Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Di mi yaa bakarsın bizim de gerek kalmaz ikinciye. Umut dünyası

Kızlar regl olan varsa yeni tarihleri güncelleyelim
@Medusaaaa 25.05.202119 AY
@merve_1 29.05.202112 AY
@Cilek95 01.06.20218 AY
zeynep-ahmet 04.06.20219 AY
MEMUR54 06.06.202130 AY
Selam canim benim reglim 2 haziranda basladi ve bitti.. ben artik birakiyorum bebis deneme isini.. bi sorun var belli ki maalesef olmuyor herseyi denedim.. hayirlisi olsun yine sizi takip ederim.. insallah guzel haberlerinizi duyarim sevgilerimi gonderiyorum ve bol sanslar diliyorum hepinize..❤

Günaydın kuzuslar ben yine okuldayim ve de nobetciyim aşırı derecede baş dönmesi var sag salim eve gidebilirim insallah daha regl de olmadım esim diyo sen hamilesin heralde yoksa niye basın dönsün garibim bi heves bekliyor ben de dedim hic umutlanma bu kadar kolay olacağını sanmıyorum uğraşmadan para dökmeden

Az önce aradılar 30 yumurtadan 17 si olgunmuş, 9 tanesi döllenmiş yarın aramayacaklarmış perşembe günü ararız dedi. İyi mi sizce 1.gün için bana biraz az geldi
Beni de aradıklarında 12 yumurtayla işlem yapılmıştı, ilk güne 9 embriyo kalmıştı. Üzülme. Sağlıklı olanlar kalacak öyle düşün. Yani öyle olduğunu umuyoruz. "Elenenler sağlıksızdı demek ki" de geç çünkü düşün düşün düşün sonu yok onun. Seni yine üçüncü gün arayacaklar. Beni direkt beşinci gün aramışlardı. İyi yanından bak. Güzel olacak inşallah her şey

Zaten hazırlıklıydım çok yumurta çıkanlarda kalite sayısı düşüyor diye 17 si olgun dediğinde çok şaşırmadım ama daha 1.günde 9 tanesinin döllenmiş olması üzdü biraz. Sağlıklı olsun yeter zaten 1 tane bile kalması bir umut yaratıyor içimizde. İnşallah herşey güzel olur hepimiz için

Evet 3,4 tane kalsa tutmama ihtimaline karşı bize yeter. En baştan tedaviye başlamak zor geliyor çünkü.
güzel olucak canım ohss de dediğin gibi kalite düşüyor işe yaramaz yumurtalar da gün yüzüne çıkıyor çünkü ama senin kalan sayın güzel o yüzden takma bir de eşinde sperm sorunu olmasına rağmen çok iyi, transfer ne zaman belli olacak bu reglden sonra mı ?

Tüp bebek masraflarını bende ekleyeyim yaptıracaklara örnek kalsın burda. İlaçlar daha uyguna gelebilirdi bizim eczane gezmeye vaktimiz yoktu eşim işe dönmek zorunda olduğu için. Not defterimden kopyaladım

Hastane 14 090Tl (mikroçip+embriyoskop)
1530 gonalf
54 folik asit
756 Vitamin
854 gonalf
1050 gonalf+cetrotide
Anestezi 175
Cetrotide-gonapeptly 830
Tsh tahlil 168
-------‐------------------------------------
OPU
Cetrotide, diğer ilaçlar 1600

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…