Heyecanla bekliyoruz canımGünaydınnnn. Hastanedeyim bekliyorum. İnşallah güzel haberler verebilirim
canım hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydınnnn. Hastanedeyim bekliyorum. İnşallah güzel haberler verebilirim
Canım ben şimdilik 4 temmuz diyeyim yumurtlamaya göre yine yazar güncellerimevrem92 bat ın neydi canım ?
Kuzum devletin doktoru tokatlanır mı ayıpGünaydınlar güzel hanımlar
Zeymuss0103 güzel haberlerle gel İnşaAllah
Yusra-61 şu doktoruna 2 tokat atmak istiyorum
Heyecanla bekliyoruz canım
canım hayırlı haberlerle gel inşallahallah yardımcın olsun
Günaydınlar güzel hanımlar
Zeymuss0103 güzel haberlerle gel İnşaAllah
Yusra-61 şu doktoruna 2 tokat atmak istiyorum
Bu kadar da umursamamazlık yapılmamalı ama ya şikayet falan etsene kuzum benimde doktorum devlet araştırma hastanesi doktoru ama bana çok ilgili davrandı hala da öyle sağolsunKuzum devletin doktoru tokatlanır mı ayıprapor çıkarttım adetimi bekleyeceğim kaldık 1 temmuza.
Yumrta takibim olacak bakalım ne oluyor.
Napalım pandemi diye diye iyice süründük.
Yinede hakkımızda hayırlısı.
inşalllahhhh güzell sonuçlarla çıkarsın hastaneden :)Çıktım kızlar operasyondan.Yeni ayıldım. Ağrım var. Hastanedeyim dinleniyorum. Doktorum henüz gelmedi. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz,dualarınız içinRabbim bu yolda emek veren, hakeden kimseyi yarı yolda bırakmasın
Amin canım ağrın bir süre daha devam eder. Sen söyle. Eğer istersen ağrı kesici iğne yapıyorlar. İstemezsen Parol almana da izin veriyorlar. Sen sor yine hemşirelerine. Geçmiş gitmiş olsun, bitti çok şükür. Güzel haberler de alırsın inşallahÇıktım kızlar operasyondan.Yeni ayıldım. Ağrım var. Hastanedeyim dinleniyorum. Doktorum henüz gelmedi. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz,dualarınız içinRabbim bu yolda emek veren, hakeden kimseyi yarı yolda bırakmasın
Gelmiş geçmiş olsun canımÇıktım kızlar operasyondan.Yeni ayıldım. Ağrım var. Hastanedeyim dinleniyorum. Doktorum henüz gelmedi. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz,dualarınız içinRabbim bu yolda emek veren, hakeden kimseyi yarı yolda bırakmasın
Heyecan yapma cnm iki ay önce de gecikti böyle yine öyle bisey muhtemelen düzenim şaştı iyice nazar ettim kendime
Dur bakalım belli olmaz tam zamanında ilişki olmuş kısmet bu işler hadi inşallahHeyecan yapma cnm iki ay önce de gecikti böyle yine öyle bisey muhtemelen düzenim şaştı iyice nazar ettim kendime
Çok şükür canım iyiyim azıcık belirtilerle boğuşuyorum 11 hafta doldu 12.hafta içindeyiz bu hafta kontrol var bakalım her şey yolundadır inşallah en son birkaç kanama alanı vardı içeride onlar kaybolmuştur umarım
10 güncük kalmış, geri sayım başladı :))
Yaaaa cok heyecanlı belki cinsiyeti de görebilirsiniz cnmÇok şükür canım iyiyim azıcık belirtilerle boğuşuyorum 11 hafta doldu 12.hafta içindeyiz bu hafta kontrol var bakalım her şey yolundadır inşallah en son birkaç kanama alanı vardı içeride onlar kaybolmuştur umarımonun dışında iyi gibi çok şükür iğnelere ilaçlara devam tabi