yok bebeğim yaptır diye sormadım pıhtılaşma var ya sende de ondan merak ettim genelde ANA poz olanlarda pıhtılaşma oluyormuş o yüzden merak ettimYok yapılmadı kuzum kan hücrelerine baktı doktorum idrarda protein yada kan gibi şeylere baktı yanlış hatırlamıyorsam böyle birşey söyledi sonra gerek yok dedi o dediğin testi yapmadı onunla ilgili ilk baş diğer testler yaptırdı sonra gerek görmedi yaptırmalı mıyım kuzum
Bende öyle kayda değer pıhtılaşmada çıkmadı ki çiçeğim çok küçük bir seviyede çıktı koskoca cerrahpaşa hastanesi birşey bulamadı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim duruma ama yinede doktor oksapar yaptırıyor işte karnımda bebeklerin kalbi duruyor diye normalde pıhtılaşma çıkmadı ama hamilelik pıhtılaşması diye birşey olabilirmişyok bebeğim yaptır diye sormadım pıhtılaşma var ya sende de ondan merak ettim genelde ANA poz olanlarda pıhtılaşma oluyormuş o yüzden merak ettim
aynen tam onu diyecektim gebelikte pıhtılaşma artıyormuş zaten senin muhtemelen daha fazla arttığı için olmuş olabilir canımBende öyle kayda değer pıhtılaşmada çıkmadı ki çiçeğim çok küçük bir seviyede çıktı koskoca cerrahpaşa hastanesi birşey bulamadı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim duruma ama yinede doktor oksapar yaptırıyor işte karnımda bebeklerin kalbi duruyor diye normalde pıhtılaşma çıkmadı ama hamilelik pıhtılaşması diye birşey olabilirmiş
Hangi testle cikti pıhtılaşma.Bende öyle kayda değer pıhtılaşmada çıkmadı ki çiçeğim çok küçük bir seviyede çıktı koskoca cerrahpaşa hastanesi birşey bulamadı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim duruma ama yinede doktor oksapar yaptırıyor işte karnımda bebeklerin kalbi duruyor diye normalde pıhtılaşma çıkmadı ama hamilelik pıhtılaşması diye birşey olabilirmiş
Cevapladığın için saol cnm. İzmirdeyim ben doktorum anestezili dedi bakalım sıkıntısız geçer inşallahIst. Avr ve anad. da bulunan merkezde anestezisiz çektirdim. Korkulacak hiç bişey yok. Sadece ilac verirken regl sancisi giriyo 30 sn kadar. 800 tl civari odeme yaptim. Eger farkli bir sorunun yoksa yada ozel tercihin degilse oneririm. Cunku 5 dk lik is icin bosuna anestezi alma derim. Yine sn bilirsincanim. Sonomed gittim yer
Ay inşallah benimde öyle olur. Sonucu da güzel olurMerhabalar ben de anestezili çekildim daha yeni pazartesi günü. Gayet rahattı hiç ağrım sizin da olmadı sonrasında.
Rica ederim. Dr dediyse bir bildigi vardir Umarim guzel geçer. Anestezili olacagi icin hic dert etme hissetmezsin birsey saglikli sonuc alirsin insallahCevapladığın için saol cnm. İzmirdeyim ben doktorum anestezili dedi bakalım sıkıntısız geçer inşallah
Galiba öyle çiçeğim İnşaAllah şuan sağlıkla geçiririmaynen tam onu diyecektim gebelikte pıhtılaşma artıyormuş zaten senin muhtemelen daha fazla arttığı için olmuş olabilir canım
Genetik bölümünde bir sürü testler yapıldı orada çıkıyor kuzumHangi testle cikti pıhtılaşma.
geçecek canım içini ferah tut senGaliba öyle çiçeğim İnşaAllah şuan sağlıkla geçiririm
Nasıl bi akıntı varKizlar benim bu ayda gebelik var galiba bata 6 gün var kasık ağrısı akıntı var. Tekrar kimyasal olur diye korkuyorum. Doktoruma randevu alamadım. Verdiği folik asiti içiyorum çare olarak. Napayım başka doktora gitsem mi. Batı mi beklesem
Kahve rengi bazen suluNasıl bi akıntı var
Canım bak tekrar test yaptım toplu aldığım için işte yapıyorum kan verdim ama yarın çıkacak1
14.gün çizgi olması iyi bişey ama resmi atar mısın testin
Kan verdim yarın çıkacak ama bende tekrar test yaptım 14.günüm bityiyor az önce yaptımkan testi yaptırmadan hiç bilemezsin canım... yada bi kaç gün hiç yapmadan daha bekle.. bu arada labaquik marka ovülasyon ve gebelik testi kullan.. bende 10.günden sonra hiç 2. çizgi çıkmadı..
Test yapın çıkabilirKizlar benim bu ayda gebelik var galiba bata 6 gün var kasık ağrısı akıntı var. Tekrar kimyasal olur diye korkuyorum. Doktoruma randevu alamadım. Verdiği folik asiti içiyorum çare olarak. Napayım başka doktora gitsem mi. Batı mi beklesem
Testin sağ tarafının beyaz oluşu kuruma çizgidi gibi duruyor ama bi yandan var gibide bilemedim inşallah kan sonucu erkenden çıkarCanım bak tekrar test yaptım toplu aldığım için işte yapıyorum kan verdim ama yarın çıkacak
14. Gün bitiyor
Hayirlisi olsun canim insallah vardir.. kan testin belli olunca benide etiketlersen sevinjrim..Kan verdim yarın çıkacak ama bende tekrar test yaptım 14.günüm bityiyor az önce yaptım
Evde Test yapmismiydin..Kizlar benim bu ayda gebelik var galiba bata 6 gün var kasık ağrısı akıntı var. Tekrar kimyasal olur diye korkuyorum. Doktoruma randevu alamadım. Verdiği folik asiti içiyorum çare olarak. Napayım başka doktora gitsem mi. Batı mi beklesem