Canim merhaba , cok karışık bir dönemdeyim Allah sonumuzu hayretsjn
asilama denedik memorialde negatif sonuçlandı zaten asilamanin şansı yuzde 12-15 dediler esimin yıkama sonrasi aşılama gunu spermi gayet iyi cikmisti bizde umutlandık ama olmadi.
Merkeze gelecek olursak harika bir muayene yapiyorlar cok detayli 2 saat surmustu ilk muayene . Merkezin kurucusu Prof. SEMRA hanimi da bizzat istemiştim görmek ona gore bana randevu verdiler ilk muayene ücretsizdi.
Beni ilk gün 2 ayri doktor muayene etti sonrasında baska bir doktor aşılama mi yaptı. Asilmadan önce prova yapıldı reglin 2. Günü bu bana cok profesyonel geldi çünkü burada bir kac aşılama yapan arkadasin aşılama gunu darlik vs gibi yapısal sorunlardan aşılama yapamadıklarını oyuzden iptal ettiklerini söylediler.
Prof Semra hanımın muayene esnasında yorumları bi testimin aksini söylüyordu ve gidip o testi tekrar yaptirdim sonuç bambaşka cikti yani Semra hanımın dediğine geldik . Dip.not diger ekibinde ki beni muayene eden 2 ayri doktor bunu söylememişti.
Merkez cok yogun ve doktorlara haricen pek ulaşamıyorsunuz hemşireye daha cok ulasiyorsunuz bu benim açımdan olumsuz ben ulaşmak istiyorum her an.
Erkek konusunda merkezlerinde ki sperm testi oldukca detayli ve en ileri tekniklerle yapılıyor fakat erkek konusunda yetersiz olduklarını daha cok kadına yogunlastiklarini düşünüyorum. Uroglari yok sperm testini onlar yorumluyor bu bana güvenilir gelmedi çünkü negatif sonuçlandı asilamam ve akabinde iyi bir Prof urologa gittik daha farklı şeyler söyledi .
Demem o ki benim de kafam karışık
ama eger rabbim dogal yoldan kismet etmezse suan bıraktık çünkü
Tup bebek için fertijine gitmeyi düşünüyorum hem doktor birebir cok ilgileniyor cok samimi hem Prof. Urolog serefoglu ile çalışıyor tercihim onlar olabilir.