- 21 Şubat 2011
- 466
- 1.015
Canım 13. Haftada ekstra vitamin verecek zaten içinde folik asit olan. Sen o zamana kadar folik asiti ayrı olarak kullanBende mi folbiolu bırakıp ona geçsem acaba ya
Bana Folita vermiş bugün iyot destekliymiş. Aktif form yazıyor. Güzel gibi.Folbiol çok eski usul bi folik asit ve günlük alınması gereken dozun 20 katı fazlası. Yeni nesil folat diye geçen bir çok folik asit var doktorlar hala neden Folbiol yazıyor şaşıp kalıyorum doğrusu sanırım devlet hastanelerinde yazılıyor ucuz olduğu için. Ben folifor duo kullanıyorum bir çok marka var kimi d vit destekli kimi B12 eczacıya sorup uygun olanı seçebilirsin yeter ki yeni nesil bir ürün olsun canım
Teşekkür ederim canım benim, Amin inş sağlıklı bir hamilelik geçiririz ikimiz de :))Selam kızlarben günde 263517267 kere kusuyorum ama çalışmaya devam tabi sağlıkçılara izin yok malum ölmediğimiz sürece çalışacağız çalıştığım süre dışında uyuyup uyanıp kusuyorum bir süredir giremedim girer girmez güzel haberle karşılaştım Nm88326 çok sevindim canım ne güzel haber Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah minseo sen ne yapıyorsun kuzucuğum? @NealStreet ne durumdasın ay çok uzun süre ayrı kaldım butalardan herkesler nasıllar
maşallah danım senin adına çok sevindim.İnşallah güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Bende ara verecektim zaten doktorlar konuştum 2-3 ay ara verelim dedi.Bakalım görelim ,mevlam neylerse güzel eyler...
Kuzumm.. çok teşekkür ediyorum, hadi ben başlattım arkamdan gel, bekliyorum :))İnşallah canım yakın zamanda senden de güzel haberler alırız Aklına hiç negatif birşey gelmesin.Benden 5 sonra transfer olan arkadaşın dün haberini aldım maşallah hamişştüm dularımız sizinle Bende ilk reglimi oldum 2.regliden sonra nasipse tekrar yeniden başlayacağım tedaviye...
TR de var mı bilmiyorum ama il başta Folio Fort kullanıyorumdum, bitmişti Femibion Babyplanung kullandım (bu eltimde de işe yaramıştı, bende önce hamişti)Hamile dostlarım kardeşlerim ilk 3 ay hangi folik asiti kullandınız ben folbiol kullanıyorum doktorum onu verdi ama eşimin kuzeni onu kullanma kesede bulanıklık falan filan gibi şeyler yapıyo dedi korktumsiz neler kullandınız acaba
evet canım bu formda kullanmak daha iyi folik asidiBana Folita vermiş bugün iyot destekliymiş. Aktif form yazıyor. Güzel gibi.
bu topikte çektirmeyen yok canım :) anestezili ise hiç dert etme çok kolay oluyor nasıl uyuduğunu uyandığını anlamıcaksın bileMerhaba daha önce rahim filmi çektiren var mı kızlar ağrı falan oluyor mu, salı günü rahim filmi çekileceğim korkuyorum anestesizili
Vinalac kullanıyorum ben canım multivamin ayrıca hala devam ediyorumHamile dostlarım kardeşlerim ilk 3 ay hangi folik asiti kullandınız ben folbiol kullanıyorum doktorum onu verdi ama eşimin kuzeni onu kullanma kesede bulanıklık falan filan gibi şeyler yapıyo dedi korktumsiz neler kullandınız acaba
İnternetten baktım buna kullananların hepsi memnun bundan kuzum not ettim bu ilacı doktora söyleyeceğimVinalac kullanıyorum ben canım multivamin ayrıca hala devam ediyorum
Rica ederim güzelimİnternetten baktım buna kullananların hepsi memnun bundan kuzum not ettim bu ilacı doktora söyleyeceğimÇok sağol kuzum
İnşallah dediğin gibi olur canımbu topikte çektirmeyen yok canım :) anestezili ise hiç dert etme çok kolay oluyor nasıl uyuduğunu uyandığını anlamıcaksın bile
Ben de folbiol kullandım ama daha önce hiç folik asit kullanmamıştım,hamileliğimden önce de, hatta öğrenene kadar da.Folbiol çok eski usul bi folik asit ve günlük alınması gereken dozun 20 katı fazlası. Yeni nesil folat diye geçen bir çok folik asit var doktorlar hala neden Folbiol yazıyor şaşıp kalıyorum doğrusu sanırım devlet hastanelerinde yazılıyor ucuz olduğu için. Ben folifor duo kullanıyorum bir çok marka var kimi d vit destekli kimi B12 eczacıya sorup uygun olanı seçebilirsin yeter ki yeni nesil bir ürün olsun canım
Bende şuan kullanıyorum kuzum ama niyeyse herkes kullanma diyor şaşırdım kaldımBen de folbiol kullandım ama daha önce hiç folik asit kullanmamıştım,hamileliğimden önce de, hatta öğrenene kadar da.
Gittiğim tüm doktorlar da aynı ilacı verince sorgulamamıştım açıkçası.
Yaklaşık bi 10 hafta falan kullandım.
Aile hekiminden uzman doktoruna kadar gittiğim doktorların %90'ı bu ilacı verdi, şüphe duymadım, bildiğim kadarıyla bir sorun da yaşamadım.Bende şuan kullanıyorum kuzum ama niyeyse herkes kullanma diyor şaşırdım kaldım
Özele mi gidiyordun canım sen? Devlet kurumları bunu yazıyor çünkü yüzde 99. Bi zararı olmaz ama günlük almamız gereken 400 MİKROGRAM (0,4 MİLİGRAM tekabül ediyor) iken folbiol 5 MİLİGRAM Bence bu kadar yüksek doza gerek yok. Bununla alakalı bi çok araştırma var hatta U Uzaygemisi35 sana mı demişti doktorun kullanma aşırı doz diye?Ben de folbiol kullandım ama daha önce hiç folik asit kullanmamıştım,hamileliğimden önce de, hatta öğrenene kadar da.
Gittiğim tüm doktorlar da aynı ilacı verince sorgulamamıştım açıkçası.
Yaklaşık bi 10 hafta falan kullandım.
Yaa gercekten mi boyle bir umuda ihtiyacim vardiEvet kuzum bende üçüncü aşılama olacaktım doktorum iptal etti o ay hamile kaldım
Ist. Avr ve anad. da bulunan merkezde anestezisiz çektirdim. Korkulacak hiç bişey yok. Sadece ilac verirken regl sancisi giriyo 30 sn kadar. 800 tl civari odeme yaptim. Eger farkli bir sorunun yoksa yada ozel tercihin degilse oneririm. Cunku 5 dk lik is icin bosuna anestezi alma derim. Yine sn bilirsincanim. Sonomed gittim yerMerhaba daha önce rahim filmi çektiren var mı kızlar ağrı falan oluyor mu, salı günü rahim filmi çekileceğim korkuyorum anestesizili
Test markan ne canim.. gayet gozukur sekilde cikiyor.. ama koyulasmamis henuz ilkren koyuydu demekki ilk zamanlar ignenin etkiside vardi.. simdi silik ama belli.. kan testinde de insallah guzel sonuc alirsin..bir türlü gidemedim kana eşim biraz grip oldu yarına kaldı bende gidemeyince test yaptım böyle şıktı yine 13. Gün gece 22 de yaptım
Amin canım inşallah freakly test markamTest markan ne canim.. gayet gozukur sekilde cikiyor.. ama koyulasmamis henuz ilkren koyuydu demekki ilk zamanlar ignenin etkiside vardi.. simdi silik ama belli.. kan testinde de insallah guzel sonuc alirsin..
Merhabalar ben de anestezili çekildim daha yeni pazartesi günü. Gayet rahattı hiç ağrım sizin da olmadı sonrasında.Merhaba daha önce rahim filmi çektiren var mı kızlar ağrı falan oluyor mu, salı günü rahim filmi çekileceğim korkuyorum anestesizili