi sonuçlarım.
iyi maşallah Allah başka dert vermesin canım minikler için katlanılıyor inşallah Allah banada ve tüm isteyenlere nasip etsinHayırlısı olsun canım bir an önce kurtulalım şu hastalıktan artık inşallah. Çok şükür iyiyim canım yemek yiyemiyorum doğru düzgün o epey zorluyor onun dışında iyiyiz çok şükür
demi mantıklı hiç bu açıdan düşünmemiştim canım teşekkür ederimHamilelikte korona geçirmek daha tehlikeli olabilir diye düşünerek ben yaptırdım. Sizin için de hayırlısı olsun
Amin canım inşallah.bu ay gecicek zaten ilaç verdi 1 hafta korun dedi.hem testler falan kan herşeyi hallederim inşallah hayırlısıyla olur.Çok sevindim. Gözün aydın. Hiç sıkma kendini, eşinin de sonuçları güzelmiş çok şükür. Doktorundan memnunsan ilaçlı yumurta takibiyle hayırlısıyla hallolur inşallah
Canım benim ne güzel yazmışsın. Sıkıntıları salman onlara odaklanmaman çok hoşuma gitti... Rabbim var olan şeyi yok etmesini de bilir, yoktan var etmeyi de. Bir bebek dünyaya gelecekse o tohumu yaratacak olan güç de o'dur. Tüp yaptırırken bile, spermle yumurtanın embriyo olacağını, oluşan embriyonun tutunmasını da sağlayan o'dur... Şöyle düşün, etrafında kafasına bebek işini takan, huzursuz aksi ve anlaşamayan çifterin bebeklerinin olma olasılığı çok az... En doğrusunu yapmışsın canım. Eminim ki en kısa zamanda senden de güzel haberler alacağızCanım benim çok şükür iyim,hatırlamakta hatırlamakta çok güzelher ne kadar sıksık siteye giremesemde bazen okumaya çalışıyorum.Doktorum bir kaç ay ara verelim demisti.QTen ,folik asit ve omega 3 takviyesine devam ediyorum.Sil baştan tekrar tedaviye baslayacagim.22 Haziran'da regli olmayı bekliyorum.Reglinin 20.günü temmuz ayının ortasına geliyor.Moralim çok şükür iyi hayatı akisina bırakan bir insanım zaten,bugün enabızdan baktığımda covid aşısı çıkmis bana ama şuan yaptırmayı düşünmüyorum.Eğer aşı yaptırirsam , tedaviye 4 ay sonra başlamak zorunda kalacağim.O yüzden aşıyı ötelemeyi düşünüyorum.Bende durumlar bu şekilde canım,
Nm88326 tatlım geçmişte aksiyete problemi yaşayan biri olarak ,seni çok iyi anlıyorum.Kendini hangi ortamda mutlu huzurlu hissediyorsan orada bulun,seni aşağıya çeken moralini bozan insanlarla reelde de görüşme!...Bu çocuk konusunda da kendinde ve eşinde bir eksiklik hissetmemeye çalış.şu hayatta senden değerli hiç birşey yok.Önemli olan senin beden ve ruh sağlığının iyi olmasıdır.Birazda tedavi süreçlerinin ve gebelik planlarımız pandemi dönemine denk geldiği içinde olumsuz etkileniyorum.İnşallah seninde güzel haberlerini alacağız .Ben hiç tanımadığım insanlara dua ederken buluyorum kendimi,diyorum Allah'ım sen kabul olmayacak duayı insanın diline gönlüne düşürmezsin, duama dahil olan tüm arkadaşlarımızın er ya da geç yavrularını kucaklarına alacaklarına inanıyorum.Krndine çok kaliteli davran ve cici bak.
Başka bir topikte paylaştığım düşüncemi buraya da kopyalamak istedim.
Şu hayatta hiçbir şey dünyanın sonu değildir.Bunu unuttuğumuz zaman sıkıntılarımız ağır geliyor ve bunalıyor endişe edip gereksiz stresler yaşıyoruz.Çok şükür bu dengeyi hayatımda uygulamaya geçtiğinden beri kafam rahat ve her işimde yolunda gidiyor.Gitmediği durumlarda çok oluyor ama buna takılmıyorum.Bunu farkettiğimden beri mutlu ve huzurluyum.Özelliklede çocuk konusunda takılmıyorum artık,tedavimi aksatmıyorum insani olarak tüm sorumluluklarımı yerine getiriyorum takdir Allah'ın diyip teslim oluyorum.Biliyotum ki ben istesem de istemesemde o çocuğun dünyada rızkı varsa ne ben ne başka bir kuvvet buna engel o-la-ma-ya-cak-tır....
Ama ben inanıyorum hepimizin bu çocuk konusundaki hikayesi güzel bitecek
Yarın kontrolüm var kuzum...Bugün çok kötüyüm, sabah geç uyandım, bir iki lokma yedim çok affedersiniz istifra ettim. bulantım baş dönmem ne yapsam ne yesem geçmedi. Öğlen yine 1 saat uyudum. Kaltım patates haşladım, bir iki çubuk kraker yedim. Açım halsizim...Ay hadi bakalım çok heyecanlı dimi ya insana gün geçmiyor sanki
33 yaşındaydım evlendim, şimdi 35 yaşındayım amh 0,67... çok bekletmeden bebek yapma çalışmalarını hızlandırmanızı tavsiye ederim.İyi akşamlar kizlar amh testi yaptırmıştım sonucu çıkmış yarında rahim filmim vardı tüm moralim sıfırlandı. Sonuç 0.90 çıkmışburda tecrübeli arkadaşlar vardır çok mu kötü bu sonuç daha hiç çocuğum yok 30 yaşındayım.
Vay vay vay, şu tatlı cadıya bakın heleOoop cnmmmmm hazır mısın aslan cocugu annesi olmaya benim kiz aslan her gün başka cildirmacalar delirmecelerdeyiz ohoo neler neler hep benim istediğim olsunlar canım isterse yaparimlar herkes beni dinlesinler herkes beni beğensin kıskansinlar vb...aksam ıhlamur yaptım ona da koydum içiyor musun kızım diyorum ya off anne canım ne zaman isterse o zaman içerim karışma bana diyor hatun daha 5 yaş değil
İşte bilmiyordum yeni öğrendim böyle olduğunu.bugunde film çektirdim bişey çıkmadı.tum testleri tetkikleri toparlayıp doktora gosterecegim tekrar bakalım nasil bir yol izleyeceğiz.33 yaşındaydım evlendim, şimdi 35 yaşındayım amh 0,67... çok bekletmeden bebek yapma çalışmalarını hızlandırmanızı tavsiye ederim.
Klomen kullandınız mı hiç peki?İşte bilmiyordum yeni öğrendim böyle olduğunu.bugunde film çektirdim bişey çıkmadı.tum testleri tetkikleri toparlayıp doktora gosterecegim tekrar bakalım nasil bir yol izleyeceğiz.
Canım inşallah hepimiz güzel haberler alacağız.Hayata dair her konuda bazı şeyler olmuyorsa okuruna birakmak gerekir.Canım benim ne güzel yazmışsın. Sıkıntıları salman onlara odaklanmaman çok hoşuma gitti... Rabbim var olan şeyi yok etmesini de bilir, yoktan var etmeyi de. Bir bebek dünyaya gelecekse o tohumu yaratacak olan güç de o'dur. Tüp yaptırırken bile, spermle yumurtanın embriyo olacağını, oluşan embriyonun tutunmasını da sağlayan o'dur... Şöyle düşün, etrafında kafasına bebek işini takan, huzursuz aksi ve anlaşamayan çifterin bebeklerinin olma olasılığı çok az... En doğrusunu yapmışsın canım. Eminim ki en kısa zamanda senden de güzel haberler alacağız
Yaaa sorma kuzum o kadar tatlı ki tadından yenmiyorVay vay vay, şu tatlı cadıya bakın hele
Yok hiç hullanmadim.kullandınız mı hiç peki?
Yani biraz stresli oluyor. Normal doğumu çok istememe rağmen baştan sezeryana mecbur kaldım mesela.Can sıkıcı ve zorlayıcı ama kurtulacaksın onca sıkıntınun sonunda inşallahben de belki öyle olacağım henüz net konuşmadık ama Miss Bride