- 21 Şubat 2011
- 466
- 1.015
Gebelik düşünenlere de folik asit öneriyorlar, ben içmiştim bi kutu. Elindekini bitirene kadar içebilirsin ama bitince bırak çok uzun süre de kullanmamak lazımKizlar bana doktor hamile kalınca folik asit vermişti. Düşük olunca kullanma dedi. Ama ben nedense kullanmak istiyorum. Çünkü İçeriği bayağı iyi. Sizce hata mı ediyorum.
Aa benim de dooom günüm bugünBugün evlilik yıldönümüm, geçen yıl bu saatlerde kayınvalidemlerdeydim, nikahım yeni kıyılmıştı. Yorgunluktan gözlerim kapanıyordu. Bir yıl geçmiş, tek başıma evde oturuyorum. Bizim kıza alışveriş listesi hazırlıyorum. Zaman nasıl hızlı geçiyor.
Senede bi kere kavga ederiz o da bugüne denk geldi gerçi, evde bi akvaryumu var, gelip izinde sefasını sürer, bir ay balıklarına ben bakarım beyefendinin. Bugün balıklardan biri ölmüş, ara ara oluyo bazen su değişimlerinden falan. ama bu kez ben onu öyle görünce bi kötü oldum, midem bulandı hamilelikten mi nedir tiksindim. tutturdu ki balığı al çöpe at, diğerleri hasta olurmuş. ya midem bulanıyo bakamıyorum diyorum anlatamadım beyefendiye. kavga ettik. kurtulamadım şu balıklardan kurtulamadım evlendiğimden beri sırtımda kambur. :)))Aa benim de dooom günüm bugünkutlu olsun yıl dönümünüz. Yanlızlık zor canım yaa valla iyi baş ediyosun, ana gibi ana bee
Ah canım kıyamamSenede bi kere kavga ederiz o da bugüne denk geldi gerçi, evde bi akvaryumu var, gelip izinde sefasını sürer, bir ay balıklarına ben bakarım beyefendinin. Bugün balıklardan biri ölmüş, ara ara oluyo bazen su değişimlerinden falan. ama bu kez ben onu öyle görünce bi kötü oldum, midem bulandı hamilelikten mi nedir tiksindim. tutturdu ki balığı al çöpe at, diğerleri hasta olurmuş. ya midem bulanıyo bakamıyorum diyorum anlatamadım beyefendiye. kavga ettik. kurtulamadım şu balıklardan kurtulamadım evlendiğimden beri sırtımda kambur. :)))
Kediden iğrenmiyomuşum tuvaletini temizliyomuşum. Kediyi sahiplenmeden geldin, sahiplenelim mi diye sordun tamam dedim ortak karar ile aldık ve seviyorum bana zor gelmiyor.Ah canım kıyamamyanında götürsün madem çok seviyosa balıkları
Tedavisiz dene kuzum bi süre belli mi olur. İğnenin kacıncı gunu regli oldunAn itibariyle kırmızılar geldi kızlar. Burada aşılama olmadığı için bir süre ara vermeye karar verdim belli ki ilac tedavisi ile bir yol kat edemiyoruzhayırlısı
Jane Jetgil var mı gelen giden? Yazlığa gittiniz mi? Test yaptın mı? Oynatmaya az kaldı mı?
mell_in_shell Doğum günün kutlu olsuuun Bir sonrakini kucağında minnoşla, sağlıkla, huzurla, mutlulukla kutlayacaksın inşallah
Nm88326 Tekrar test yaptın mı?
Tatlım bence umutlanabilirsin, baya gebelik çizgisi bu yaaSelam kızlar, günaydın
Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vermeye gideceğim.
İğne günü hariç 18. Gunu akşam oldum . Tedavisiz denerim denemeye de benim pko belasi ilac ile zor büyüyüp igne ile anca çatlatan yumurtalar var malum tedavi oncesi sekiz dokuz ay regl olmuyordum anca tarlusal ile .. Yani bi sure bebek olayını rafa kaldırdım en azından ankara ya dönene kadarTedavisiz dene kuzum bi süre belli mi olur. İğnenin kacıncı gunu regli oldun
Macun alıcaktın aldın mı canım..ankaraya gidene kadar macun kullansan iyi gelir belki denesen mi acabaİğne günü hariç 18. Gunu akşam oldum . Tedavisiz denerim denemeye de benim pko belasi ilac ile zor büyüyüp igne ile anca çatlatan yumurtalar var malum tedavi oncesi sekiz dokuz ay regl olmuyordum anca tarlusal ile .. Yani bi sure bebek olayını rafa kaldırdım en azından ankara ya dönene kadar
Aldım kuzum kullandım geçen ay bi fark olmadı ama bakalım hayırlısı tabiMacun alıcaktın aldın mı canım..ankaraya gidene kadar macun kullansan iyi gelir belki denesen mi acaba
Bırakma devam et en az 3 ay kullanım öneriliyorAldım kuzum kullandım geçen ay bi fark olmadı ama bakalım hayırlısı tabi
Bu ay takip etmicem kafam dağılsın biraz diye yumurtlama falan ovulasyon testine de güvenmiyorum artık meğer bende hep yanlış pik gösteriyormuş ama yine de kullanayım mi diyorsun yani belki takip etmeden deneyince tutarBırakma devam et en az 3 ay kullanım öneriliyor
Almadım kuzum. Son iki ay geç regli olmustum birinde klomen ıctim yumurta olusmadı gecen ayda doktor gitmedim gene gec reglı oldum belkıde gene yumurtlamadım bilmiyorum bu ay but yumurtam oldu çatladı. Çatlayalı 15 yada 16 gün bugun henüz gelen giden yokGünaydın canımyanına test aldın mı
Hangi marka test kullanıyordunuz? Ben de laboquick kullanıyorum ama yanlış mı gösteriyor acaba bana daBu ay takip etmicem kafam dağılsın biraz diye yumurtlama falan ovulasyon testine de güvenmiyorum artık meğer bende hep yanlış pik gösteriyormuş ama yine de kullanayım mi diyorsun yani belki takip etmeden deneyince tutar