Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492

Atlatacaksın inşallah o kadarcık korku olur minik dünyaya geldin mi gör hayatı orada yeri belli çok güzel şeyler olacak sen tadını çıkartmaya çalış.
Mide bulantın için üzüldüm valla ben durup dururken kusan birisi olarak Allah yardımcın olsun canım

transfer tarihin belli oldu mu kuzum?
Bebiş kesinleşmiş canım çooook sevindim. Gideceğin doktorda daha net görür bol bol bakarsın ekrana Benim tarihim henüz belli değil, opudan sonra ilk reglimi oldum. İkinci reglinin 2. ya da 3. Günü başlayacağız hazırlıklara. Herşey güzel giderse reglinin 21.günü olacak oda ağustosun başlarına denk gelir heralde transfer

Kızlar merhaba burda yazmaya başlarken her seyden habersizdik ama bizim yolculuğumuz tüp bebekle ilerlemeye başladı bugün iğnelerimi ilaçlarımı aldım hayırlısıyla başlıyoruz bugün
Hayırlı olsun, güzelce ilerler inşallah bütün süreç. Allah kolaylık versin

Çarşamba günü daha güzel göreceksin o zaman kuzum ne kadarlık oldun şimdi minnağımız ne kadarlık

Seninde mide benimki gibi hassas galiba kuzum ben 2 kere endoskopi çekilmiştim sürekli yediklerimi kustuğum için sonra sebebini buldular düzeldim çok şükür ama sürekli mide bulantım hep vardı hamilelik olmadan önceden bile

Anladim cnm ben de galiba adetim bitince cekilecegim ertelemek istemiyorum artık daha fazla ilişki olayını oyle hatırlıyorum sanki öncesinde ve sonrasında ilişki yasağı var diye
Öncesindeki ilişki yasağının sebebi düşük de olsa gebelik oluşma ihtimali. Regl bitimi ilk birkaç gün içinde çekilmeni istiyorlar genelde, rahim daha ince olduğu için daha net görüntü alınabiliyormuş. Sonrasındaki ilişki yasağı da enfeksiyon ihtimaline karşı önlem. Zaten antibiyotik de verirler o süreçte. Çekil çıksın aradan, kafan rahatlar

17 hazirandı benim test günüm zaten. Hemşireye sormuştum da daha erken sonuçları dikkate almıyoruz dedi. 3 gün kaldı. Hayırlısı inşallah canım. Dua et benim için
Benim hislerim sen hamilesin kuzum :) İçimden öyle geçiyor. Tabi Rabbim yanıltmasın inşallah... Az da olsa yanılma payımız da var ...

Canım benim teşekkür ediyorum :)
Süreç uzun bu yolda... şöyle düşünüyorum doğal yoldan hamile kalanlar bizlerin ne yaşadığını bilemezler, bence bizler daha fazla bebişlerimizi gözümüzden sakınarak büyüteceğiz Ağustos ne ki şunun şurasında 1,5 ay kalmış..

Yaa dimi daha yolun başındayken kendime her iğne batırışımda bu aklıma geliyor. Neden herkes bu kadar kolay hatta "kazayla" hamile kalırken ben birsürü iğne ve ilaç kullanmak zorunda kalıyorum diye düşünüyorum .Yaşadıklarımız bizim ilerideki davranışlarımızı etkileyecek ister istemez çocuklarımız daha bir kıymetli olacak görmemişin çocuğu olmuş diyecekler @NealStreet i ikna edelimde yarın test yapsın

Merhabalar bende ege üni randevu aldım yeni hasta olarak gidecegim ilk günden muayene edip amh için kan alirlarmi birde rahîm filmi cekilcem orda çekiyorlar mi hormon değerlerim en son kotu cikti devlete gidiyordum doktorum büyük hastaneye gitmemi önerdi erken menapoz olabilir dediği için ege üni tercih ettim

@NealStreet hadi be yap bi güzellik

Canım benim çok şükür iyim,hatırlamakta hatırlamakta çok güzel her ne kadar sıksık siteye giremesemde bazen okumaya çalışıyorum.Doktorum bir kaç ay ara verelim demisti.QTen ,folik asit ve omega 3 takviyesine devam ediyorum.Sil baştan tekrar tedaviye baslayacagim.22 Haziran'da regli olmayı bekliyorum.Reglinin 20.günü temmuz ayının ortasına geliyor.Moralim çok şükür iyi hayatı akisina bırakan bir insanım zaten,bugün enabızdan baktığımda covid aşısı çıkmis bana ama şuan yaptırmayı düşünmüyorum.Eğer aşı yaptırirsam , tedaviye 4 ay sonra başlamak zorunda kalacağim.O yüzden aşıyı ötelemeyi düşünüyorum.Bende durumlar bu şekilde canım,
Nm88326 tatlım geçmişte aksiyete problemi yaşayan biri olarak ,seni çok iyi anlıyorum.Kendini hangi ortamda mutlu huzurlu hissediyorsan orada bulun,seni aşağıya çeken moralini bozan insanlarla reelde de görüşme!...Bu çocuk konusunda da kendinde ve eşinde bir eksiklik hissetmemeye çalış.şu hayatta senden değerli hiç birşey yok.Önemli olan senin beden ve ruh sağlığının iyi olmasıdır.Birazda tedavi süreçlerinin ve gebelik planlarımız pandemi dönemine denk geldiği içinde olumsuz etkileniyorum.İnşallah seninde güzel haberlerini alacağız .Ben hiç tanımadığım insanlara dua ederken buluyorum kendimi,diyorum Allah'ım sen kabul olmayacak duayı insanın diline gönlüne düşürmezsin, duama dahil olan tüm arkadaşlarımızın er ya da geç yavrularını kucaklarına alacaklarına inanıyorum.Krndine çok kaliteli davran ve cici bak.
Başka bir topikte paylaştığım düşüncemi buraya da kopyalamak istedim.
Şu hayatta hiçbir şey dünyanın sonu değildir.Bunu unuttuğumuz zaman sıkıntılarımız ağır geliyor ve bunalıyor endişe edip gereksiz stresler yaşıyoruz.Çok şükür bu dengeyi hayatımda uygulamaya geçtiğinden beri kafam rahat ve her işimde yolunda gidiyor.Gitmediği durumlarda çok oluyor ama buna takılmıyorum.Bunu farkettiğimden beri mutlu ve huzurluyum.Özelliklede çocuk konusunda takılmıyorum artık,tedavimi aksatmıyorum insani olarak tüm sorumluluklarımı yerine getiriyorum takdir Allah'ın diyip teslim oluyorum.Biliyotum ki ben istesem de istemesemde o çocuğun dünyada rızkı varsa ne ben ne başka bir kuvvet buna engel o-la-ma-ya-cak-tır....
Ama ben inanıyorum hepimizin bu çocuk konusundaki hikayesi güzel bitecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…