- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Amin inşallah canım benim. Açık konuşayım eger pko varsa ovulasyon testi hiç bir işe yaramıyor üzgünüm bu test düzenli yumurtlama çatlama düzenli regl olanlar için. Ben doktor kontrolü ile aynı anda takip ettim öyle yanlışmış ki meğer kopkoyu olduğu zaman yumurta 11 mm oluyor sen yumurtlama sanıyorsun pko da lh dalgalı olduğu için yanlış ölçüyor yumurta 17 mm iken daha silikti falan tamamen hatalı yani o yüzden bi daha para vermem çok para döktüm o teste boş yereHangi marka test kullanıyordunuz? Ben de laboquick kullanıyorum ama yanlış mı gösteriyor acaba bana dabazen takip etmeyip oluruna bırakmak daha iyi aslında haklısınız. Hayırlısı olsun hepimiz için
En azindan igne etkisi ne zaman bitiyor takip etmis olursun.. ben catlama ignelerinin etkisini 2. Kullanisimda etkinin ne zaman bittigini biliyordum mesela. iyi oluyor.. bence 4-5 tane test alip takip edebilirsin uzerine tarih yazip siralayip bizede mujdeyi verebilirsin ne guzel olur
Teşekkür ederim canım, evet bugünki testimi de atıyorum. İnş sonucu beni yanıltmaz.Bence muhtesem.. bu kadar belirlgin cikmaz sanirim.. aratsana canim tup bebegin 11. Gunu gebelik testi diye.. birazdan bende arastiririmhayirli olsun insallah canim ❤
Yaptım canım, az önce attım, bakar mısın :)Jane Jetgil var mı gelen giden? Yazlığa gittiniz mi? Test yaptın mı? Oynatmaya az kaldı mı?
mell_in_shell Doğum günün kutlu olsuuun Bir sonrakini kucağında minnoşla, sağlıkla, huzurla, mutlulukla kutlayacaksın inşallah
Nm88326 Tekrar test yaptın mı?
İnşallah canım benim, kasık ağrım çok adet mi olacağım onu de bilemedim. ama test böyle işte..Tatlım bence umutlanabilirsin, baya gebelik çizgisi bu yaaben iğne vurulduğum ay 11.günü tertemiz negatif çıkmıştı. Tekrarla testini de güzel haberler ver
Canım benim, inşallah daha da koyu olmuştur test, ben pek çözemiyorum :))Nm88326 sırf seni merak ettiğim için gelip bakıyorum inşallah tutundu bebişin sana , ses ver senden haber bekliyoruz
canım koyulaşmış iğne etkisi olsa bi tık daha silinirdi hatta kaybolurdu süpperTeşekkür ederim canım, evet bugünki testimi de atıyorum. İnş sonucu beni yanıltmaz.
Koyuluk çok az ama, dünden beri az da olsa var gibi.. İnşallah yanılmıyorumdur :)canım koyulaşmış iğne etkisi olsa bi tık daha silinirdi hatta kaybolurdu süpper
inşallahh seninle bebeğin
Bu dediğiniz pko için mi geçerli yoksa acaba herkesin testinde bu sıkıntı oluyor mu ? Yani büyümeden çift çizgiyi gösteriyor mu?Amin inşallah canım benim. Açık konuşayım eger pko varsa ovulasyon testi hiç bir işe yaramıyor üzgünüm bu test düzenli yumurtlama çatlama düzenli regl olanlar için. Ben doktor kontrolü ile aynı anda takip ettim öyle yanlışmış ki meğer kopkoyu olduğu zaman yumurta 11 mm oluyor sen yumurtlama sanıyorsun pko da lh dalgalı olduğu için yanlış ölçüyor yumurta 17 mm iken daha silikti falan tamamen hatalı yani o yüzden bi daha para vermem çok para döktüm o teste boş yere
Testte gerileme yok güzelll:))))Teşekkür ederim canım, evet bugünki testimi de atıyorum. İnş sonucu beni yanıltmaz.
Sağol balımJane Jetgil var mı gelen giden? Yazlığa gittiniz mi? Test yaptın mı? Oynatmaya az kaldı mı?
mell_in_shell Doğum günün kutlu olsuuun Bir sonrakini kucağında minnoşla, sağlıkla, huzurla, mutlulukla kutlayacaksın inşallah
Nm88326 Tekrar test yaptın mı?
Öyle evet, iğne etkisi olsa daha açık olurdu veya renk kaybolurdu.. En azından bundan içim rahat..Testte gerileme yok güzelll:))))
Öyle evet, iğne etkisi olsa daha açık olurdu veya renk kaybolurdu.. En azından bundan içim rahat..
Maşallah bebek var gibi inşallahİnşallah canım benim, kasık ağrım çok adet mi olacağım onu de bilemedim. ama test böyle işte..
Macuna devam et ama ovülasyona falan takılma mümkün mertebe düzenli ilişkiye bakBu ay takip etmicem kafam dağılsın biraz diye yumurtlama falan ovulasyon testine de güvenmiyorum artık meğer bende hep yanlış pik gösteriyormuş ama yine de kullanayım mi diyorsun yani belki takip etmeden deneyince tutar
Hadi güzel haberler alırız senden inşallah, bu saydıkların umut oluşturuyorAlmadım kuzum. Son iki ay geç regli olmustum birinde klomen ıctim yumurta olusmadı gecen ayda doktor gitmedim gene gec reglı oldum belkıde gene yumurtlamadım bilmiyorum bu ay but yumurtam oldu çatladı. Çatlayalı 15 yada 16 gün bugun henüz gelen giden yok
Ovü testi yaparken catlama gorunce 14,gun reglı oluyodum
evt kürleri bıraktıktan bir süre sonra düşme görülüyor.Ya ben bişey merak ediyorum doktorlar 3 ay veriyo ve sonuçlar 3 ay sonu düzeldi diyelim. Bundan sonra artık spermler tamamen hep sağlıklı mı kalıyo yani vitamini kürleri bırakınca geri eski haline geliyo mu
Canım maşallah çok sevindimTeşekkür ederim canım, evet bugünki testimi de atıyorum. İnş sonucu beni yanıltmaz.
İnşallah canım inş gebeliktir pazartesi kan vericemMacuna devam et ama ovülasyona falan takılma mümkün mertebe düzenli ilişkiye bak
Hadi güzel haberler alırız senden inşallah, bu saydıkların umut oluşturuyor
Şu anda çok minnak olduğu için artış günlük değil de iki gün sonra daha net belli oluyor canım yarın daha net görürsün inşallah, ama hafif koyulaşma ben de farkettimÖyle evet, iğne etkisi olsa daha açık olurdu veya renk kaybolurdu.. En azından bundan içim rahat..
Sabah ilk idrarmi canim sanki dunku daha mi koyuydu.. bide bazen gece 4-5 gibi wc gittiysende cok tutmamis olursun.. yarinki de bu sekilde olursa oldu bu isTeşekkür ederim canım, evet bugünki testimi de atıyorum. İnş sonucu beni yanıltmaz.