Di mi yaa bakarsın bizim de gerek kalmaz ikinciye. Umut dünyasıİnşallah tutar canım.. Biz hesap kitap yapmıştık, 2. deneme olursa dedik anca seneye olurdu. Rabbim e hep diledim, biz en az masrafla bu durumu atlatalım diye. embriyo bile donduramadık, yoksa o hesapta olsa 600 Euro daha ekle.. o zaman sanırım borç felan yapardık.
Selam canim benim reglim 2 haziranda basladi ve bitti.. ben artik birakiyorum bebis deneme isini.. bi sorun var belli ki maalesef olmuyor herseyi denedim.. hayirlisi olsun yine sizi takip ederim.. insallah guzel haberlerinizi duyarimKızlar regl olan varsa yeni tarihleri güncelleyelim
@Medusaaaa 25.05.2021 19 AY @merve_1 29.05.2021 12 AY @Cilek95 01.06.2021 8 AY zeynep-ahmet 04.06.2021 9 AY MEMUR54 06.06.2021 30 AY
Daha aramadılar öğleden sonra ararlar diye düşündüm bekliyorum bakalım heyecanlaGünayd️
Zeymuss0103 Aradı mı embriyolog?
Nm88326 Progestan devam di mi? Kontrolün ne zamandı?
Başka haber beklediğimiz var mıydı? Güncelleme yapın kızlar.
Her an arayabilirler. 24 saat doldu sayılır. Beni 10 gibi aramışlardıDaha aramadılar öğleden sonra ararlar diye düşündüm bekliyorum bakalım heyecanla
Biz senle tam ayniyiz kuzu bende 9+3 deyim bugun9+5 teyim çiçeğim bende
beni de etiketle canım haber alırsan merak ve heyecanla bekliyoruzzzDaha aramadılar öğleden sonra ararlar diye düşündüm bekliyorum bakalım heyecanla
Her an arayabilirler. 24 saat doldu sayılır. Beni 10 gibi aramışlardı
Az önce aradılar 30 yumurtadan 17 si olgunmuş, 9 tanesi döllenmiş yarın aramayacaklarmış perşembe günü ararız dedi. İyi mi sizce 1.gün için bana biraz az geldibeni de etiketle canım haber alırsan merak ve heyecanla bekliyoruzzz
vuuu 30 çok güzel haber bunlarrr30 yumurta toplanmış eşimden 2 kere sperm aldılar yarın ararlar bakalım neler olacak yumişlere
Beni de aradıklarında 12 yumurtayla işlem yapılmıştı, ilk güne 9 embriyo kalmıştı. Üzülme. Sağlıklı olanlar kalacak öyle düşün. Yani öyle olduğunu umuyoruz. "Elenenler sağlıksızdı demek ki" de geç çünkü düşün düşün düşün sonu yok onun. Seni yine üçüncü gün arayacaklar. Beni direkt beşinci gün aramışlardı. İyi yanından bak. Güzel olacak inşallah her şeyAz önce aradılar 30 yumurtadan 17 si olgunmuş, 9 tanesi döllenmiş yarın aramayacaklarmış perşembe günü ararız dedi. İyi mi sizce 1.gün için bana biraz az geldi
canım bence iyi zaten her yumurta olgun olmuyor. 9 taneden 3 tanesi bile 5. güne gitse harika olurAz önce aradılar 30 yumurtadan 17 si olgunmuş, 9 tanesi döllenmiş yarın aramayacaklarmış perşembe günü ararız dedi. İyi mi sizce 1.gün için bana biraz az geldi
olsunnn hayırlısıyla olsun inşaallahhhhhAz önce aradılar 30 yumurtadan 17 si olgunmuş, 9 tanesi döllenmiş yarın aramayacaklarmış perşembe günü ararız dedi. İyi mi sizce 1.gün için bana biraz az geldi
Zaten hazırlıklıydım çok yumurta çıkanlarda kalite sayısı düşüyor diye 17 si olgun dediğinde çok şaşırmadım ama daha 1.günde 9 tanesinin döllenmiş olması üzdü biraz. Sağlıklı olsun yeter zaten 1 tane bile kalması bir umut yaratıyor içimizde. İnşallah herşey güzel olur hepimiz içinBeni de aradıklarında 12 yumurtayla işlem yapılmıştı, ilk güne 9 embriyo kalmıştı. Üzülme. Sağlıklı olanlar kalacak öyle düşün. Yani öyle olduğunu umuyoruz. "Elenenler sağlıksızdı demek ki" de geç çünkü düşün düşün düşün sonu yok onun. Seni yine üçüncü gün arayacaklar. Beni direkt beşinci gün aramışlardı. İyi yanından bak. Güzel olacak inşallah her şey
Evet 3,4 tane kalsa tutmama ihtimaline karşı bize yeter. En baştan tedaviye başlamak zor geliyor çünkü.canım bence iyi zaten her yumurta olgun olmuyor. 9 taneden 3 tanesi bile 5. güne gitse harika olur
İnşallahhhhh. Sen ne zaman başlıyorum demiştin ay sonunda mıydı?olsunnn hayırlısıyla olsun inşaallahhhhh
temmuzda regl oldummu gidicem kuzumm şimdilik vitaminlerle devam :)İnşallahhhhh. Sen ne zaman başlıyorum demiştin ay sonunda mıydı?
güzel olucak canım ohss de dediğin gibi kalite düşüyor işe yaramaz yumurtalar da gün yüzüne çıkıyor çünkü ama senin kalan sayın güzel o yüzden takma bir de eşinde sperm sorunu olmasına rağmen çok iyi, transfer ne zaman belli olacak bu reglden sonra mı ?Evet 3,4 tane kalsa tutmama ihtimaline karşı bize yeter. En baştan tedaviye başlamak zor geliyor çünkü.