Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Çok şükür canım iyiyim azıcık belirtilerle boğuşuyorum 11 hafta doldu 12.hafta içindeyiz bu hafta kontrol var bakalım her şey yolundadır inşallah en son birkaç kanama alanı vardı içeride onlar kaybolmuştur umarım 🙏 onun dışında iyi gibi çok şükür iğnelere ilaçlara devam tabi
3 hafta sonra cinsiyetini mi öğreneceğiz 😍

Dur bakalım belli olmaz tam zamanında ilişki olmuş kısmet bu işler hadi inşallah 😍
Hayırlısı cnm yaaa Rabbım nasip ederse tek ilişkide bile olur tabi belli mi olur bakalim artık beklemedeyiz😊aşı sırası da geldi bizlere ama anksiyetem dürtüyor sıra gelmediği zaman rahattım sıram gelmedi diyodum simdi geldi vurulmak istemiyorum korkuyorum

Ovulasyonda cift cizgiyi 25 mayısta gördüm 23 mayis ve 26 mayısta birliktelik oldu ve ovuladyon boyunca devam eden sol kasik agrılarım oldu bat 8 haziran 3 kez erken gebelik testi yaptım negatif bugun ovulasyon testi yaptgimda tekrar ikinci cizgiyi gordüm silik bir sekilde sizce hamile kalma ihtimalim varmi lütfen cevap verin

Selam kızlar, herkes nasıl??

@NealStreet canımm kapmışsın bebişini, inşallah sana sıkı sıkı tutunur, dualarım seninle:dua::KK200:
Zeymuss0103 Zeymuss0103 Yumişler toplandı demek, inş sayı ve kaliteleri de iyi olur kuzum, merakla bekliyoruz :dua::KK68:
minseo minseo Kuzum neden 2. kez HSG çektirme ihtiyacı oldu? :KK57:
zeynep-ahmet zeynep-ahmet takibimdesin, merakla bekliyoruz :halay:
Yusra-61 Yusra-61 Kuzum şansın bol olsun, hadi arkamdan gel çok bekletme emi :21:
U Uzaygemisi35 çok az kalmış cinsiyete :))) Maşallahh :nazar::KK200:

Yaaaa cok heyecanlı belki cinsiyeti de görebilirsiniz cnm 🥰🥰🥰insallah cnm olumlu dusunelim insallah kaybolmuştur o kanama alanları falan
Yaaa görebilebilir miyiz ki 😍😍 14 haftada tamamlanıyormuş cinsiyet gelişimi, birçok doktor bu ara söylüyor ama ben emin olmadan söylemesini istemiyorum sonra yanlış görmüşüm muhabbeti olmasın insan alışır hemen. Ben muhtemelen bundan sonraki kontrol ne zamansa herhalde o zaman netleşir diye düşünmüştüm ama bakalım kısmet tabi 🙈 inşallah canım hayırlısıyla sağlık olsun da bir an önce yoluna girsin inşallah.
3 hafta sonra cinsiyetini mi öğreneceğiz 😍
3 hafta sonraya çağırmaz bence yaa ondan baya bir ayı da geçebilir gibi geliyor net öğrenmem🙈 çok heyecanlı ama ya kesin belliyse öğreniriz inşallah 🙈
Hayırlısı cnm yaaa Rabbım nasip ederse tek ilişkide bile olur tabi belli mi olur bakalim artık beklemedeyiz😊aşı sırası da geldi bizlere ama anksiyetem dürtüyor sıra gelmediği zaman rahattım sıram gelmedi diyodum simdi geldi vurulmak istemiyorum korkuyorum
Evet canım aynen öyle hiç ummadık ilişkiden bile olabiliyor kısmetten ötesi yok hayırlısı inşallah. Evet aşı konusu benim de kafamı karıştırıyor ama sen öğretmendin dimi canım ben olsam sanırım olurdum çünkü gebelik şimdi olsa da olmasa da gelecek dönem senin için illa ki epey risk olacak kalabalık sınıf. Yine sen bilirsin tabi ama şimdi gebelik olmazsa da olsa da o seni korur epey bir süre daha rahat hareket edersin.

@NealStreet canımm kapmışsın bebişini, inşallah sana sıkı sıkı tutunur, dualarım seninle:dua::KK200:
Zeymuss0103 Zeymuss0103 Yumişler toplandı demek, inş sayı ve kaliteleri de iyi olur kuzum, merakla bekliyoruz :dua::KK68:
Yusra-61 Yusra-61 Kuzum şansın bol olsun, hadi arkamdan gel çok bekletme emi :21:
Evet canım sağlık olsun da cinsiyet hiç önemli değil her şey yolunda gitsin inşallah 😍 ama çok heyecanlı insan çok merak ediyor bakalım ne olacak🤷 sen de arkamdan geliyorsun inşallah her şey yolunda değil mi?

Çok şükür canım iyiyim azıcık belirtilerle boğuşuyorum 11 hafta doldu 12.hafta içindeyiz bu hafta kontrol var bakalım her şey yolundadır inşallah en son birkaç kanama alanı vardı içeride onlar kaybolmuştur umarım 🙏 onun dışında iyi gibi çok şükür iğnelere ilaçlara devam tabi
Vay be 12.haftanın içinde misin kız sen 😂 ay yerim sizi 😃 bi benim zamanım ilerlemiyo sanki 😂

Amin canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla 🤲🏻 Allah razı olsun. Dua et 😇

Merhaba hanımlar 🥰
@NealStreet ve Zeymuss0103 Zeymuss0103 ikiniz için de hayırlısı olsun 👒

Bana da aşı hakkı açıldı. Yarın öğleden sonra ilk doz biontech olacağım.

Bu ay bazı sorunlar yaşadım. Yumurtam kiste dönmüş ara kanamalar yaşadım. Doktor duphaston ilaç verdi. Onu kullanıyorum. Bu arada aşı olayını bitireyim. Seneye içim rahat eğitime başlarım.

Merhaba hanımlar 🥰

Bu ay bazı sorunlar yaşadım. Yumurtam kiste dönmüş ara kanamalar yaşadım. Doktor duphaston ilaç verdi. Onu kullanıyorum. Bu arada aşı olayını bitireyim. Seneye içim rahat eğitime başlarım.
Sağ olasın Simcim. İnşallah. Senin de aşı hayırlı olsun. Kafsn rahat eder her anlamda

Merhaba hanımlar 🥰

Cnm sen de ogretmensin galiba ben de öyleyim bana da sira geldi ama ben çok kararsızım yaa bi de ben kovid gecirdim sen geçirmiş miydin ben bundan dolayı olursam da sinovac olacağım galiba

Merhaba hanımlar 🥰

Hay Allah geçmiş olsun canım. Malesef oluyor kist bazen farkında olmasak da çoğu kez yaşıyormuşux. Arada aşı olman iyi olur gerçekten rahat edersin hep önümüzde risk olarak devam edecek. Geçmiş olsun şimdiden 🙏

Gönlüm bu yönde ama hayat ne gösterir bilmiyorum 🙊 inşllah gönlümüzce olur herşey 🙏🏼 🌸

X