Maşallah sağlıkla gelsinKızlar bizim cinsiyetimiz belli oldu bir oğluşumuz olucaak sizinle de paylaşmak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sağlıkla gelsinKızlar bizim cinsiyetimiz belli oldu bir oğluşumuz olucaak sizinle de paylaşmak istedim
Gözünaydın canım, sağlıkla kucağına al inşallahKızlar bizim cinsiyetimiz belli oldu bir oğluşumuz olucaak sizinle de paylaşmak istedim
Maşallah sağlıkla gelsin
Sağolun canım kızçelerrGözünaydın canım, sağlıkla kucağına al inşallah
Kuzum benim bitiyor bile pazartesi oldum benBatdaş ne alemdesin minseo Ben dün kartı yedim
Aaa hiç görmedim.. ne diyelim her zamanki gibi yeni ay yeni umutlar diyoruuuzzKuzum benim bitiyor bile pazartesi oldum ben
Bize demiyor ki, nereden bilecen bacım? Kendi başgan diye haber vermeden listede kendini güncelliyor. Halbuki bize hesap vermesi lazım ama işteAaa hiç görmedim.. ne diyelim her zamanki gibi yeni ay yeni umutlar diyoruuuzz
Belki birgün o ay bu ay deriz
Yazmadım ki canım artık odaklanmıyorum regle ya benim iş tüpe gidecek zaten yüzde 90 ekime kasıma kadar böyle devamAaa hiç görmedim.. ne diyelim her zamanki gibi yeni ay yeni umutlar diyoruuuzz
Belki birgün o ay bu ay deriz
Dimi amaaa zaten grupta sessiz kaldı, giriyorum okunmamamış bi sayfa var anca eskiden okumaya yetiştiremezdimBize demiyor ki, nereden bilecen bacım? Kendi başgan diye haber vermeden listede kendini güncelliyor. Halbuki bize hesap vermesi lazım ama işte
Belki gerek kalmaz bir süpriz olurYazmadım ki canım artık odaklanmıyorum regle ya benim iş tüpe gidecek zaten yüzde 90 ekime kasıma kadar böyle devam
Kuzum adet olmayı bekliyorum rahim filmi cekilecegim ama tatile gidip geldikten sonra mi başlasak bilemedim memlekete gidecegim annemlere 1 ay orda duracagim esim gelemicek o çalışacak bu yüzden rahim filminin verimini de kaybetmek istemiyorum onun için gidip gelip oyle de başlayabiliriz bu arada bende kendimi ikna edebilirsem ve istediğim aşıyı bulabilirsem aşımı olacağım kafam daha rahat eder diye düşündüm ama daha eşimle paylaşmadım bu fikrimi . Bugün adet günüm bakalim olacak mıyım yine gecikecek mi ama geçen ay ki o ara kanamalar hic olmadi cok sukur bu aysleepy05 varmış
evrem92 Listede olmayan senmişsin. Niye silindin? Yaramazlık mı yaptın? Falefiz03 de yok. Niye yoksunuz hey hey? Neler oluyor burada?
zeynep-ahmet Yol haritanızı çizdiniz mi eşinle, neye karar verdiniz?
Ara kanama olmaması iyi. Belki de öyle bir dengesi şaştı düzeldi. Hsg için gidince bir muayene de olursun olmadı. Değerlendiremeyecekseniz bir sonraki regline at istersen ya da zaten regl olacakmışsın bitiminde hemen çekilip bu ayı değerlendirip gidebiliyorsan geç git, olmuyor mu öyle?Kuzum adet olmayı bekliyorum rahim filmi cekilecegim ama tatile gidip geldikten sonra mi başlasak bilemedim memlekete gidecegim annemlere 1 ay orda duracagim esim gelemicek o çalışacak bu yüzden rahim filminin verimini de kaybetmek istemiyorum onun için gidip gelip oyle de başlayabiliriz bu arada bende kendimi ikna edebilirsem ve istediğim aşıyı bulabilirsem aşımı olacağım kafam daha rahat eder diye düşündüm ama daha eşimle paylaşmadım bu fikrimi . Bugün adet günüm bakalim olacak mıyım yine gecikecek mi ama geçen ay ki o ara kanamalar hic olmadi cok sukur bu ay
Cnm okullarin tatil olmasını bekliyorum yani 2 temmuzu ondan sonra hemen gidecegim cunku kizkardesimin düğünü olacak temmuz 28 de hazırlıklara yardıma gidiyorum ama gecikmizse bugün yarın gelirse belki çekilir çalışmaları tamamlar oyle giderimAra kanama olmaması iyi. Belki de öyle bir dengesi şaştı düzeldi. Hsg için gidince bir muayene de olursun olmadı. Değerlendiremeyecekseniz bir sonraki regline at istersen ya da zaten regl olacakmışsın bitiminde hemen çekilip bu ayı değerlendirip gidebiliyorsan geç git, olmuyor mu öyle?
E zaman var daha. Bu ara regl olursan yumurtlamanı kendi evinde geçirmiş olursun zaten. Bak bakalım duruma göre. Kardeşinin evlilik işi de hayırlı olsun şimdidenCnm okullarin tatil olmasını bekliyorum yani 2 temmuzu ondan sonra hemen gidecegim cunku kizkardesimin düğünü olacak temmuz 28 de hazırlıklara yardıma gidiyorum ama gecikmizse bugün yarın gelirse belki çekilir çalışmaları tamamlar oyle giderim
Sabah test yaptım canım malesef negatif bugün 7. Günüm, olsa çıkardı. Malesef tüp te çare olmadı. Bir gün Anne olabileceğime yönelik Artık inancımı yitiriyorumZeymuss0103 Gittin bile mi? Çıkınca yaz bize
Ayseee1987 Ne durumdasın? Belirti falan var mı? Test yaptın mı hiç?
sleepy05 Naptın? Güncelle bizi. Listede de burada da neden yoksun???
R Random3 Taşınma işlerini ne yaptınız? Hsg'yi ne zaman yaptırmaya karar verdin?
Sagol kuzum Amin insallah bakalim bi duruma insallah rahim filmi de iyi çıkar sag tıkalı onu biliyorum zaten de sol hasarsız duruyordur insallah keske minseo nin doktorunun yaptığı gibi 3 4 kez ilaci verse benim doktor da ama sanmıyorum yapmaz galibaE zaman var daha. Bu ara regl olursan yumurtlamanı kendi evinde geçirmiş olursun zaten. Bak bakalım duruma göre. Kardeşinin evlilik işi de hayırlı olsun şimdiden