Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Evet bayadır girmedin kuzum başladı mı bulantılar ne kadarlık oldun benim kusmalar azaldı ama bulantılara her sabah öğürmeye bende de devam

Evet verdim, 335, pozitif canım
maşallah danım senin adına çok sevindim.İnşallah güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Bende ara verecektim zaten doktorlar konuştum 2-3 ay ara verelim dedi.Bakalım görelim ,mevlam neylerse güzel eyler...

Sağlıkçıları düşünen yok maalesef. Siz kendinize imkanlar elverdiğinde dikkat etmeye çalışın. O halini görüp inisiyatif kullanıp resmi olmayan gün içi izin de veremiyorlar mı ya sana, en azından birkaç saat de olsa dinlensen? Bol su iç de su kaybın olmasın Neyse ki geçici bir süreç, sonra bebik gelecek
Bana transfer hazırlığı için Estrofem başlattılar. Yarın rahim kalınlığı kontrol edilecek. Uygunsa transfer tarihi verecekler, değilse de bilmiyorum artık öğreneceğiz bakalım beklemedeyim hala

Aa olabilir aslında sonuçta tsh ta bi hormon ve tüp bebek tedavisi sırasında birsürü hormon alıyoruz. Dengeler bozuluyor ister istemez.
Öyle maalesef. Ben de bunu görene kadar hiç düşünemedim onu. "İlaç kullanırken niye yükseldi bu" diye dert etmiştim kendime. İnşallah bu yaşadıklarımızın hepsini unutturacak, sağlıklı evlatlara kavuşacağızdır hepimiz hayırlısıyla. Senin doktoru biraz stalk'ladım dün gece. Burada önceden okuduklarımda yazdıkları kadar varmış adam. Çok beğendim. İnşallah çok güzel ilerler tüm sürecin, merakla bekliyorum

Ah amin amin inşallah. Benimde çok içime sindi açıkçası o kadar mantıklı konuştu ki tüm süreci tek tek anlattı. Tüp bebeği pazarlar gibi değil bütün eksi yönlerini, oluşabilecek komplikasyonları da söyledi. Bakalım heyecan ve merakla bekliyorum bende hem kendimin hem senin sürecini. İsteyen emek veren herkesin süreci mutlu bitsin

İnşallah canım yakın zamanda senden de güzel haberler alırız Aklına hiç negatif birşey gelmesin.Benden 5 sonra transfer olan arkadaşın dün haberini aldım maşallah hamişştüm dularımız sizinleBende ilk reglimi oldum 2.regliden sonra nasipse tekrar yeniden başlayacağım tedaviye...

Kizlar bu gebelikde mide bulantısı nasıl oluyor. Benim boğazıma direk asit geliyor. İki gündür böyle bata 6 gün var bugün şeffaf akıntı var. Midem sanki icinde yara varmış gibi açıyor. Birde halsizlik var. Doktora randevu alamadım ne yapmalıyım.

Bahsettiğin durum gastrit/reflü gibi bişey maalesef ben de çok çekiyorum. Netten bi araştır, yememen gereken yiyecek sayısı haylı fazla. Dayanamayacak gibiysen renni veya gaviscon şurup alabilirsin eczaneden. Hiç bir zararı yok, ben de içiyorum hatta. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…