- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.183
Canım ben irandayım şimdi eşimin memleketinde, burda özelde yaptırdım TL hesabıyla 60 TL gibi bi ücret ödedim. Sonuç daha çıkmadı, 1 hafta önce Kıbrısta özelde telefonla sordum 550 TL demişlerdi. Burda yapıp kanı T.C ye gönderiyoruz demişlerdi.Canım testi devlette mi yoksa özelde mi yaptırdın? Bulunduğum il de devlette yokmuş. Özel labaratuar yapıyor ve 650 tl imiş fiyatı. Ben yaptırmadım ama 18 gün de sonuç çıkıyor dediler. Ben de romantit atrit var. 4 yıldır ilaç kullanıyorum
Beklenen kese görünemedi tam olarak malesef...Aa mayıstaNm88326 'nin müjdesini aldık yaa daha kesesini göreceğiz hatta. Niye öyle diyon? Biraz dolandırıldık falan tamam ama yine de ışık var ahahshjs
Bira sıkıntılı geçti kuzum mide bulantısından kusmaktan falan yerleri duvarları yırtıyordumM minik mucize92 canım nasıl gidiyor hamişlik iyi misin ?günler hızlı geçiyor buraya çok giremiyordum görmüşken yazayım sana dedim
Sağolasın kuzumÇekim yapılmadan önce pedi hazırlamanız tavsiye ederim çamaşırınıza. Sonra giyinirken filmde verilen sıvı geri gelebiliyor hafif kanama ile karışık. Ben ağrı kesicğ almadım ama tüplerim açık çıktı. Tüpleri kapalı olanlarda ciddi ağrılar da olabiliyor. Öncesinde yarım saat önce falan içip gidebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Hadi hayırlısı canım aynen gereken zamanlarda yapılmış olacak
Hamile kalma ihtimali olmasın diye sanırım kuzum çünkü basınçlı sıvı veriyorlar sperm sağlıksız olabilir ben öyle tahmin ediyorumKizlar rahim filminden önce cinsel ilişki olmasın diyor ya doktorlar bunun tam olarak nedeni nedir enfeksiyon riski falan mı yoksa yumurtlamadan dolayi falan mi
Kontrolüm bugündü canım, yalnız benim gittiğim klinikteki cihaz biraz eski modeldi, çarşamba yine kontrole gideceğim, özel doktordan aldım randevumu... herşey yolundaymış çok şükür, bebişi gördük ama net değildi... neyseki var :))Günaydın güzel hanımlarhepimize hayırlı güzel bir hafta diliyorum Nm88326 kontrolün bugün müydü kuzum
Hayırlı olsun, gözün aydın. İnşallah görüntüyü de güzel alırsınız kalp atışını da duyarsınız gitmişkenBeklenen kese görünemedi tam olarak malesef...
Bugün ilk ultrason kontrolüm vardı, biliyorsunuz kızlar...Vajinal ultrason yapıldı. Ultrason cihazı eski modeldi, ekran bulanıktı, mmsini ölçemedi net olarak, cihaz keseyi ve bebeği çok gösteremedi, Doktor net olmadığından ultrason fotosu da veremedi...Neyse ki hamile olduğumu anladıkbu güzel haber...Benim bu gittiğim klinik hamilelik üzerine tedavileri yapıyormuş.. kontrolleri özel kadın doktorunda yaptırmak lazımmış.. Çarşamba kendi doktorumda kontrolüm var. bakalım o zaman herşey net görünür sanırım. :)
Canım bizim öyle bir uyarı yoktu ama hemen adet bitiminden sonra çekilince o bir iki gün ilişki ol asa daha güvenli olur muhtemelen. Yani hemen adet bitiminden sonra ilişki olsa yumurtlama da birkaç gün sonra olsa o da tutabilir sperm 5 gün falan yaşadığı için. O nedenle bence riske girmemek için diyor olabilirler. Enfeksiyonla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü zaten filmden sonra genellikle antibiyotik zaten veriyorlarKizlar rahim filminden önce cinsel ilişki olmasın diyor ya doktorlar bunun tam olarak nedeni nedir enfeksiyon riski falan mı yoksa yumurtlamadan dolayi falan mi
Anladim cnm ben de galiba adetim bitince cekilecegim ertelemek istemiyorum artık daha fazla ilişki olayını oyle hatırlıyorum sanki öncesinde ve sonrasında ilişki yasağı var diyeHamile kalma ihtimali olmasın diye sanırım kuzum çünkü basınçlı sıvı veriyorlar sperm sağlıksız olabilir ben öyle tahmin ediyorum
Anladim kuzum bakalim korkarak ertelemezsem bu ay cekileyim diyorum regl bitiminde suan reglim zaten ertelemeyeyim artik daha fazla yoksa bu kez esim inada bindirecek ben istedigimde o istemicek ikinciyiCanım bizim öyle bir uyarı yoktu ama hemen adet bitiminden sonra çekilince o bir iki gün ilişki ol asa daha güvenli olur muhtemelen. Yani hemen adet bitiminden sonra ilişki olsa yumurtlama da birkaç gün sonra olsa o da tutabilir sperm 5 gün falan yaşadığı için. O nedenle bence riske girmemek için diyor olabilirler. Enfeksiyonla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü zaten filmden sonra genellikle antibiyotik zaten veriyorlar
Hahah erteleme kız ol kurtul rahim filmi çok önemli ya ikinci de olsa. Hadi rast gelsin güzel haberler inşallahAnladim kuzum bakalim korkarak ertelemezsem bu ay cekileyim diyorum regl bitiminde suan reglim zaten ertelemeyeyim artik daha fazla yoksa bu kez esim inada bindirecek ben istedigimde o istemicek ikinciyi
Onemli olmaz mi cnm hele de benim için zaten halihazırda bir tüpüm tıkalı öbürünün de ahvalini öğrenmem gerek cocuk işine girişmeden belki o da tıkandı nerden bilecezHahah erteleme kız ol kurtul rahim filmi çok önemli ya ikinci de olsa. Hadi rast gelsin güzel haberler inşallah
canım döllenme aşamasına geçicek yumurta olmasına karşın diyorlar öncesinde. sonrasında ilişki yasak 3 gün o enf için.Kizlar rahim filminden önce cinsel ilişki olmasın diyor ya doktorlar bunun tam olarak nedeni nedir enfeksiyon riski falan mı yoksa yumurtlamadan dolayi falan mi
3. kutumdayım bir fayda göremedim malesef. belki vardır ben fark etmiyorum ama somut bişiy yokMerhaba arkadaşlar ben yeni yazıyorum bu topige... Bu ay yeni bir vitamin aldım adı PROWOMEN hiç kullanıp fayda gören var mı ?
yinede güzel haberler canım gözün aydınBeklenen kese görünemedi tam olarak malesef...
Bugün ilk ultrason kontrolüm vardı, biliyorsunuz kızlar...Vajinal ultrason yapıldı. Ultrason cihazı eski modeldi, ekran bulanıktı, mmsini ölçemedi net olarak, cihaz keseyi ve bebeği çok gösteremedi, Doktor net olmadığından ultrason fotosu da veremedi...Neyse ki hamile olduğumu anladıkbu güzel haber...Benim bu gittiğim klinik hamilelik üzerine tedavileri yapıyormuş.. kontrolleri özel kadın doktorunda yaptırmak lazımmış.. Çarşamba kendi doktorumda kontrolüm var. bakalım o zaman herşey net görünür sanırım. :)
Hadi yaa3. kutumdayım bir fayda göremedim malesef. belki vardır ben fark etmiyorum ama somut bişiy yok
aynı sebeple, tüp bebek öncesi veriyorlar eşli en az 3 ay. ben onun için de kullanmış oldum aslında .yani erkeklere de bunun muadili bi vitamin veriyolar demek istedim promen gibiHadi yaabana da yumurta kalitesini artırıyor dediler.. bende bir sorun yok sebepsiz infertilite bizimkisi 1 yıldır olmuyor hormonlarim da normal ama olmuyor siz neden kullanıyorsunuz
Ayyy neler oluyor.... topiğe uğursuzluk gelmiş, yarım sattir okuyup anlamaya çalışıyorum. Kızlar nolur gitmeyin.. herkesin psikolojisi aynı düzeyde değil. stres olan çok, mutlu olan da... yorum yazarken daha dikkatli olunması lazım... Bu topiği bilhassa en başta takip ediyorum, çok kaliteli arkadaşlar ve yazışmalar var.... ÖzellikleKızlar ben bir daha olumlu-olumsuz hiçbir sonucumu ya da gelişmeyi bu sayfaya yazmayacağım. Başka sayfada yazdığım bir şeyi görürseniz de rica ederim gelip olumsuz yorumda bulunmayın. İçinizden "Deli bu zaten, bırakalım kendi kendini avutsun" diyebilirsiniz, kabulüm. İnsanın bazen kendini avutmaya da ihtiyacı olabiliyor. Buraya yazılan en ufak olumsuz güncellemede "Kaynımda da aynısı olmuştu. Sonra bir daha hiç çocuğu olmadı. Doktor da 'Zaten sen yaşamasan da olur artık çocuğun olmadığına göre' dedi" tadındaki yorumlar beni inanılmaz inanılmaz inanılmaz dibe çekiyor.
Kaygı bozukluğu yüzünden ciddi kilolar verip yemek yiyemez hale gelimiş, ilaç kullanmak zorunda kalmış, ancak o şekilde yeniden yemek yemeye başlayabilmiş bir insan olarak hala tamamen düzelebilmiş değilken en azından ilaçsız ayakta kalabilme ve hayatıma devam edebilme potansiyelimi dibine kadar korumak ve sürdürmek istiyorum. Takdir edersiniz ki hepimizin mücadelesi yeterince zor. Bu yolda maalesef kırmızı halılar üzerinde yürüyemeyenlerden olduk. "Olsun, bu da bizim sınavımızmış" dedik, yürümeye devam ettik.
Daha önce de 1-2 yorumuma "Nedense hep de ben bir şey deyince suç oluyor" gibi yorumlar geldiğinde de cevabım aynıydı. Hiç değişmedi. Hiçbirimiz "Toz pembe bulutlar üzerinde gezinelim, birbirimize yalandan umut pompalayalım" demiyoruz ama başkası üzerinden bu kadar negatifliği taşıyamıyorum. Çoğumuz maalesef kendi içimizde zaten yeterince negatifiz, kendimize karşı acımasızız. Bu negatiflik, dışarıdan da pompalanmaya başladığında iyice başa çıkılamaz hale geliyor. Herkesin yolu açık olsun. Sürecini takip ettiklerimi gerektiğinde özelden darlarım. Hepinizin yolu açık olsun.
Ahh ah o bulantıları bana sormayın... yediklerim sadece patates, sade poğaca, muz, peynir ve makarna... içtiğim ise su o da limonlu.... 12. haftada yok oluyor dedi doktorum.Bira sıkıntılı geçti kuzum mide bulantısından kusmaktan falan yerleri duvarları yırtıyordumama hafifledi biraz çok şükür Rabbime
Ama korkularımı hala üstümden atmış değilim sabırsızlıkla 13-14 haftalar geçsin diye bekliyorum şu 3 ayı atlatmak istiyorum
Aşkım benim çok ama çok teşekkür ederim, sen ne zaman test yapacaksın kuzum, seni merakla bekliyorum..Hayırlı olsun, gözün aydın. İnşallah görüntüyü de güzel alırsınız kalp atışını da duyarsınız gitmişken