Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
İyi akşamlar kizlar amh testi yaptırmıştım sonucu çıkmış yarında rahim filmim vardı tüm moralim sıfırlandı. Sonuç 0.90 çıkmış burda tecrübeli arkadaşlar vardır çok mu kötü bu sonuç daha hiç çocuğum yok 30 yaşındayım.

Merhaba, amh'ın 1'e yaklaştığı ya da altına düştüğü durumda rezerv azalmış diyorlar evet ama genelde tek başına değerlendirilmesi doğru bulunmuyor. Beraberinde diğer hormonlara da bakılıyor. Bir de reglin 2. ya da 3. günü vajinal ultrasonla yapılan antral folikül sayımına bakılıyor. Acil alarm verilecek kadar düşük değil amh, sadece rahim filmi sonucuna ve diğer sonuçlara da bakarak ilaçlı yumurta takibi önerebilirler. Tabii şu anda tüm sonuçları bilemiyoruz. Duruma göre aşılama ya da tüp bebeğe de yönlendirebilirler ama bunlar da çok şükür çaresi olan şeyler, imkanlar elverdiği sürece her şey mümkün

Bu ay adetken muayene olmuştum bir sorun görünmüyor dedi kagidada ro 3 4 af , lo 4 5 af yazmış birde rahim boyutlarını yazmış bunlar senin söylediklerin mi acaba tam anlayamadım ben.yine bu ay hormon testide vermisdim onlar normal gibi ama bunu düşük görünce çok üzüldüm.

Eklentiler

• IMG_20210611_210714.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 44
U Uzaygemisi35 fiona13 Sizce Right over 3-4 antral follicle, left over 4-5 antral follicle mı demek istemiş?

SevimliKedii Ben doğru anladıysam yumurta sayıları o kadar da kötü durumda değil. İlaçla büyütülüp takibi yapılabilir gibi geldi bana. Diğer hormon değerlerinden anlamıyorum maalesef. Yanlış bir şey söylemeyeyim. Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Daha önce ilaçlı yumurta takibi yapılmış mıydı? Klomen, Femara gibi bir ilaçla?

Oha doktor olacak kız hatta olmuş bence fahri doktor ünvanını verdim sana. Bence tam olarak böyle demek istemiş. Başka bir şeye benzemiyor

Diğer sonuçlara daha öncede baktirmisdim normal demisdi doktor yine çok benzer sonuçlar çıkmış 2 yıldır falan deniyorum.bu ay işte gttim dhaa detaylı baktırmak için rahim filmi falan herşeyi halledeyim diye.hic femara klomen falan kullanmadım takipde yaptırmadım malesef.lh testi falan kullanıyordum.

Tamam sen şimdi sakin ol. O kadar acil bir durum yok. Rahim filmi çektirmen iyi bir şey zaten. Tüm her şeyine bakılmış olacak böylece. İnşallah o da güzel sonuçlanır. Eşine de bakılmış mıydı peki? Bakılmadıysa gidecek mi ürologa. O da seninle aynı zamanda gidip durumunuzu anlatsa, muayene olup spermiogram yaptırsa iyi olur. Hiçbir soru işareti kalmasın ki sana bir tedavi uygulanacaksa bir anlamı olsun. Daha fazla vakit kaybetmemiş olursunuz

Evet canım oda vermisdi daha önce sperm testi sorun çıkmamisdi. zaten bu ay ondan da test istedi doktor bütün sonuçlara beraber bakacağım dedi ondan da kan aldi.yine vericek bu ay.he birde kağıtta endometrium 5mm demiş.adetin 3.gunuydu.

Heh süper. Sen şimdi güzel güzel rahim filmini de çektir. Sonrasında antibiyotiğini verir herhalde doktorun, onu kullanırsın. O sırada zaten korunursunuz tedbiren. Biz çoğunlukla öyle yaptık enfeksiyon olmaması için. Endometrium kalınlığı için ben çok bir yorum yapmayayım normali ne bilmiyorum, benimkini ilaçlarla zor kalınlaştırdılar. Bilen biri varsa yazar sana. Yarın için kolaylıklar diliyorum

Çok teşekkür ederim ilgin ve yardımların için Allah razı olsun senden.umarim yarın ki filmde bir sorun çıkmaz.tekrat çok sağol Allah sanada hayırlı bir evlat versin inşallah en kısa zamanda

Merhaba canım bende de 7.5 cm çikolata kisti vardı aylar sonunda patlayarakta olsa gitti doktor bana da Estrofem ve duphasont verdi.Estrofemi tüp bebek için mi verdi yoksa sadece rahim kalınlaştırmak için mi?

İran vs farklı olur fiyatı tabi. Lupus gibi bağışıklık sistemi ile ilgili bir otoimmüm hastalık. Amin canım rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…