Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Uzaycığım, sen haklıydın, 300 demiştin, hatırladın mı :)) Çok şükür :) İyi ki varsın kuzum :)
Yaa öyle mi demişim hiç hatırlamıyorum ama baya yüksek çıkacağını tahmin etmiştim çok silikti kendi çizgilerim senle karşılaştırınca. Ne güzel oldu valla ilk denemede vurdu gol oldu valla çok seviniyorum böyle şehirlerarasını geçtim ülkeler arası mutluluklar paylaşıyoruz burada sağlıkla ilerlesin inşallah sen de iyi ki varsın

Senin gibi o haftalarda olmak istiyorum çiçeğim ya MaşaAllah sana Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin İnşaAllah bu arada kızçeye isim kararlaştırdınız mı
O kadar çabuk geçiyor ki, bir bakmışsın 28. Daha dün gibi, çizgi silik mi net mi, kimyasal mı, ikili test ne olur diye başlık başlık gezip araştırma yapıyordum ki benim gebeliğim de çok sorunlu ve riskliydi zaten başından beri, inşallah seninki çook sağlıklı ve sorunsuz olur.

Hosbuldum canimtelefonumu değişmiştim şifreyi falan hep unutmusum... sonra hazırlıklar falan derken pek ilgilenemedim. Daha bugün sabah şifreyi hallettim hemencik girdim valla nasılsın.. ne var ne yokkk
İyiyim çok şükür kuzum peşinden birkaç kişi sana katıldık diğer arkadaşlarımızı da bu kervana çekmeye çalışıyoruz isme karar verdiniz mi ne ettiniz

çekildim canım sol açık ama sağda tam geçiş yok, sağda yapışıklık var. bu 3. ayım işte haziran başı gideceğim belki 1 ay klomen falan denerim sonra aşılamaya geçeceğim
Peki bu filmden sonra o yapışıklık açılıyor diye duymuştum var mi öyle bSey yani açılabiliyor muymus

Bu hafta çok belim ağrıyor kuzum senin bu haftalarda ağrıyor muydu ağrı için ne yapıyordun yatma imkanım da çalışıyorum masa başı sürekli 7+5 im şuan

Reactions: niw
İyiyim çok şükür kuzum peşinden birkaç kişi sana katıldık diğer arkadaşlarımızı da bu kervana çekmeye çalışıyoruz isme karar verdiniz mi ne ettiniz
Evet kuzum ismi belli ismi taaaa evvelinden belli 10 haftalık falandı cinsiyet ortada yokken kiZ olursa şunu istiyorum demiştim
Zeynep Asel

Sende hamissin dimiii yanlış mi gördüm ilk sayfada

Kızlar günaydın rahim filmi çekilcem bugün ama çok korkuyorum anestezisiz yaptır dedi doktorum geçen ay da muayeneyi sulu ultrasonla yapmıştı biraz ağrım olmuştu ağrısı onun gibi oluyor yoksa daha mı kötü

Evet kuzum ismi belli ismi taaaa evvelinden belli 10 haftalık falandı cinsiyet ortada yokken kiZ olursa şunu istiyorum demiştim
Zeynep Asel

Sende hamissin dimiii yanlış mi gördüm ilk sayfada
Yaa çok güzel Zeynep Asel İnşaAllah bizlerde sizin olduğunuz aylara gelebiliriz evet kuzum benim de doktor 3.aşılamayı iptal etti kendiliğinden olma ihtimali var dedi o ay gerçekten kendiliğinden oldu çok şükür rabbime elhamdulillah 3 kayıptan sonra bu hamileliği korku içinde geçiriyorum karından oksapar vuruyorum hergün kendime gün sayıyorum sizin zamanınıza gelmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…