Merhaba yakın zamanda hemen hemen aynı şeyleri yaşadığım için yazmak istedim. Çünkü hislerinizi çok iyi anlıyorum. Sindirmek bir süre alabiliyor. Ben çok fazla üzüldüm ama yaptığım araştırmalar okuduklarım sonrası tüp tıkanıklığında tüp bebek açısından hiç bir sorun yolmuş ve en güzel başarı bu durumda alınıyormuş başka bir problem yoksa. Bunu kenara koyarak mutlu olabiliriz
Onun dışında ben görüntülerimi echomardaki cevat bayrak hocaya gönderdim. Forumda yönlendiren arkadaşlar oldu sağolsunlar. Kendisinin yorumu doktorumun yorumundan çok farklı çıktı. Haziranda ona hsg için gideceğim. Belki bir tüpüm için laporoskopi gerekebilir ama diğerinin açık olduğunu söylüyor. Bakalım Denemedim demem en azından. Benim filmim C kollu yeni teknoloji cihazla çekilmemiş bu eski cihazlarda yanılma payı da olabiliyormuş. Cevat hoca dışında farklı bir çok doktora gösterdim o şekilde farklı ve olumlu yorumlar da aldım. Size tavsiyem bir işlem yaptırmadan önce farklı görüşlere başvurun. O kadar çok okudum ki tıkalı denilen tüplerin selektif salpingografi ile açıldığını. Hakkınızda hayırlısı olsun nasipte varsa zor ya da kolay yoldan olacaktır inşallah