Bilgi amaçlı paylaşım yapıyorum canım,eğer genetik test yaptırmak istiyorsanız bazı üniversite ve devlet hastanerinde tıbbı genetik bölümüne gidip bu testi talep edebiliyorsunuz.(Ben Bursa Şevket yılmazda yaptırmıştım) Benim doktorum bana şu şekilde akıl vermişti.İlk düşüklerde hemen genetik araştırma yapmazlar farklı iki tarih aralığında 2 tane düşük yaptım dersen genetik test yaparlar demişti.Bende o şekilde gittim şansıma doktor hiç tarih aralığı sormadı kaç haftalık düştü demişti sende birine 7+5 diğerine 8 haftalık demiştim.Ki zaten ilk bebeğimi 7+5 kaybetmiştim.İnsan kendini çok suçlu hissediyor doğruyu söylemediği için ,ama iyi ki yaptırmışım benimde kanımda pıhtılaşma ya yatkınlık çıktı. Birde lupustan dolayı kan pıhtısı oluşuyormuş.
Bakalım yarın hastaneye gideceğim tekrar kan vermeye , sonrasında acıbadem Hastanesi'ne gidip oradaki doktorla görüşüp dinlenme sürecini beraber belirlemek istiyorum.Eğer dinlenmeye gerek yok derse tekrar tedaviye başlayacağım.Sabah eşimle konuştuk belki de tespit edilmeyen başka bir problemimiz vardır.O yüzden zaman kaybetmek istemiyoruz.Sabah bir bütçe hesaplaması yaptım hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanmak zorundayım 9 ay kullansam 12.000₺ sırf kan sulandırıcı iğnelerim tutuyor.Hazır romatoloji iğnelerim için rapor çıkarmışken bu süreçte bu para cebimizde kalmış Allah'ım bu yolda herkese maddi manevi kolaylıklar versin