- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
30 yumurta toplanmış eşimden 2 kere sperm aldılar yarın ararlar bakalım neler olacak yumişlereYumişler toplandı demek, inş sayı ve kaliteleri de iyi olur kuzum, merakla bekliyoruz
Bu perşembe çağırdı doktor kuzum sonrada yapılması gereken tahlilleri yaptıracakmışızÇok az varmış aramızda kız benim 11 yeni doldu iştebir daha ne zaman gidiyorsun?
Oo maşallah. Şansı artırabilmek için ellerinde seçim yapacak bol sperm olsun istemişlerdir. Yarın ararlar evet. Zaten çok iyi sayıda elde edilir embriyo için rahat olsun artık. Bu arada erken regl olacaksın muhtemelen. Sakın panik olma30 yumurta toplanmış eşimden 2 kere sperm aldılar yarın ararlar bakalım neler olacak yumişlere
Hadi bakalım ben de cuma gideceğim güzel haberlerle gelelim inşallah. Ben gebelik öncesi bu doktora gittiğimde tüm rutin testlerine bakılmıştı her şey normaldi. Gebeliği öğrenince işte toksoplazma vs yeniden bakıldı TSH falan başka da bir şey bakılması sanırımBu perşembe çağırdı doktor kuzum sonrada yapılması gereken tahlilleri yaptıracakmışızsana hiç tahlil yaptırdılar mı acaba
İnşallah inşallah. Cetrotide devam edicem 5 gün dostinex ve antibiyotik verdi. Günde 6 yumurta ve 3 şişe powergrade enerji içeceği içecekmişim ama su max. 2 bardakOo maşallah. Şansı artırabilmek için ellerinde seçim yapacak bol sperm olsun istemişlerdir. Yarın ararlar evet. Zaten çok iyi sayıda elde edilir embriyo için rahat olsun artık. Bu arada erken regl olacaksın muhtemelen. Sakın panik olma
Banada yapılmıştı başta kuzum şimdi tekrar kontrol amaçlı yaptıracakmışız sanırım anlamadım bunlar bak resmini atıyorumHadi bakalım ben de cuma gideceğim güzel haberlerle gelelim inşallah. Ben gebelik öncesi bu doktora gittiğimde tüm rutin testlerine bakılmıştı her şey normaldi. Gebeliği öğrenince işte toksoplazma vs yeniden bakıldı TSH falan başka da bir şey bakılması sanırımben de merak ediyorum aslında daha çok tahlil yapılır sanıyordum
Dostinex ben de kullandım. Ohss için veriyorlar onu. Enerji içeceği de aynı şekilde. Aritmim olduğu için veremediler bana onu. Ani hareketler yapma, sıcak suyla banyo yapma, karnına sırtına falan sıcak bir şey temas ettirme. 7 günden daha erken regl olabilirsin onun için dedim panik olma diye. Hepsi geçiyor, sen embriyolarınla uzaktan konuş. Ben bayağı beni duyuyorlarmış gibi konuşuyordum her günİnşallah inşallah. Cetrotide devam edicem 5 gün dostinex ve antibiyotik verdi. Günde 6 yumurta ve 3 şişe powergrade enerji içeceği içecekmişim ama su max. 2 bardakHemşire 7ila 10gün sonra adet olacaksın dedi sanırım senin dediğin gibi.
Aynen canım rutin testler bunlar geçen sağlık ocağındaki doktor da bana yapalım açsan dedi yaptırmadım yeni yemiştim. Belki kendi doktorum istemezse sağlık ocağında yaptırırım ben de bir. Bazılarına tekrar tekrar gerek yok ama bazı değerler çok değişken ve önemli gerçekten yaptır bakalım ne olur ne olmaz aç git sen de şekere de bakacaklar çünkü sanırımBanada yapılmıştı başta kuzum şimdi tekrar kontrol amaçlı yaptıracakmışız sanırım anlamadım bunlar bak resmini atıyorum
kaç yumurta toplandı canım bilgi var mı ?İnşallah inşallah. Cetrotide devam edicem 5 gün dostinex ve antibiyotik verdi. Günde 6 yumurta ve 3 şişe powergrade enerji içeceği içecekmişim ama su max. 2 bardakHemşire 7ila 10gün sonra adet olacaksın dedi sanırım senin dediğin gibi.
Maşallah canım çoğu kaliteli olsun döllensin inşallah30 yumurta toplanmış eşimden 2 kere sperm aldılar yarın ararlar bakalım neler olacak yumişlere
Şimdi gördüm bunu MAŞALLAH30 yumurta toplanmış eşimden 2 kere sperm aldılar yarın ararlar bakalım neler olacak yumişlere
Çok para annecimKızlar soranlar vardı. Şu ana kadar ödediklerimizi topladım. Hsg ve spermiogramları saymadım. Merkeze ödediğimiz muayene ücreti ve dışarıda yaptırdığımız tahliller de dahil 18.820 TL ödemişiz. Pozitif sonuçlanırsa daha iğne ya da ilaçlara ödemeye devam edeceğiz sanırım
Amin inşallah. Gerçekten çok ya bizi bayağı zorladı. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuca ulaşırızÇok para anneciminşallah maddi manevi karşılığını alacaksın
her insanın hayatta bir sınavı var biz sınavı ''evlat'' olanlar grubundayız. inşallah emeklerimizin, sabrımızın sonu güzel olur.Amin inşallah. Gerçekten çok ya bizi bayağı zorladı. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuca ulaşırız
Öyle oldu. Amin amin inşallahher insanın hayatta bir sınavı var biz sınavı ''evlat'' olanlar grubundayız. inşallah emeklerimizin, sabrımızın sonu güzel olur.
Bu yazılan testslerden 7 tanesi sağlık ocağında yapılmıyormuş kuzum bilgin olsun bende sordum sağlık ocağında yaptıracaktım yoksaAynen canım rutin testler bunlar geçen sağlık ocağındaki doktor da bana yapalım açsan dedi yaptırmadım yeni yemiştim. Belki kendi doktorum istemezse sağlık ocağında yaptırırım ben de bir. Bazılarına tekrar tekrar gerek yok ama bazı değerler çok değişken ve önemli gerçekten yaptır bakalım ne olur ne olmaz aç git sen de şekere de bakacaklar çünkü sanırım
Anladım canım sağolasınBu yazılan testslerden 7 tanesi sağlık ocağında yapılmıyormuş kuzum bilgin olsun bende sordum sağlık ocağında yaptıracaktım yoksa
Doktorda adet olunca rahatlarsın dedi. Kayınvalideme geldim burdan eve geçerim kardeşim geldi bi kaç gün bende kalacak. 7 günden daha erken olacağını düşünmemiştim hiç vücut iyice şaşırdı hormonlardan.Dostinex ben de kullandım. Ohss için veriyorlar onu. Enerji içeceği de aynı şekilde. Aritmim olduğu için veremediler bana onu. Ani hareketler yapma, sıcak suyla banyo yapma, karnına sırtına falan sıcak bir şey temas ettirme. 7 günden daha erken regl olabilirsin onun için dedim panik olma diye. Hepsi geçiyor, sen embriyolarınla uzaktan konuş. Ben bayağı beni duyuyorlarmış gibi konuşuyordum her gün
Çook amin. Tek koyacak canım kessen 2 koymaz bende tek istiyorum zaten.Doktora dedim de neden 2 kere aldınız diye çok yumurtan var canım diyoŞimdi gördüm bunu MAŞALLAH30 Yumurtaya sperm mi dayanır 2 defa almaları çok normal inşallah güzel güzel döllensinler doktorun ne dedi bu durum ile ilgili, memnun mu? Tek mi çift mi koyacak? İnşallah ilk seferde gol olur kalanını dondurursun
22 Haziran balımKızlar regl olan varsa yeni tarihleri güncelleyelim
Novaa 25.05.2021 19 AY @merve_1 29.05.2021 12 AY @Cilek95 01.06.2021 8 AY @zeynep-ahmet 04.06.2021 9 AY @MEMUR54 06.06.2021 30 AY