Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hala test yapmamaya kararlimisin yaaa. Biraz bizi dusun... hadi sen kendini tutmaya alistin biz daha alisamadik.. meraktan catlicaz yaa..
Kuzum eczane uzakta biraz İstanbul dışındayım mecbr yapamıyorum suan. Bısıkletle felan gitmem lazım binmek istemiyorum onada. Hem bakalm yumurta çatlasada gecıkme oluyodur belki. Pazartesi kan vercem işte öğlen. Biliyorum meraknızı ben hele deliriyorum ama suan yapcak bişe yok😂 pazartesi İstanbul'da halletcem hala regli olmazsm. Duanızı eksik etmeyin

Canım maşallah çok sevindim🤗 Allah sağlıcakla tamamlamanı nasip etsin 🙏🙏
Teşekkürler canım, daha kan vermedim, 25i vericem :)
Şu anda çok minnak olduğu için artış günlük değil de iki gün sonra daha net belli oluyor canım yarın daha net görürsün inşallah, ama hafif koyulaşma ben de farkettim 🥰
Teşekkürler canım, ben bir görüyorum bir görmüyorum, şaşı oldum bakmaktan :)))
Sabah ilk idrarmi canim sanki dunku daha mi koyuydu.. bide bazen gece 4-5 gibi wc gittiysende cok tutmamis olursun.. yarinki de bu sekilde olursa oldu bu is😁😁
Evet ilk idrarla yaptım kuzum :)) elimde tek 1 test kaldı.. onu da pzt yapmayı düşünüyorum kuzum :)

Kuzum eczane uzakta biraz İstanbul dışındayım mecbr yapamıyorum suan. Bısıkletle felan gitmem lazım binmek istemiyorum onada. Hem bakalm yumurta çatlasada gecıkme oluyodur belki. Pazartesi kan vercem işte öğlen. Biliyorum meraknızı ben hele deliriyorum ama suan yapcak bişe yok😂 pazartesi İstanbul'da halletcem hala regli olmazsm. Duanızı eksik etmeyin
Ayy çok merak ettim... inşallah hamilesindir :))) Duam seninle cnm :)

İyi akşamlar kizlar bakar mısınız ne demek bu

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-22-19-49-01-76.jpg
    Screenshot_2021-05-22-19-49-01-76.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 65
İyi akşamlar kizlar bakar mısınız ne demek bu
Faktör V Leiden heterozigot nedir?
Faktör V Leiden trombofilisi kalıtsal bir kan pıhtılaşması bozukluğudur. Faktör V Leiden özgün bir mutasyonunun (genetik değişiklik) adı olup, trombofiliye ya da kan damarlarında anormal kan pıhtısı oluşma eğiliminde artışa neden olur.

Ben araştırdım kuzum, bunu buldum. Doktora danıştın mı?

Insallah canim.. hayirlisi olsun.. insallah regli olmazsin ve hamilesindir.. mujdeli haberler arka arkaya gelir insallah..🤲

Faktör V Leiden heterozigot nedir?
Faktör V Leiden trombofilisi kalıtsal bir kan pıhtılaşması bozukluğudur. Faktör V Leiden özgün bir mutasyonunun (genetik değişiklik) adı olup, trombofiliye ya da kan damarlarında anormal kan pıhtısı oluşma eğiliminde artışa neden olur.

Ben araştırdım kuzum, bunu buldum. Doktora danıştın mı?

Teşekkür ederim randevum çarşamba gunu

Teşekkürler canım, daha kan vermedim, 25i vericem :)

Teşekkürler canım, ben bir görüyorum bir görmüyorum, şaşı oldum bakmaktan :)))

Evet ilk idrarla yaptım kuzum :)) elimde tek 1 test kaldı.. onu da pzt yapmayı düşünüyorum kuzum :)
Canim senin 12.gun dimi 10unda transfer olmustun.. zaten 10-12gunluk sure de gebelik belli olur diye yaziyor internette.. pazartesi heyecanli olacak epey. Jane Jetgil Jane Jetgil inde sonucu gelicek.. hadi hayirlisi...

Canim senin 12.gun dimi 10unda transfer olmustun.. zaten 10-12gunluk sure de gebelik belli olur diye yaziyor internette.. pazartesi heyecanli olacak epey. Jane Jetgil Jane Jetgil inde sonucu gelicek.. hadi hayirlisi...
Ahh kuzum ben 25i salı günü yaptırıcam, 24ü burada tatilmiş, heryer kapalıymış... Napalım 1 gün daha bekicez, geç olsun güç olmasın :dua::KK200:
İnşallah Jane Jetgil Jane Jetgil ile seviniriz pazartesi, bana da moral olmuş olur :)

Ahh kuzum ben 25i salı günü yaptırıcam, 24ü burada tatilmiş, heryer kapalıymış... Napalım 1 gün daha bekicez, geç olsun güç olmasın :dua::KK200:
İnşallah Jane Jetgil Jane Jetgil ile seviniriz pazartesi, bana da moral olmuş olur :)
İnşallah canım hayırlısı olsun benım nıyeyse hevesim gitti ya bence gecikme ysıyorum

• Beğen
Reactions: niw
X