Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
KIZLAR ACİLLLL. Sabah yaptığınız gebelik testine akşam baktığınızda silik çizgi gördünüz mu hiç ??? Ve illa testin başında 5 dakka beklememiz mi gerekiyor ?

Günaydın kizlar hayırdır buralar pek bi tenhalasti yaaa pek bi sessizlesti ne oluyorsunuz böyle havalar sizi de mi vurdu 😊

Bize demiyor ki, nereden bilecen bacım? Kendi başgan diye haber vermeden listede kendini güncelliyor. Halbuki bize hesap vermesi lazım ama işte 🤷🏻‍♀️
Dimi amaaa😅 zaten grupta sessiz kaldı, giriyorum okunmamamış bi sayfa var anca🤨 eskiden okumaya yetiştiremezdim
Yazmadım ki canım artık odaklanmıyorum regle ya benim iş tüpe gidecek zaten yüzde 90 ekime kasıma kadar böyle devam
Belki gerek kalmaz bir süpriz olur🥰🤲🏻

sleepy05 sleepy05 varmış
evrem92 evrem92 Listede olmayan senmişsin. Niye silindin? Yaramazlık mı yaptın? Falefiz03 Falefiz03 de yok. Niye yoksunuz hey hey? Neler oluyor burada?

zeynep-ahmet zeynep-ahmet Yol haritanızı çizdiniz mi eşinle, neye karar verdiniz?
Kuzum adet olmayı bekliyorum rahim filmi cekilecegim ama tatile gidip geldikten sonra mi başlasak bilemedim memlekete gidecegim annemlere 1 ay orda duracagim esim gelemicek o çalışacak bu yüzden rahim filminin verimini de kaybetmek istemiyorum onun için gidip gelip oyle de başlayabiliriz bu arada bende kendimi ikna edebilirsem ve istediğim aşıyı bulabilirsem aşımı olacağım kafam daha rahat eder diye düşündüm ama daha eşimle paylaşmadım bu fikrimi . Bugün adet günüm bakalim olacak mıyım yine gecikecek mi ama geçen ay ki o ara kanamalar hic olmadi cok sukur bu ay

Kuzum adet olmayı bekliyorum rahim filmi cekilecegim ama tatile gidip geldikten sonra mi başlasak bilemedim memlekete gidecegim annemlere 1 ay orda duracagim esim gelemicek o çalışacak bu yüzden rahim filminin verimini de kaybetmek istemiyorum onun için gidip gelip oyle de başlayabiliriz bu arada bende kendimi ikna edebilirsem ve istediğim aşıyı bulabilirsem aşımı olacağım kafam daha rahat eder diye düşündüm ama daha eşimle paylaşmadım bu fikrimi . Bugün adet günüm bakalim olacak mıyım yine gecikecek mi ama geçen ay ki o ara kanamalar hic olmadi cok sukur bu ay
Ara kanama olmaması iyi. Belki de öyle bir dengesi şaştı düzeldi. Hsg için gidince bir muayene de olursun olmadı. Değerlendiremeyecekseniz bir sonraki regline at istersen ya da zaten regl olacakmışsın bitiminde hemen çekilip bu ayı değerlendirip gidebiliyorsan geç git, olmuyor mu öyle?

Ara kanama olmaması iyi. Belki de öyle bir dengesi şaştı düzeldi. Hsg için gidince bir muayene de olursun olmadı. Değerlendiremeyecekseniz bir sonraki regline at istersen ya da zaten regl olacakmışsın bitiminde hemen çekilip bu ayı değerlendirip gidebiliyorsan geç git, olmuyor mu öyle?
Cnm okullarin tatil olmasını bekliyorum yani 2 temmuzu ondan sonra hemen gidecegim cunku kizkardesimin düğünü olacak temmuz 28 de hazırlıklara yardıma gidiyorum ama gecikmizse bugün yarın gelirse belki çekilir çalışmaları tamamlar oyle giderim 😊😊

Cnm okullarin tatil olmasını bekliyorum yani 2 temmuzu ondan sonra hemen gidecegim cunku kizkardesimin düğünü olacak temmuz 28 de hazırlıklara yardıma gidiyorum ama gecikmizse bugün yarın gelirse belki çekilir çalışmaları tamamlar oyle giderim 😊😊
E zaman var daha. Bu ara regl olursan yumurtlamanı kendi evinde geçirmiş olursun zaten. Bak bakalım duruma göre. Kardeşinin evlilik işi de hayırlı olsun şimdiden 😊

Zeymuss0103 Zeymuss0103 Gittin bile mi? Çıkınca yaz bize

Ayseee1987 Ayseee1987 Ne durumdasın? Belirti falan var mı? Test yaptın mı hiç?

sleepy05 sleepy05 Naptın? Güncelle bizi. Listede de burada da neden yoksun???

R Random3 Taşınma işlerini ne yaptınız? Hsg'yi ne zaman yaptırmaya karar verdin?
Sabah test yaptım canım malesef negatif😥 bugün 7. Günüm, olsa çıkardı. Malesef tüp te çare olmadı. Bir gün Anne olabileceğime yönelik Artık inancımı yitiriyorum😔
Bi belirtimde yok canım.

E zaman var daha. Bu ara regl olursan yumurtlamanı kendi evinde geçirmiş olursun zaten. Bak bakalım duruma göre. Kardeşinin evlilik işi de hayırlı olsun şimdiden 😊
Sagol kuzum Amin insallah 😊😘bakalim bi duruma insallah rahim filmi de iyi çıkar sag tıkalı onu biliyorum zaten de sol hasarsız duruyordur insallah keske minseo minseo nin doktorunun yaptığı gibi 3 4 kez ilaci verse benim doktor da ama sanmıyorum yapmaz galiba

X