- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Buda son hali testinGebelik var gibi kuzum
nerelerdesin yahu doğurunca gelseydin bariKizlarrrrrr
Ben geldimmmmmm
Ozlediniz miiiiiii
Cokkk haklisin kuşumnerelerdesin yahu doğurunca gelseydin bari
sağol kuzum iyiyim ben de aynı devam bıraktığın gibi sen nasılsın az kalmış doğumaCokkk haklisin kuşum(
Telefonumu değiştim buranın adresinide unuttum bir türlü giremedim en sonunda hallettimnasılsın
Yaa öyle mi demişim hiç hatırlamıyorumUzaycığım, sen haklıydın, 300 demiştin, hatırladın mı :)) Çok şükür :) İyi ki varsın kuzum :)
Iyiyim bende bakım napayım valla az kaldı gibi yani var aslında daha ama 2 ay işte.. 60'dan düştümsağol kuzum iyiyim ben de aynı devam bıraktığın gibi sen nasılsın az kalmış doğuma
Hoşgeldin bayadır görmüyordum seni kuzumKizlarrrrrr
Ben geldimmmmmm
Ozlediniz miiiiiii
Hosbuldum canimHoşgeldin bayadır görmüyordum seni kuzum
Ohooo ilk sayfaya bakta şok olIyiyim bende bakım napayım valla az kaldı gibi yani var aslında daha ama 2 ay işte.. 60'dan düştümhayırlısı ile bitse de artık
Ne yaptınız var mi gelismeeee kimler gebeş
HSg çekilecektin ne yaptinnnOhooo ilk sayfaya bakta şok olama ben hala değilim
O kadar çabuk geçiyor ki, bir bakmışsın 28. Daha dün gibi, çizgi silik mi net mi, kimyasal mı, ikili test ne olur diye başlık başlık gezip araştırma yapıyordum ki benim gebeliğim de çok sorunlu ve riskliydi zaten başından beri, inşallah seninki çook sağlıklı ve sorunsuz olur.Senin gibi o haftalarda olmak istiyorum çiçeğim ya MaşaAllah sanaRabbim sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin İnşaAllah bu arada kızçeye isim kararlaştırdınız mı
çekildim canım sol açık ama sağda tam geçiş yok, sağda yapışıklık var. bu 3. ayım işte haziran başı gideceğim belki 1 ay klomen falan denerim sonra aşılamaya geçeceğimHSg çekilecektin ne yaptinnn
Gittin mi birdaha doktora falannn
İyiyim çok şükür kuzum peşinden birkaç kişi sana katıldık diğer arkadaşlarımızı da bu kervana çekmeye çalışıyoruzHosbuldum canimtelefonumu değişmiştim şifreyi falan hep unutmusum... sonra hazırlıklar falan derken pek ilgilenemedim. Daha bugün sabah şifreyi hallettim hemencik girdim valla nasılsın.. ne var ne yokkk
Peki bu filmden sonra o yapışıklık açılıyor diye duymuştum var mi öyle bSey yani açılabiliyor muymusçekildim canım sol açık ama sağda tam geçiş yok, sağda yapışıklık var. bu 3. ayım işte haziran başı gideceğim belki 1 ay klomen falan denerim sonra aşılamaya geçeceğim
Bu hafta çok belim ağrıyor kuzum senin bu haftalarda ağrıyor muydu ağrı için ne yapıyordun yatma imkanım da çalışıyorum masa başı sürekliO kadar çabuk geçiyor ki, bir bakmışsın 28. Daha dün gibi, çizgi silik mi net mi, kimyasal mı, ikili test ne olur diye başlık başlık gezip araştırma yapıyordum ki benim gebeliğim de çok sorunlu ve riskliydi zaten başından beri, inşallah seninki çook sağlıklı ve sorunsuz olur.
Evet kuzum ismi belli ismi taaaa evvelinden belliİyiyim çok şükür kuzum peşinden birkaç kişi sana katıldık diğer arkadaşlarımızı da bu kervana çekmeye çalışıyoruzisme karar verdiniz mi ne ettiniz
yani geçiş var görünüyor kuzu ama tam açık mı açık değil mi kesin bişey yok doktora göre %90 açıldı ama ben açıldığını sanmıyorumPeki bu filmden sonra o yapışıklık açılıyor diye duymuştum var mi öyle bSey yani açılabiliyor muymus
Yaa çok güzel Zeynep AselEvet kuzum ismi belli ismi taaaa evvelinden belli10 haftalık falandı cinsiyet ortada yokken kiZ olursa şunu istiyorum demiştim
Zeynep Asel
Sende hamissin dimiii yanlış mi gördüm ilk sayfada
Hakkında hayırlısı olsun bakım bir an önce tez vakitte inşallah son ay olsun ❣❣yani geçiş var görünüyor kuzu ama tam açık mı açık değil mi kesin bişey yok doktora göre %90 açıldı ama ben açıldığını sanmıyorum