Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kizlar bana doktor hamile kalınca folik asit vermişti. Düşük olunca kullanma dedi. Ama ben nedense kullanmak istiyorum. Çünkü İçeriği bayağı iyi. Sizce hata mı ediyorum.
Gebelik düşünenlere de folik asit öneriyorlar, ben içmiştim bi kutu. Elindekini bitirene kadar içebilirsin ama bitince bırak çok uzun süre de kullanmamak lazım

Aa benim de dooom günüm bugün kutlu olsun yıl dönümünüz. Yanlızlık zor canım yaa valla iyi baş ediyosun, ana gibi ana bee

Aa benim de dooom günüm bugün kutlu olsun yıl dönümünüz. Yanlızlık zor canım yaa valla iyi baş ediyosun, ana gibi ana bee
Senede bi kere kavga ederiz o da bugüne denk geldi gerçi, evde bi akvaryumu var, gelip izinde sefasını sürer, bir ay balıklarına ben bakarım beyefendinin. Bugün balıklardan biri ölmüş, ara ara oluyo bazen su değişimlerinden falan. ama bu kez ben onu öyle görünce bi kötü oldum, midem bulandı hamilelikten mi nedir tiksindim. tutturdu ki balığı al çöpe at, diğerleri hasta olurmuş. ya midem bulanıyo bakamıyorum diyorum anlatamadım beyefendiye. kavga ettik. kurtulamadım şu balıklardan kurtulamadım evlendiğimden beri sırtımda kambur. :)))

Ah canım kıyamam yanında götürsün madem çok seviyosa balıkları

Ah canım kıyamam yanında götürsün madem çok seviyosa balıkları
Kediden iğrenmiyomuşum tuvaletini temizliyomuşum. Kediyi sahiplenmeden geldin, sahiplenelim mi diye sordun tamam dedim ortak karar ile aldık ve seviyorum bana zor gelmiyor.
O balıkları getirirken sordun mu, hayır. :))
Bana da bi sinir geldi, evet onlar da can taşıyor bakımlarını eksik etmiyorum, evlendiğim günden beri de bakıyorum ama nefret ediyorum o balıklardan, akvaryumun olduğu tarafa bile gün içinde bakmıyorum, görmek beni rahatsız ediyor dedim.
Evlatlarına laf söyleyince daha cevap vermedi, kendisine hakaret edersen kızmaz ama balıkları önemli. :)))

Reactions: niw
Tatlım bence umutlanabilirsin, baya gebelik çizgisi bu yaa ben iğne vurulduğum ay 11.günü tertemiz negatif çıkmıştı. Tekrarla testini de güzel haberler ver

Tedavisiz dene kuzum bi süre belli mi olur. İğnenin kacıncı gunu regli oldun
İğne günü hariç 18. Gunu akşam oldum . Tedavisiz denerim denemeye de benim pko belasi ilac ile zor büyüyüp igne ile anca çatlatan yumurtalar var malum tedavi oncesi sekiz dokuz ay regl olmuyordum anca tarlusal ile .. Yani bi sure bebek olayını rafa kaldırdım en azından ankara ya dönene kadar

Macun alıcaktın aldın mı canım..ankaraya gidene kadar macun kullansan iyi gelir belki denesen mi acaba

Günaydın canım yanına test aldın mı
Almadım kuzum. Son iki ay geç regli olmustum birinde klomen ıctim yumurta olusmadı gecen ayda doktor gitmedim gene gec reglı oldum belkıde gene yumurtlamadım bilmiyorum bu ay but yumurtam oldu çatladı. Çatlayalı 15 yada 16 gün bugun henüz gelen giden yok
Ovü testi yaparken catlama gorunce 14,gun reglı oluyodum

Hangi marka test kullanıyordunuz? Ben de laboquick kullanıyorum ama yanlış mı gösteriyor acaba bana da bazen takip etmeyip oluruna bırakmak daha iyi aslında haklısınız. Hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…