- 22 Mayıs 2011
- 1.170
- 1.209
Hala test yapmamaya kararlimisin yaaa. Biraz bizi dusun... hadi sen kendini tutmaya alistin biz daha alisamadik.. meraktan catlicaz yaa..İnşallah canım inş gebeliktir pazartesi kan vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala test yapmamaya kararlimisin yaaa. Biraz bizi dusun... hadi sen kendini tutmaya alistin biz daha alisamadik.. meraktan catlicaz yaa..İnşallah canım inş gebeliktir pazartesi kan vericem
Kuzum eczane uzakta biraz İstanbul dışındayım mecbr yapamıyorum suan. Bısıkletle felan gitmem lazım binmek istemiyorum onada. Hem bakalm yumurta çatlasada gecıkme oluyodur belki. Pazartesi kan vercem işte öğlen. Biliyorum meraknızı ben hele deliriyorum ama suan yapcak bişe yok pazartesi İstanbul'da halletcem hala regli olmazsm. Duanızı eksik etmeyinHala test yapmamaya kararlimisin yaaa. Biraz bizi dusun... hadi sen kendini tutmaya alistin biz daha alisamadik.. meraktan catlicaz yaa..
Teşekkürler canım, daha kan vermedim, 25i vericem :)Canım maşallah çok sevindim Allah sağlıcakla tamamlamanı nasip etsin
Teşekkürler canım, ben bir görüyorum bir görmüyorum, şaşı oldum bakmaktan :)))Şu anda çok minnak olduğu için artış günlük değil de iki gün sonra daha net belli oluyor canım yarın daha net görürsün inşallah, ama hafif koyulaşma ben de farkettim
Evet ilk idrarla yaptım kuzum :)) elimde tek 1 test kaldı.. onu da pzt yapmayı düşünüyorum kuzum :)Sabah ilk idrarmi canim sanki dunku daha mi koyuydu.. bide bazen gece 4-5 gibi wc gittiysende cok tutmamis olursun.. yarinki de bu sekilde olursa oldu bu is
Ayy çok merak ettim... inşallah hamilesindir :))) Duam seninle cnm :)Kuzum eczane uzakta biraz İstanbul dışındayım mecbr yapamıyorum suan. Bısıkletle felan gitmem lazım binmek istemiyorum onada. Hem bakalm yumurta çatlasada gecıkme oluyodur belki. Pazartesi kan vercem işte öğlen. Biliyorum meraknızı ben hele deliriyorum ama suan yapcak bişe yok pazartesi İstanbul'da halletcem hala regli olmazsm. Duanızı eksik etmeyin
İnşallah canım pazartesi ikimizden de güzel haber gelsin inşallah.Ayy çok merak ettim... inşallah hamilesindir :))) Duam seninle cnm :)
Faktör V Leiden heterozigot nedir?İyi akşamlar kizlar bakar mısınız ne demek bu
Canim hayırlı olsun inşallah çok sevndm darısı bizlerin başına inşallahTeşekkür ederim canım, evet bugünki testimi de atıyorum. İnş sonucu beni yanıltmaz.
Mutlaka kan sulandırıcı iğne kullanmanız lazım, önemli bir gende heterozigot mutasyon çıkmışİyi akşamlar kizlar bakar mısınız ne demek bu
Teşekkürler canım benim, daha kesin değil, 25inde test sonucuma göre netice belli olacak, inş güzel haberler veririm :)))Canim hayırlı olsun inşallah çok sevndm darısı bizlerin başına inşallah
İnşallah canım dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzTeşekkürler canım benim, daha kesin değil, 25inde test sonucuma göre netice belli olacak, inş güzel haberler veririm :)))
Insallah canim.. hayirlisi olsun.. insallah regli olmazsin ve hamilesindir.. mujdeli haberler arka arkaya gelir insallah..Kuzum eczane uzakta biraz İstanbul dışındayım mecbr yapamıyorum suan. Bısıkletle felan gitmem lazım binmek istemiyorum onada. Hem bakalm yumurta çatlasada gecıkme oluyodur belki. Pazartesi kan vercem işte öğlen. Biliyorum meraknızı ben hele deliriyorum ama suan yapcak bişe yok pazartesi İstanbul'da halletcem hala regli olmazsm. Duanızı eksik etmeyin
Teşekkür ederim randevum çarşamba gunuFaktör V Leiden heterozigot nedir?
Faktör V Leiden trombofilisi kalıtsal bir kan pıhtılaşması bozukluğudur. Faktör V Leiden özgün bir mutasyonunun (genetik değişiklik) adı olup, trombofiliye ya da kan damarlarında anormal kan pıhtısı oluşma eğiliminde artışa neden olur.
Ben araştırdım kuzum, bunu buldum. Doktora danıştın mı?
Teşekkür ederim.Mutlaka kan sulandırıcı iğne kullanmanız lazım, önemli bir gende heterozigot mutasyon çıkmış
İnşallah canım çok sağollInsallah canim.. hayirlisi olsun.. insallah regli olmazsin ve hamilesindir.. mujdeli haberler arka arkaya gelir insallah..
Canim senin 12.gun dimi 10unda transfer olmustun.. zaten 10-12gunluk sure de gebelik belli olur diye yaziyor internette.. pazartesi heyecanli olacak epey. Jane Jetgil inde sonucu gelicek.. hadi hayirlisi...Teşekkürler canım, daha kan vermedim, 25i vericem :)
Teşekkürler canım, ben bir görüyorum bir görmüyorum, şaşı oldum bakmaktan :)))
Evet ilk idrarla yaptım kuzum :)) elimde tek 1 test kaldı.. onu da pzt yapmayı düşünüyorum kuzum :)
Ahh kuzum ben 25i salı günü yaptırıcam, 24ü burada tatilmiş, heryer kapalıymış... Napalım 1 gün daha bekicez, geç olsun güç olmasınCanim senin 12.gun dimi 10unda transfer olmustun.. zaten 10-12gunluk sure de gebelik belli olur diye yaziyor internette.. pazartesi heyecanli olacak epey. Jane Jetgil inde sonucu gelicek.. hadi hayirlisi...
İnşallah canım hayırlısı olsun benım nıyeyse hevesim gitti ya bence gecikme ysıyorumAhh kuzum ben 25i salı günü yaptırıcam, 24ü burada tatilmiş, heryer kapalıymış... Napalım 1 gün daha bekicez, geç olsun güç olmasın
İnşallah Jane Jetgil ile seviniriz pazartesi, bana da moral olmuş olur :)
Maşallah canım içini rahat tut,seni hamiş sayıyoruz Dualarımız seninleTeşekkür ederim canım, evet bugünki testimi de atıyorum. İnş sonucu beni yanıltmaz.