Canım benim çok şükür iyim,hatırlamakta hatırlamakta çok güzel
her ne kadar sıksık siteye giremesemde bazen okumaya çalışıyorum.Doktorum bir kaç ay ara verelim demisti.QTen ,folik asit ve omega 3 takviyesine devam ediyorum.Sil baştan tekrar tedaviye baslayacagim.22 Haziran'da regli olmayı bekliyorum.Reglinin 20.günü temmuz ayının ortasına geliyor.Moralim çok şükür iyi hayatı akisina bırakan bir insanım zaten,bugün enabızdan baktığımda covid aşısı çıkmis bana ama şuan yaptırmayı düşünmüyorum.Eğer aşı yaptırirsam , tedaviye 4 ay sonra başlamak zorunda kalacağim.O yüzden aşıyı ötelemeyi düşünüyorum.Bende durumlar bu şekilde canım,
Nm88326 tatlım geçmişte aksiyete problemi yaşayan biri olarak ,seni çok iyi anlıyorum.Kendini hangi ortamda mutlu huzurlu hissediyorsan orada bulun,seni aşağıya çeken moralini bozan insanlarla reelde de görüşme!...Bu çocuk konusunda da kendinde ve eşinde bir eksiklik hissetmemeye çalış.şu hayatta senden değerli hiç birşey yok.Önemli olan senin beden ve ruh sağlığının iyi olmasıdır.Birazda tedavi süreçlerinin ve gebelik planlarımız pandemi dönemine denk geldiği içinde olumsuz etkileniyorum.İnşallah seninde güzel haberlerini alacağız .Ben hiç tanımadığım insanlara dua ederken buluyorum kendimi,diyorum Allah'ım sen kabul olmayacak duayı insanın diline gönlüne düşürmezsin, duama dahil olan tüm arkadaşlarımızın er ya da geç yavrularını kucaklarına alacaklarına inanıyorum.Krndine çok kaliteli davran ve cici bak.
Başka bir topikte paylaştığım düşüncemi buraya da kopyalamak istedim.
Şu hayatta hiçbir şey dünyanın sonu değildir.Bunu unuttuğumuz zaman sıkıntılarımız ağır geliyor ve bunalıyor endişe edip gereksiz stresler yaşıyoruz.Çok şükür bu dengeyi hayatımda uygulamaya geçtiğinden beri kafam rahat ve her işimde yolunda gidiyor.Gitmediği durumlarda çok oluyor ama buna takılmıyorum.Bunu farkettiğimden beri mutlu ve huzurluyum.Özelliklede çocuk konusunda takılmıyorum artık,tedavimi aksatmıyorum insani olarak tüm sorumluluklarımı yerine getiriyorum takdir Allah'ın diyip teslim oluyorum.Biliyotum ki ben istesem de istemesemde o çocuğun dünyada rızkı varsa ne ben ne başka bir kuvvet buna engel o-la-ma-ya-cak-tır....
Ama ben inanıyorum hepimizin bu çocuk konusundaki hikayesi güzel bitecek