Kızlar ilk hamileliğimde reglinin üzerinde 6 gün geçmişti.7.gunu akşam işten eve dönerken değişik bir şekilde midem bulanmisti.Eve girer girme evde test vardi hemde su ucun 5 TL olan testlerden yaptım.Aninda köyü bir çizgi belirdi.İlk bebek varsa ilk idrar akşam ki vs.pekte etki ettiğini düşünmüyorum.Benim Kimyasal gebeliklerimde testlerde hep hayali çizgiler beliriyordu.Sabah ilk idrarmi canim sanki dunku daha mi koyuydu.. bide bazen gece 4-5 gibi wc gittiysende cok tutmamis olursun.. yarinki de bu sekilde olursa oldu bu is
Bati 6 gun mu gecmisti.. tabi epey koyu cikmistir.. amaKızlar ilk hamileliğimde reglinin üzerinde 6 gün geçmişti.7.gunu akşam işten eve dönerken değişik bir şekilde midem bulanmisti.Eve girer girme evde test vardi hemde su ucun 5 TL olan testlerden yaptım.Aninda köyü bir çizgi belirdi.İlk bebek varsa ilk idrar akşam ki vs.pekte etki ettiğini düşünmüyorum.Benim Kimyasal gebeliklerimde testlerde hep hayali çizgiler beliriyordu.
Hafif koyulalmış gibiii. Zaten koyulaşmasa bile aynı kalsa da olur. İğne etkisi değil mi o zaman demek kiYaptım canım, az önce attım, bakar mısın :)
Var mı var mı var mı??? Regl gelmesin, gol gelsinYYazlığa geldik gece kuzum. Gelen giden yok hala test yapmadım
İnşallah hayırlısıylaSağol balımaminn inşallah seneye hepimiz bebelerimizin dedikodusunu yaparız seneye
Şuan kontrol ettim yokVar mı var mı var mı??? Regl gelmesin, gol gelsin
Münker Nekir gibi sormuş mübarek.İnşallah hayırlısıyla
Ni yaptıng? Detaylıya girdin mi, girecek misin? Çamaşır sepeti ne alemde? Başladın mı, bitti bile mi? Bebeğe eşya almaya başladın mı? Beşiği oldu bile mi?
Evet canım reglinin üzerinden 6 gün geçmişti.Hepimizin DNA sarmali birbirimizden farklı ve eşsiz olduğu için hepimizin hormonları her zaman aynı tepkiyi vermeyecektir.Benim hamileliklerimde reglime 10 gün kala testlerim pozitif çıkıyor tüm belirtiler ortaya çıkıyor.Siz bana bakmayın türümün ilk ve son örneğiyim.Bati 6 gun mu gecmisti.. tabi epey koyu cikmistir.. amaNm88326 tup bebek denedi ve adet gune daha var 25i test gunu erkenden heyecanlandigimiz icin test yapmaya basladi hem eger olmazsa bir sonraki denemede vuruldugu hcg hormonu ne zaman vucudundan silinecek diye bakiyor.. bughn sanirim 10 yada 12. Gunu adetine daha var yani.. silik cikmasi ondan.. bide soyle diyim ben adetimden bir gun once benim hcg hormonum 70lerde bisey cikmisti eltimin adetten 1 gun once 9000 lerde cikmisti.. simdi onun yaptigi gebelik testi ile benjnki bir degildi..kisiden kisiye degisiyor canim.. bunu ovudede fsrkedebilirsin su alimi yapildiginda ovu net cikmiyor bence hcg de oyledir.. ilk idrar veya geç idrar erken gebelik doneminde farkediyordur illaki bence
Geçmiş olsun canım ben anlamıyorum bu genetik olayından pek bişey diyemeyeceğim o yüzden, randevuyu nasıl aldın direk genetiğe gidip test yaptırmak istiyorum mu dedin? Yoksa biri mi yönlendirdi?İyi akşamlar kizlar bakar mısınız ne demek bu
Dayanamayanlar kazandiKızlar ben kan vermeye geldim burda devlet hastanesine dua edin benim için inş hayırlı haber alırım bebiş benledir
Canım kanında pıhtılaşmaya yatkınlık varmış.İyi akşamlar kizlar bakar mısınız ne demek bu
Bilgi amaçlı paylaşım yapıyorum canım,eğer genetik test yaptırmak istiyorsanız bazı üniversite ve devlet hastanerinde tıbbı genetik bölümüne gidip bu testi talep edebiliyorsunuz.(Ben Bursa Şevket yılmazda yaptırmıştım) Benim doktorum bana şu şekilde akıl vermişti.İlk düşüklerde hemen genetik araştırma yapmazlar farklı iki tarih aralığında 2 tane düşük yaptım dersen genetik test yaparlar demişti.Bende o şekilde gittim şansıma doktor hiç tarih aralığı sormadı kaç haftalık düştü demişti sende birine 7+5 diğerine 8 haftalık demiştim.Ki zaten ilk bebeğimi 7+5 kaybetmiştim.İnsan kendini çok suçlu hissediyor doğruyu söylemediği için ,ama iyi ki yaptırmışım benimde kanımda pıhtılaşma ya yatkınlık çıktı. Birde lupustan dolayı kan pıhtısı oluşuyormuş.Geçmiş olsun canım ben anlamıyorum bu genetik olayından pek bişey diyemeyeceğim o yüzden, randevuyu nasıl aldın direk genetiğe gidip test yaptırmak istiyorum mu dedin? Yoksa biri mi yönlendirdi?
Canım yani ayrıca kadın doğuma gidip yönlendirme istemeye gerek yok değil mi? Direk genetiğe randevu alabiliyoruz. Ben de derim özeldeki doktorum yaptırabilirsin dedi o yüzden geldim 3 kimyasal var desem olur mu acaba? Biri belli kayıt altında e nabızda testlerim var ama diğerleri için kan vermemiştim derimBilgi amaçlı paylaşım yapıyorum canım,eğer genetik test yaptırmak istiyorsanız bazı üniversite ve devlet hastanerinde tıbbı genetik bölümüne gidip bu testi talep edebiliyorsunuz.(Ben Bursa Şevket yılmazda yaptırmıştım) Benim doktorum bana şu şekilde akıl vermişti.İlk düşüklerde hemen genetik araştırma yapmazlar farklı iki tarih aralığında 2 tane düşük yaptım dersen genetik test yaparlar demişti.Bende o şekilde gittim şansıma doktor hiç tarih aralığı sormadı kaç haftalık düştü demişti sende birine 7+5 diğerine 8 haftalık demiştim.Ki zaten ilk bebeğimi 7+5 kaybetmiştim.İnsan kendini çok suçlu hissediyor doğruyu söylemediği için ,ama iyi ki yaptırmışım benimde kanımda pıhtılaşma ya yatkınlık çıktı. Birde lupustan dolayı kan pıhtısı oluşuyormuş.
Bakalım yarın hastaneye gideceğim tekrar kan vermeye , sonrasında acıbadem Hastanesi'ne gidip oradaki doktorla görüşüp dinlenme sürecini beraber belirlemek istiyorum.Eğer dinlenmeye gerek yok derse tekrar tedaviye başlayacağım.Sabah eşimle konuştuk belki de tespit edilmeyen başka bir problemimiz vardır.O yüzden zaman kaybetmek istemiyoruz.Sabah bir bütçe hesaplaması yaptım hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanmak zorundayım 9 ay kullansam 12.000₺ sırf kan sulandırıcı iğnelerim tutuyor.Hazır romatoloji iğnelerim için rapor çıkarmışken bu süreçte bu para cebimizde kalmış Allah'ım bu yolda herkese maddi manevi kolaylıklar versin
Kimyasal olunca kadın doğumcum yönlendirdiGeçmiş olsun canım ben anlamıyorum bu genetik olayından pek bişey diyemeyeceğim o yüzden, randevuyu nasıl aldın direk genetiğe gidip test yaptırmak istiyorum mu dedin? Yoksa biri mi yönlendirdi?