merhaba, bugün aşılamam yapıldı, aşılama esnasında tüp bebek kateteri kullanarak geçiş yapıldı içeriye, ve kavis varmış rahim ağzında, aşılama öncesinde yine tüp bebek kateteri kullanarak içeriye geçiş denemesi yapılmıştı, geçiş olduğunu görünce aşılamaya karar verdik histeroskopiden vazgeçip, ama aşılama kateteriyle yaptırdığım aşılamada sorun yaşamıştık, o biraz daha yumuşak bişeymiş ve geçmemişti çok zorlamıştı, tüp bebek kateteri embriyo transferi yapıldığı için daha sert çubuk gibi bişey, onunla giriş yapıp içinden tünel gibi geçerek embriyoyu veriyorlar ya, girişte sorun yaşanmıyor, bu şekilde bende embriyo yerine sperm verdiler, aşılama denedik bakalım,Merhaba ne durumdasınız acaba merak ettim bende pco var yumurtalarım gelişmesine rağmen gebelik elde edemedik rahim filminde rahim ağzımın dar olduğunu söyledi doktorum buyüzden spermlerin geçemediğini ve gebe kalamadığımı aşılama olmam gerektiğini söyledi sizde aynı durumdaymışsınız acaba hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek mi yaptırsam diye düşünmeye başladım. Çünkü bu durumda sanırım aşılamada sıkıntılı
tamda aklımdan geçtiniz şuan maalesef olamadım dahaKızlar regl olduysanız tarihleri güncelliyim
@Mimariye 08.05.2021 10 AY GECİKME Jou 08.05.2021 31 AY GECİKME @Paresilaaa 18.05.2021 11 AY GECİKME @sleepy05 21.05.2021 11 AY
Teşekkür ederim canım, darısı başına :)) Tedaviye başlamana çok sevindim, inş sana uğurlu gelir :)Tebrik ederim darısı başımıza inşallah@NealStreet bende tüpe hızlı bir dalış yapıyorum bu hafta içi adet olunca 2.günü doktorla görüşmeye gidicez. Eşimin sonuçları kötü geldi senin eşin gibi takviye kullanmasına rağmen değerler düşmüş
Canım doktorun kararı ile ara verdik.2-3 ara vermenin iyi olacağını söyledi.Acibademe.gitmwyi düşünüyordum fakat şimdilik erteleyeceğiz.Doktorun açıklamaları beni ikna etti.Tekrar üniversitede denemeyi düşünüyorum.Butun doktorlarım orada kontrol altında olmak daha güven veriyor gibi,şuan ki ruh halimle bu şekilde karar aldım.İlerleyen zaman neyi gösterir bilemeyeceğim.Baska bir topikte konu ile ilgili bilgi paylaştım.Merak eden arkadaslarla paylaşmak içinde burayada kopyala yapıştır yaptım.Neden canım, bir sıkıntı yoktur umarım..
Tatlım ben bebiş işine 2-3 ay ara verdim.Listeni güncelleyebilirsinKızlar regl olduysanız tarihleri güncelliyim
@Mimariye 08.05.2021 10 AY GECİKME Jou 08.05.2021 31 AY GECİKME @Paresilaaa 18.05.2021 11 AY GECİKME @sleepy05 21.05.2021 11 AY
Canım benim, Rabbim yolunu açık etsin, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Yakın arkadaşım 2 defa düşük yaptı, tüp bebek denemesinde 24 yumurtası toplandı ve 5. güne 2 embriyo sağlam kalabildi. diğerleri genetik hastalık taşıyormuş. birini transer ettiler, diğerini dondurdular. Şuan bebeği cok sağlıklı. Genetik test çok önemli, arkadaşım içim çok rahat diyor, 2. embriyomuz da sağlıklı. Yolun açık olsun kuzum , dualarım seninleCanım doktorun kararı ile ara verdik.2-3 ara vermenin iyi olacağını söyledi.Acibademe.gitmwyi düşünüyordum fakat şimdilik erteleyeceğiz.Doktorun açıklamaları beni ikna etti.Tekrar üniversitede denemeyi düşünüyorum.Butun doktorlarım orada kontrol altında olmak daha güven veriyor gibi,şuan ki ruh halimle bu şekilde karar aldım.İlerleyen zaman neyi gösterir bilemeyeceğim.Baska bir topikte konu ile ilgili bilgi paylaştım.Merak eden arkadaslarla paylaşmak içinde burayada kopyala yapıştır yaptım.
Bendr bugün gittim kan verdim öğlene doğru sonuçlar çıktı.Beklediğimiz gibi negatifti.öğlen molasına 15 dk kala gittik .Kimse olmadığı için eşimle birlikte doktorla görüşmek istediğimi söyledim.Hasta olmadığı çin kabul ettiler.Melktem hanımla konulurken ışıl hoca geldi.Bende bundan sonraki süreçte ne yapmamış gerektiğini, genetik uzmanının bana NK testi önerdiğinden bahsettim.Önceki bebeğimin trizomi 18 olduğunu hatırlattım ve diğer kimyasal gebeliklerim.ışıl hoca NK testinin sonucu değiştirmeyeceğini benim zaten lupustan dolayı ilaç kullandığımı ,o tür immünsüpresif tedavinin benim sağlığımı bozabileceğini söyledi.Ve henüz kesinleşmiş bir bilimsel doğruluğa dayanmadığı söyledi.Embriyo kalitesinin önemli olduğunu,benim bundan önceki bebeğimde trizomi18 görülmesi ,bundan sonraki bebeklerimde de görülecektir diye birşey yok dedi.Başka bir yönteme gerek olmadığını bir kaç kere denemekte fayda olduğunu,tamamen embriyonun kalitesi ile alakalı bir durum olduğundan bahsetti.Koenzim yazdı,bir kaç ay ara vermem gerektiğini söyledi.Şuan doğal yoldan regli olmamı 2.reglinin 20.günü tedaviye başlamak istersek gideceğiz.Hatta eşim embriyolar da genetik tanı yaptırmamıza gerek olup olmadığını sordu ,bununda garanti olmadığından bahsetti.Açıkcası ben ikna oldum tekrar üniversitede devam etmeyi düşünüyorum.Eşimede söyledim , dua ederken Allah'ım bize evladımıza kavuşturacak yol nerede ise sen bizim basiretiniz aç,irademizi kararımımizi o yönde vermeyi ve ilerlemeyi nasip et ...Üniversitede ücretli tüp bebek yaptiranlarin diğer 2.denemeleri 5000₺ olduğunu benim ilk denemem sgkli olduğu için 6000₺odeyecegimi söylediler.
minseo
Malesef dedikleri gibi aslında hiç bir şeyin garantisi yok canım, doktorlar çok güzel açıklamış her şeyi. Özel inanılmaz pahalı 6 bin lira onun yanında sakız parası gibi kalır bence de üniversitede devam et. NK tedavisini alamayacaksan testini de yaptırmana gerek yok o halde. hakkında hayırlısı olsun her şey gönlünce olsun canımCanım doktorun kararı ile ara verdik.2-3 ara vermenin iyi olacağını söyledi.Acibademe.gitmwyi düşünüyordum fakat şimdilik erteleyeceğiz.Doktorun açıklamaları beni ikna etti.Tekrar üniversitede denemeyi düşünüyorum.Butun doktorlarım orada kontrol altında olmak daha güven veriyor gibi,şuan ki ruh halimle bu şekilde karar aldım.İlerleyen zaman neyi gösterir bilemeyeceğim.Baska bir topikte konu ile ilgili bilgi paylaştım.Merak eden arkadaslarla paylaşmak içinde burayada kopyala yapıştır yaptım.
Bendr bugün gittim kan verdim öğlene doğru sonuçlar çıktı.Beklediğimiz gibi negatifti.öğlen molasına 15 dk kala gittik .Kimse olmadığı için eşimle birlikte doktorla görüşmek istediğimi söyledim.Hasta olmadığı çin kabul ettiler.Melktem hanımla konulurken ışıl hoca geldi.Bende bundan sonraki süreçte ne yapmamış gerektiğini, genetik uzmanının bana NK testi önerdiğinden bahsettim.Önceki bebeğimin trizomi 18 olduğunu hatırlattım ve diğer kimyasal gebeliklerim.ışıl hoca NK testinin sonucu değiştirmeyeceğini benim zaten lupustan dolayı ilaç kullandığımı ,o tür immünsüpresif tedavinin benim sağlığımı bozabileceğini söyledi.Ve henüz kesinleşmiş bir bilimsel doğruluğa dayanmadığı söyledi.Embriyo kalitesinin önemli olduğunu,benim bundan önceki bebeğimde trizomi18 görülmesi ,bundan sonraki bebeklerimde de görülecektir diye birşey yok dedi.Başka bir yönteme gerek olmadığını bir kaç kere denemekte fayda olduğunu,tamamen embriyonun kalitesi ile alakalı bir durum olduğundan bahsetti.Koenzim yazdı,bir kaç ay ara vermem gerektiğini söyledi.Şuan doğal yoldan regli olmamı 2.reglinin 20.günü tedaviye başlamak istersek gideceğiz.Hatta eşim embriyolar da genetik tanı yaptırmamıza gerek olup olmadığını sordu ,bununda garanti olmadığından bahsetti.Açıkcası ben ikna oldum tekrar üniversitede devam etmeyi düşünüyorum.Eşimede söyledim , dua ederken Allah'ım bize evladımıza kavuşturacak yol nerede ise sen bizim basiretiniz aç,irademizi kararımımizi o yönde vermeyi ve ilerlemeyi nasip et ...Üniversitede ücretli tüp bebek yaptiranlarin diğer 2.denemeleri 5000₺ olduğunu benim ilk denemem sgkli olduğu için 6000₺odeyecegimi söylediler.
minseo
Tebrikler canım evet harika net olmuş. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum buraya yazmanı. Herşey yolunda gider ve sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah canımKızlar Selam, ikinci çizgi bayağı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14. günüm, Yarın kan günüm :)
Sağ ol canım Allah razı olsun.Duam artık bizi yavrumuza kavuşturacak hangi yol var ise ,rabbim irademizi aklımızı o yönde kullanmayı nasip etsin.Canım benim, Rabbim yolunu açık etsin, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Yakın arkadaşım 2 defa düşük yaptı, tüp bebek denemesinde 24 yumurtası toplandı ve 5. güne 2 embriyo sağlam kalabildi. diğerleri genetik hastalık taşıyormuş. birini transer ettiler, diğerini dondurdular. Şuan bebeği cok sağlıklı. Genetik test çok önemli, arkadaşım içim çok rahat diyor, 2. embriyomuz da sağlıklı. Yolun açık olsun kuzum , dualarım seninle
Şuan için üniversitede karar kıldık.Ama yinede rabbim doğru yolda yürümeyi nasip etsin.Simdiye kadar bir çok farkli doktorla konustum (genetik ve perinatoloji )hepside aynı şeyi söyleyince üniversitede çatısı altındayım.Malesef dedikleri gibi aslında hiç bir şeyin garantisi yok canım, doktorlar çok güzel açıklamış her şeyi. Özel inanılmaz pahalı 6 bin lira onun yanında sakız parası gibi kalır bence de üniversitede devam et. NK tedavisini alamayacaksan testini de yaptırmana gerek yok o halde. hakkında hayırlısı olsun her şey gönlünce olsun canım
Teşekkür ederim canım, inş senden de en kısa zamnda güzel haberler bekliyorum :)Tebrikler canım evet harika net olmuş. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum buraya yazmanı. Herşey yolunda gider ve sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah canım
Ben kistim olduğunda bir ay kullandım canımkızlar merhaba birşey sormak istiyorum acaba ginera doğum kontrol hapı kullanan oldumu ?
Canım harika artmış bence çok güzel görünüyorKızlar Selam, ikinci çizgi bayağı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14. günüm, Yarın kan günüm :)
Rast gelsin canım güzel sonuçlarla gel inşallahKızlar 16.30 da rahim filmine gireceğim anestezili. Dua edin bana gerginim biraz
CanımmmKızlar Selam, ikinci çizgi bayağı netleşmiş değil mi? Yorum yapar mısınız? İğne etkisi felan geçmiştir değil mi? Bugün 14. günüm, Yarın kan günüm :)
Aminnnnn insalllahhhhTeşekkürler canım, darısı sana olsun inşallah :)
Nasil gecti operasyonun.. kanama falan oldumu??Ay asıl ondan korkuyorum ya bilincin tamamen kapalı olması beni hep çok ürkütmüştür
canım geçmiş olsun , laporoskopi ile açmayı da deneyebilirler belki ilk etapta. bence birkaç görüş daha al derim ben . bazen film esnasında bile yarı açıklar tazykle açılabiliyor. canını sıkma lütfen herkesin karşılaştığı sorunlar artık bunlar malesef.Kızlar selam. Kafamı toplamak için biraz bekledim ancak yazabiliyorum. Sol tamamen kapalı sağ da kapaliya yakın.. Doktorum yarın çağırdı konuşalım ne yapacağımizi diye. Ama sanırım araştırdığıma göre normal yolla gebe kalma şansım yok.. Tüp bebeğe hızlı geçiş yapacağız gibi şu an kafam allak bullak. Yarınki doktor görüşmesinden sonra size yine yazarım. Dua edenler hepinize çok teşekkür ederim
Canım harika artmış bence çok güzel görünüyorbu yarın da güzel haberini alacağız. Oldu bu iş
Kızlar çok teşekkür ediyorum, desteğinizle çok mutlu oluyorum :) İyi ki varsınız hepiniz...Canımmmgözün aydın Darısı başımıza inşallah
Canım nerde çekilmiştin filmi? Konuşunca mutlaka haberdar et laparoskopi önerebilir doktorun öncelikleKızlar selam. Kafamı toplamak için biraz bekledim ancak yazabiliyorum. Sol tamamen kapalı sağ da kapaliya yakın.. Doktorum yarın çağırdı konuşalım ne yapacağımizi diye. Ama sanırım araştırdığıma göre normal yolla gebe kalma şansım yok.. Tüp bebeğe hızlı geçiş yapacağız gibi şu an kafam allak bullak. Yarınki doktor görüşmesinden sonra size yine yazarım. Dua edenler hepinize çok teşekkür ederim