Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hangi marka test kullanıyordunuz? Ben de laboquick kullanıyorum ama yanlış mı gösteriyor acaba bana da😔 bazen takip etmeyip oluruna bırakmak daha iyi aslında haklısınız. Hayırlısı olsun hepimiz için❤️
Amin inşallah canım benim. Açık konuşayım eger pko varsa ovulasyon testi hiç bir işe yaramıyor üzgünüm bu test düzenli yumurtlama çatlama düzenli regl olanlar için. Ben doktor kontrolü ile aynı anda takip ettim öyle yanlışmış ki meğer kopkoyu olduğu zaman yumurta 11 mm oluyor sen yumurtlama sanıyorsun pko da lh dalgalı olduğu için yanlış ölçüyor yumurta 17 mm iken daha silikti falan tamamen hatalı yani o yüzden bi daha para vermem çok para döktüm o teste boş yere

En azindan igne etkisi ne zaman bitiyor takip etmis olursun.. ben catlama ignelerinin etkisini 2. Kullanisimda etkinin ne zaman bittigini biliyordum mesela. iyi oluyor.. bence 4-5 tane test alip takip edebilirsin uzerine tarih yazip siralayip bizede mujdeyi verebilirsin ne guzel olur😋😋
Bence muhtesem.. bu kadar belirlgin cikmaz sanirim.. aratsana canim tup bebegin 11. Gunu gebelik testi diye.. birazdan bende arastiririm😄 hayirli olsun insallah canim ❤
Teşekkür ederim canım, evet bugünki testimi de atıyorum. İnş sonucu beni yanıltmaz. :KK200: :dua:

Eklentiler

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 73
  • bbb.jpg
    bbb.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 69
  • ccc.jpg
    ccc.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 76
Amin inşallah canım benim. Açık konuşayım eger pko varsa ovulasyon testi hiç bir işe yaramıyor üzgünüm bu test düzenli yumurtlama çatlama düzenli regl olanlar için. Ben doktor kontrolü ile aynı anda takip ettim öyle yanlışmış ki meğer kopkoyu olduğu zaman yumurta 11 mm oluyor sen yumurtlama sanıyorsun pko da lh dalgalı olduğu için yanlış ölçüyor yumurta 17 mm iken daha silikti falan tamamen hatalı yani o yüzden bi daha para vermem çok para döktüm o teste boş yere
Bu dediğiniz pko için mi geçerli yoksa acaba herkesin testinde bu sıkıntı oluyor mu ? Yani büyümeden çift çizgiyi gösteriyor mu?

Jane Jetgil Jane Jetgil var mı gelen giden? Yazlığa gittiniz mi? Test yaptın mı? Oynatmaya az kaldı mı?

mell_in_shell mell_in_shell Doğum günün kutlu olsuuun 🥳🎉🎊 Bir sonrakini kucağında minnoşla, sağlıkla, huzurla, mutlulukla kutlayacaksın inşallah 🎈

Nm88326 Nm88326 Tekrar test yaptın mı?
Sağol balım 😍🥰 aminn inşallah seneye hepimiz bebelerimizin dedikodusunu yaparız seneye 😍

Bu ay takip etmicem kafam dağılsın biraz diye yumurtlama falan ovulasyon testine de güvenmiyorum artık meğer bende hep yanlış pik gösteriyormuş ama yine de kullanayım mi diyorsun yani belki takip etmeden deneyince tutar
Macuna devam et ama ovülasyona falan takılma mümkün mertebe düzenli ilişkiye bak
Almadım kuzum. Son iki ay geç regli olmustum birinde klomen ıctim yumurta olusmadı gecen ayda doktor gitmedim gene gec reglı oldum belkıde gene yumurtlamadım bilmiyorum bu ay but yumurtam oldu çatladı. Çatlayalı 15 yada 16 gün bugun henüz gelen giden yok
Ovü testi yaparken catlama gorunce 14,gun reglı oluyodum
Hadi güzel haberler alırız senden inşallah, bu saydıkların umut oluşturuyor🤩😍

Öyle evet, iğne etkisi olsa daha açık olurdu veya renk kaybolurdu.. En azından bundan içim rahat.. :dua:
Şu anda çok minnak olduğu için artış günlük değil de iki gün sonra daha net belli oluyor canım yarın daha net görürsün inşallah, ama hafif koyulaşma ben de farkettim 🥰

Teşekkür ederim canım, evet bugünki testimi de atıyorum. İnş sonucu beni yanıltmaz. :KK200: :dua:
Sabah ilk idrarmi canim sanki dunku daha mi koyuydu.. bide bazen gece 4-5 gibi wc gittiysende cok tutmamis olursun.. yarinki de bu sekilde olursa oldu bu is😁😁

• Beğen
Reactions: niw
X