- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Evet bayadır girmedin kuzum başladı mı bulantılarSelam kızlarben günde 263517267 kere kusuyorum ama çalışmaya devam tabi sağlıkçılara izin yok malum ölmediğimiz sürece çalışacağız çalıştığım süre dışında uyuyup uyanıp kusuyorum bir süredir giremedim girer girmez güzel haberle karşılaştım @Nm88326 çok sevindim canım ne güzel haber Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah minseo sen ne yapıyorsun kuzucuğum? @NealStreet ne durumdasın ay çok uzun süre ayrı kaldım butalardan herkesler nasıllar
Evet verdim, 335, pozitif canım
Sağlıkçıları düşünen yok maalesef. Siz kendinize imkanlar elverdiğinde dikkat etmeye çalışın. O halini görüp inisiyatif kullanıp resmi olmayan gün içi izin de veremiyorlar mı ya sana, en azından birkaç saat de olsa dinlensen? Bol su iç de su kaybın olmasınSelam kızlarben günde 263517267 kere kusuyorum ama çalışmaya devam tabi sağlıkçılara izin yok malum ölmediğimiz sürece çalışacağız çalıştığım süre dışında uyuyup uyanıp kusuyorum bir süredir giremedim girer girmez güzel haberle karşılaştım @Nm88326 çok sevindim canım ne güzel haber Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah minseo sen ne yapıyorsun kuzucuğum? @NealStreet ne durumdasın ay çok uzun süre ayrı kaldım butalardan herkesler nasıllar
Öyle maalesef. Ben de bunu görene kadar hiç düşünemedim onu. "İlaç kullanırken niye yükseldi bu" diye dert etmiştim kendime. İnşallah bu yaşadıklarımızın hepsini unutturacak, sağlıklı evlatlara kavuşacağızdır hepimiz hayırlısıyla. Senin doktoru biraz stalk'ladım dün gece. Burada önceden okuduklarımda yazdıkları kadar varmış adam. Çok beğendim. İnşallah çok güzel ilerler tüm sürecin, merakla bekliyorumAa olabilir aslında sonuçta tsh ta bi hormon ve tüp bebek tedavisi sırasında birsürü hormon alıyoruz. Dengeler bozuluyor ister istemez.
Ah amin amin inşallah. Benimde çok içime sindi açıkçası o kadar mantıklı konuştu ki tüm süreci tek tek anlattı. Tüp bebeği pazarlar gibi değil bütün eksi yönlerini, oluşabilecek komplikasyonları da söyledi. Bakalım heyecan ve merakla bekliyorum bende hem kendimin hem senin sürecini. İsteyen emek veren herkesin süreci mutlu bitsinÖyle maalesef. Ben de bunu görene kadar hiç düşünemedim onu. "İlaç kullanırken niye yükseldi bu" diye dert etmiştim kendime. İnşallah bu yaşadıklarımızın hepsini unutturacak, sağlıklı evlatlara kavuşacağızdır hepimiz hayırlısıyla. Senin doktoru biraz stalk'ladım dün gece. Burada önceden okuduklarımda yazdıkları kadar varmış adam. Çok beğendim. İnşallah çok güzel ilerler tüm sürecin, merakla bekliyorum
Ne zaman bat
yok canım benim her zamanki gibi bi değişiklik yok :)
2 HaziranNe zaman bat
Aynen benimde öyle her zamanki adet öncesi halimyok canım benim her zamanki gibi bi değişiklik yok :)
bende o bile yok ya 4-5 aydır pms bile yaşamıyorumAynen benimde öyle her zamanki adet öncesi halim
Bende bna ne olduysa rahim filmi sonrası oldu. Adet Geçikmelerimin de sebebi o. Adetin bile ruh hali yansıması olurdubende o bile yok ya 4-5 aydır pms bile yaşamıyorum
ben de anlamadım neden böyle oluyorBende bna ne olduysa rahim filmi sonrası oldu. Adet Geçikmelerimin de sebebi o. Adetin bile ruh hali yansıması olurduterk etti ne varsa
Daha iyi değil mi pms çokta hoş bişe değilbende o bile yok ya 4-5 aydır pms bile yaşamıyorum
bari o olaydı ya böyle hiç heyecanlı olmuyorDaha iyi değil mi pms çokta hoş bişe değil
Resmen ruhsuz bir kadınım diyebilirim.ben de anlamadım neden böyle oluyor
İnşallah canım yakın zamanda senden de güzel haberler alırız Aklına hiç negatif birşey gelmesin.Benden 5 sonra transfer olan arkadaşın dün haberini aldım maşallah hamişşSağlıkçıları düşünen yok maalesef. Siz kendinize imkanlar elverdiğinde dikkat etmeye çalışın. O halini görüp inisiyatif kullanıp resmi olmayan gün içi izin de veremiyorlar mı ya sana, en azından birkaç saat de olsa dinlensen? Bol su iç de su kaybın olmasınNeyse ki geçici bir süreç, sonra bebik gelecek
Bana transfer hazırlığı için Estrofem başlattılar. Yarın rahim kalınlığı kontrol edilecek. Uygunsa transfer tarihi verecekler, değilse de bilmiyorum artık öğreneceğiz bakalım beklemedeyim hala
Bahsettiğin durum gastrit/reflü gibi bişey maalesefKizlar bu gebelikde mide bulantısı nasıl oluyor. Benim boğazıma direk asit geliyor. İki gündür böyle bata 6 gün var bugün şeffaf akıntı var. Midem sanki icinde yara varmış gibi açıyor. Birde halsizlik var. Doktora randevu alamadım ne yapmalıyım.