- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
Ooop cnmmmmm hazır mısın aslan cocugu annesi olmaya benim kiz aslan her gün başka cildirmacalar delirmecelerdeyiz ohoo neler neler hep benim istediğim olsunlar canım isterse yaparimlar herkes beni dinlesinler herkes beni beğensin kıskansinlar vb...Deme deme öyle deme, doktor 5 Ağustosa sezeryan için tarih verdi bugün.
Kardeşim de aslan burcu, en anlaşamadığım burç yani, geldi beni buldu. Babası güya aslan değil ama onun da özgüveni acaip yüksek. Başıma gelecek varmış.Ooop cnmmmmm hazır mısın aslan cocugu annesi olmaya benim kiz aslan her gün başka cildirmacalar delirmecelerdeyiz ohoo neler neler hep benim istediğim olsunlar canım isterse yaparimlar herkes beni dinlesinler herkes beni beğensin kıskansinlar vb...aksam ıhlamur yaptım ona da koydum içiyor musun kızım diyorum ya off anne canım ne zaman isterse o zaman içerim karışma bana diyor hatun daha 5 yaş değil
Oyle cnm basa gelen çekilirKardeşim de aslan burcu, en anlaşamadığım burç yani, geldi beni buldu. Babası güya aslan değil ama onun da özgüveni acaip yüksek. Başıma gelecek varmış.
Hem aslan hem kız, artık napalım, aynı dediğin gibi olacak.
Welcome to cinnet.Oyle cnm basa gelen çekilirhem aslan burcu ozguveni hem de babasının ozguveninden alırsa o zaman hapi yuttun süsünden de geçilmiyor her saat başka bir kıyafet başka bir saç tarzı odası bir türlü toplanmıyor hanımefendinin ben de saldım artık hiç o odaya dönüp bakmıyorum
Darısı başına olsun, inşallah erken gelmesin de. :))))Miss Bride geçen aklımdan geçmiştin nasıl bu kız diye dün bir baktın doğum günü bile belirlenmiş ne günler atlattın hop oturttu hop kaldırdı bebiş seni ama şimdi mutlu kavuşmaya az kaldı inşallah sağlıkla gelsin canım benim bundan sonrası su gibi geçsin İnşallah
Bebiş 5 cm olmuştu en sonDarısı başına olsun, inşallah erken gelmesin de. :))))
Siz naptınız bebişle, cinsiyeti belli mi?
Ben de 5 cm olmuş büyümüş diye seviniyordum, koca dana şimdi 40 cm.Bebiş 5 cm olmuştu en sonçok büyümüş geliyor henüz değil bir dahaki kontrole belli olacak inşallah sağolasın o haftalar çok uzak geliyor doktor yüzde 51 olasılık verdi ciddiye almadım
Yaaa maşallah annesi kocaman kiste rağmen kocaman büyüttün sen onuBen de 5 cm olmuş büyümüş diye seviniyordum, koca dana şimdi 40 cm.
Zaman o kadar hızlı geçiyor ki. O zamanların kıymetini bil, ağırlaşınca bişey yapamıyosun. Ben atom karınca gibiydim, 7. aydan sonra bitti.
Doktor ultrasonda bakarken diyo ki ; '' Eveeet, şimdi de diğer bebeğine bakalım. ''Yaaa maşallah annesi kocaman kiste rağmen kocaman büyüttün sen onusağlıklı upuzun ömrü olsun inşallah. Anlatacak çok anın var ona. Gerçekten beklerken günler geçmiyor gibi ama sonra bir bakıyorsun kaşla göz arasında doğum gelmiş bile. Sen hep atom karıncasın valla maşallah ben şimdiden kamplumbağa
Hahaha kıyamam ya onla bir büyüdü o daDoktor ultrasonda bakarken diyo ki ; '' Eveeet, şimdi de diğer bebeğine bakalım. ''
Diğer bebek = Kist
Sorma, ben bi de kist ameliyatı olucam. :))))Hahaha kıyamam ya onla bir büyüdü o dagıcık kist. Neyse doğumda kurtulacaksın değil mi?
Canım bence vurul tabi insan içine çıkıp çıkmamaya koşullarına da bağlı ama hamilelere bile çoğunlukla öneriyorlar. Aşı olduktan sonra korunmaya gerek yok da diyorlar ikinci dozdan sonra. Bilemiyorum risklere bağlı benim de kafam karışık açıkçası ama gebelik olmasaydı direkt vurulurdum şimdi organ gelişiminin falan tamamlanmasını bekliyorum öyle karar vericemMerhaba kızlar hamilelik planlayıp aşı olanlar var mıdır ya ben kararsız kaldım ne yapmak gerekiyor
Ben hamile kalmadan 3 ay önce yaptırdım sağlıkçı olduğum için hamileyken korona geçirmekten daha iyi olduğunı düşündüm ama herkesin kendi fikri tabiMerhaba kızlar hamilelik planlayıp aşı olanlar var mıdır ya ben kararsız kaldım ne yapmak gerekiyor
Sadece rahim kalınlaştırmak için, tüp bebek tedavisine başlamadım henüzMerhaba canım bende de 7.5 cm çikolata kisti vardı aylar sonunda patlayarakta olsa gittidoktor bana da Estrofem ve duphasont verdi.Estrofemi tüp bebek için mi verdi yoksa sadece rahim kalınlaştırmak için mi?
Ben 0,82 amh la 38 yaşında 8 ayda gebe kaldım. Gebelik için bir yumurta yeterli, endişeniz olmasınİyi akşamlar kizlar amh testi yaptırmıştım sonucu çıkmış yarında rahim filmim vardı tüm moralim sıfırlandı. Sonuç 0.90 çıkmışburda tecrübeli arkadaşlar vardır çok mu kötü bu sonuç daha hiç çocuğum yok 30 yaşındayım.
Ayy bebiş geliyo desene, hadi hayırlısıDeme deme öyle deme, doktor 5 Ağustosa sezeryan için tarih verdi bugün.
8. aya girdik şaka maka.Ayy bebiş geliyo desene, hadi hayırlısı