Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bana Folita vermiş bugün iyot destekliymiş. Aktif form yazıyor. Güzel gibi.

Teşekkür ederim canım benim, Amin inş sağlıklı bir hamilelik geçiririz ikimiz de :))
Benim kuzenim hamile olduğunu öğrendiğinden itibaren kusuyordu, 8 ay böyle geçti..serum da yedi hatta.. Allah sabır versin..
Kuzumm.. çok teşekkür ediyorum, hadi ben başlattım arkamdan gel, bekliyorum :))
Az kalmış sadece 1 adetlik zaman :)
TR de var mı bilmiyorum ama il başta Folio Fort kullanıyorumdum, bitmişti Femibion Babyplanung kullandım (bu eltimde de işe yaramıştı, bende önce hamişti)

Çok sağolun kızlar haftaya kontrolümde değiştirelim bu folik asiti diyeceğim doktora iyi şeyler duymadım bu ilaç hakkında diye konuşacağım normalde 10 haziran kontrolüm ama 3 haziranda gitmeyi düşünüyorum bir an evvel gideyim de değiştirsin madem ya

Vinalac kullanıyorum ben canım multivamin ayrıca hala devam ediyorum

Ben de folbiol kullandım ama daha önce hiç folik asit kullanmamıştım,hamileliğimden önce de, hatta öğrenene kadar da.
Gittiğim tüm doktorlar da aynı ilacı verince sorgulamamıştım açıkçası.
Yaklaşık bi 10 hafta falan kullandım.

Bende şuan kullanıyorum kuzum ama niyeyse herkes kullanma diyor şaşırdım kaldım

bir türlü gidemedim kana eşim biraz grip oldu yarına kaldı bende gidemeyince test yaptım böyle şıktı yine 13. Gün gece 22 de yaptım

Eklentiler

• 39E18C5B-4450-4EA6-BE7C-72001AD87A6D.jpeg
    38,4 KB · Görüntüleme: 60
  • 47449476-668B-4459-B0F2-AF0DC72AA686.jpeg
    116,3 KB · Görüntüleme: 62
Özele mi gidiyordun canım sen? Devlet kurumları bunu yazıyor çünkü yüzde 99. Bi zararı olmaz ama günlük almamız gereken 400 MİKROGRAM (0,4 MİLİGRAM tekabül ediyor) iken folbiol 5 MİLİGRAM Bence bu kadar yüksek doza gerek yok. Bununla alakalı bi çok araştırma var hatta U Uzaygemisi35 sana mı demişti doktorun kullanma aşırı doz diye?

Evet kuzum bende üçüncü aşılama olacaktım doktorum iptal etti o ay hamile kaldım
Yaa gercekten mi boyle bir umuda ihtiyacim vardi ilişkiyi nasil kac gunde degerlendirdin ozel bisey yaptin mi catlatma ignesi olmadi dimi. Bn klomen kullandim yumurtalar 3 den fazlasi gelismis catlatma yapmadan iptal edildi notmal deniyoruz

Merhaba daha önce rahim filmi çektiren var mı kızlar ağrı falan oluyor mu, salı günü rahim filmi çekileceğim korkuyorum anestesizili
Ist. Avr ve anad. da bulunan merkezde anestezisiz çektirdim. Korkulacak hiç bişey yok. Sadece ilac verirken regl sancisi giriyo 30 sn kadar. 800 tl civari odeme yaptim. Eger farkli bir sorunun yoksa yada ozel tercihin degilse oneririm. Cunku 5 dk lik is icin bosuna anestezi alma derim. Yine sn bilirsincanim. Sonomed gittim yer

bir türlü gidemedim kana eşim biraz grip oldu yarına kaldı bende gidemeyince test yaptım böyle şıktı yine 13. Gün gece 22 de yaptım
Test markan ne canim.. gayet gozukur sekilde cikiyor.. ama koyulasmamis henuz ilkren koyuydu demekki ilk zamanlar ignenin etkiside vardi.. simdi silik ama belli.. kan testinde de insallah guzel sonuc alirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…