- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
merdiven tabi. Ne demek damadım haklı.Hahaha anneler damatçı oluyor bencemerdiven afsfsgs çok haklısın sen onların karşısına bizi toplaman lazımdı ikna timi
Bende bulantı ilacı kullanıyorum kuzum ama artık fayda etmemeye başladı birde iki doktorumda bol bol yoğurtlu semizotu ye dedi sizinde bilginiz olsun çok iyi geliyormuş hem bebeğe hem anneye eşime aldırıcam haftada 3-4 gün yicem İnşaAllahİnşallah canım arka arkaya güzel haberler alacağımızı düşünüyorum inşallah sıra geliyor
Çok haklısın, direkt sezaryene mecbur kalmak can sıkıcı. Ama senin ve bebek için iyi seçenek buysa sizin iyiliğiniz en ön planda olmalı. Kısmetse ikinciyi öyle yaparsın. Gerçekten genelde kistler küçülür diyorlar, seninki inatçı çıkmış. O kadar haklısın ki tek güzel haber alabilecek durumdayken her şey yolundayken her seferinde kötü bir şey de duyarak ayrılıyorsun malesef. Bunu demek çok doğru değil her şeyde şükretmeyi doğru bulmuyorum ama çok daha ağır komplikasyonlara neden olabilirdi belki. Neyse ki sağlıkla bu günlere geldi senin için zorlayıcı olsa da. Kist ameliyatı olup da Emin ellerde olmayınca bütün rezervi zarar gören de var. Çok zor bir karar o yüzden. Kendini de suçlama doktora güvenmek durumundayız iki tanesine gidip sormuşsun, bana da evlenmeden bile hemen çocuk yap diyordu her şehirde profesöründen özel doktoruna devlettekine.. yani biz onlar kadar riskleri bilemeyiz ki..
Off çok geçmiş olsun kuzum ya gerçekten ben evden çalışırken bile mahvoluyorum. Aç kalsan da mutlaka bol su iç su da mideni bulandırıyorsa biraz limon sıkıp içebilirsin mideye de iyi gelir ama tansiyonu düşürür dikkat etNm88326 sen de öyleymişsin canım geçmiş olsun valla benim 12 hafta bitti bir haftadır kusmalarım başladı. İştahım hep çok kötüydü ama ben azalır derken böyle artmaya başladı. Ben ilaç da kullanıyorum ona rağmen hiçbir şey yiyemiyorum
Ben her gün 2,5 litre yapıyordum ama şu iki gündür içtiğim suyu bile çıkardığım için çok fenalaştım kuzum aman dikkat edin birde grip oldum üstüne acildeki doktor raporda vermedi işe geldim mecburSu biraz midemi bulandırıyor ama doktorum da söyledi bol su içmek lazımmış, 2.5 3 lt felan günde... zorluyorum kendimi..
17 haziran
Ben bilmiyordum bu hafta yedim ama iki defa kustumBende bulantı ilacı kullanıyorum kuzum ama artık fayda etmemeye başladı birde iki doktorumda bol bol yoğurtlu semizotu ye dedi sizinde bilginiz olsun çok iyi geliyormuş hem bebeğe hem anneye eşime aldırıcam haftada 3-4 gün yicem İnşaAllah
Gecmis olsun kuzum hem hamilesin hem hastasın nasil vermiyor raporu doktor ya hayretBen her gün 2,5 litre yapıyordum ama şu iki gündür içtiğim suyu bile çıkardığım için çok fenalaştım kuzum aman dikkat edin birde grip oldum üstüne acildeki doktor raporda vermedi işe geldim mecbur
Ya nasıl vermez rapor? Keşke sabahtan aile hekimine gidip alsaydın verir canım. Şimdi de gidebilirsin ama yarım gün boşa çalışmış olacaksınBen her gün 2,5 litre yapıyordum ama şu iki gündür içtiğim suyu bile çıkardığım için çok fenalaştım kuzum aman dikkat edin birde grip oldum üstüne acildeki doktor raporda vermedi işe geldim mecbur
Olsun kussan da ye kuzum kalır içinde vitaminiBen bilmiyordum bu hafta yedim ama iki defa kustumyani mide açısından iyi geliyorsa bana iyi gelmedi ama bebişe vitamin tabi ki benim de etki etmiyor galiba ben azalır sanıyordum yeni yeni icat çıkardı bebiş bana da
Pislik bişeydi ya iki şişe serumdan sonra toparlarsın dedi yolladıGecmis olsun kuzum hem hamilesin hem hastasın nasil vermiyor raporu doktor ya hayret
Aynen kuzum bu saate kadar çalıştım dahada çıkmam sanırım patronum sağolsun bişey yapma uzat ayaklarını dinlen dedi şuan dinleniyorum ama ayaklarımı uzatamıyorumYa nasıl vermez rapor? Keşke sabahtan aile hekimine gidip alsaydın verir canım. Şimdi de gidebilirsin ama yarım gün boşa çalışmış olacaksın
Asıl bundan sonrası zor deyip moralimi bozuyolar kız.Olsun kussan da ye kuzum kalır içinde vitaminiatlatacağız bu günleri İnşaAllah Miss Bride gibi o zamanlara geleceğiz İnşaAllah
Kolaylıklar seni bulsun çiçeğim herşeyin çok güzel olacak İnşaAllahAsıl bundan sonrası zor deyip moralimi bozuyolar kız.
Demiştim sana canım 1 temmuz adetine kaldım diyeYusra-61 kız sen naptın aşılama işini
Ay hadi İnşaAllah İnşaAllah yüce mevlam ruh üflesin karnında bebişin olsun İnşaAllah kuzum benim İnşaAllah çokkk aminnn yarın yaz bizedeDemiştim sana canım 1 temmuz adetine kaldım diyedoktorun ağzına vuruyordun en son  rapor çıkaracağım adetten önce gideceğim hastaneye.
Bu ay yumurta takibi yaptık 13.gün yani salı günü 15.77 mm ydi. Yarın için çağırdı gel ilişki zamanını söyleyeceğim dediişte ovulasyon da yapıyorm onda pik oldu olacak yarın doktordayım ne diyor bakalım. senin gibi olsam keşke düşünsene aşılama olacakken mucizem gelse baana bunun için çok dua et canım ya
Oooyy duan çookk güzel Allah razı olsun çookça aminnnnAy hadi İnşaAllah İnşaAllah yüce mevlam ruh üflesin karnında bebişin olsun İnşaAllah kuzum benim İnşaAllah çokkk aminnn yarın yaz bizedeKaç mm oldu acaba yumoşlar
Zaten artık her eve ulturason cihazı lazım benceOooyy duan çookk güzel Allah razı olsun çookça aminnnn
Tamam canım yazarım ne diyecek merak ediyorum. Bu akşam feci kasık ağrım var.Orası hareket içinde olsa da baksam ultrason evde