Bence var ya bu kadar belirgin iğne etkisi çıkmaz 11. günde :)Selam kızlar, günaydın
Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vermeye gideceğim.
Ben ne edeyim mucizee ben ne eedeyimmmmm.Ayy aynı bendeki hisler pazartesi ben yine kurtlanmaya başlarım doktora gitmek için
çok üzüldüm canım<0.100 çıktı canım ,evet dün 10.gundu
Kız sen varya yanımda olsaydın zorla başında durup sabah ilk çişini bir kaba alıp testini ben yapardımBen ne edeyim mucizee ben ne eedeyimmmmm.
Bana pazartesi olacakmı regli olmazsam bakalım heee,
Kız sen varya yanımda olsaydın zorla başında durup sabah ilk çişini bir kaba alıp testini ben yapardım
gözlerim yaşarıyooor hayır hayır ağlamıycambugün regli günü cok yapmak ıstıyorum ama korkuyorum bekleyeyım onun ıcın olumsuzsa üzülcem naslsa geç üzüleyim yumurta çatlamış dediği günden bu yana ogün dahil 14.gün bugün. normalde ben ovü yaparken çatlama gördüğm gun dahil 14.gun net regl i olurdum. bugun gelmezse belkı bı tık test yapmaya yaklaşabilirim macun yada klomen gec reglı etmezse bakalm bebek ıcın sıfır belirti ama
Amin inşallah canım Allah korktuklarımızla sınamasın bizleriCanım ekran resimlerini aldım çok teşekkür ederim İnşaAllah seninde herşey yolunda gider kuzum
4-5 ay önceki duygu nerde, şimdiki duygu ya bak hele gecikme bekliyor test yapmıyor
Bak deme öyle
1 hafta önceden teste başlıyodum4-5 ay önceki duygu nerde, şimdiki duygu ya bak hele gecikme bekliyor test yapmıyorvay anam vay başımıza taş mı yağacak
Bidahaki sefere. Koyabilirdin ama artık çok geç sanırım
Hamiş olan bir arkadaşımızın hamilelik anektodunun yazısında ekle yazıyor, ordan yapabilirsin :)))Nasıl yapacağım onu kuzum bilmiyorum ki
Ayy kuzum teşekkür ederim, inş yarınki testte de koyulaşır o zaman içim bir nebze rahatlar :)Kız baya çizgi var hamilesin yaaa çook sevindimmmm
Öyle mi dersin kuzum, bugün aklımı yer dururum artık... yarın ola hayrola :)Bence var ya bu kadar belirgin iğne etkisi çıkmaz 11. günde :)
Sağ ol canım,hepimiz için hayırlısı ne ise rabbim onu yaşatıyor.Umarim senin ve diğer arkadaşlar için güzel sonuçlarınızı en kısa sürede duyarım.Şuan inan duygusuzum eşim hala pazartesi tekrar kan vermeye gideceğiz ama muhtemelen biraz ara vereceğim.Çok üzgünüm canım, yeni ay yeni umut, sakin moralini bozma, olacak inanıyorum, bak benim de kesin değil....Nasip Allah'tan..dualarım seninle.
Bir kaç ay ara veririm çok hormon aldım aylardir.Esim diyor neredeyse erkekleri kadın yapar bu hormonlarçok üzüldüm canımhayırlısı böyleymiş demekten başka çare gelmiyor elden. tekrar mı tedaviye başlayacaksın ?
Şimdiden testi yap ki 2 günlük kaçamakta kafanı dağıtırdınbugün regli günü cok yapmak ıstıyorum ama korkuyorum bekleyeyım onun ıcın olumsuzsa üzülcem naslsa geç üzüleyim yumurta çatlamış dediği günden bu yana ogün dahil 14.gün bugün. normalde ben ovü yaparken çatlama gördüğm gun dahil 14.gun net regl i olurdum. bugun gelmezse belkı bı tık test yapmaya yaklaşabilirim macun yada klomen gec reglı etmezse bakalm bebek ıcın sıfır belirti ama
YapamadımHamiş olan bir arkadaşımızın hamilelik anektodunun yazısında ekle yazıyor, ordan yapabilirsin :)))
Ayy kuzum teşekkür ederim, inş yarınki testte de koyulaşır o zaman içim bir nebze rahatlar :)
Yok ya. Regli beklıcem pazartesiye kadar kararlıyım. Sonucta yumurta çatladı nezamana kadar gecıkebılır ki regli.Şimdiden testi yap ki 2 günlük kaçamakta kafanı dağıtırdın
Ovitrelle tek doz vuruldum ama mg hesaplamasını bilemedim senin şimdi. Hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah güzel haberlerini alırızTeşekkür ederim bilgi için canım. 2 doz 0,1 mg vuruldum. Sen ne kadar vurulmuştun? İnşallah canım sonu güzel olur
Kuruma çizgisi değil canım, denedim. Bende hemen 2 dkda cıktı.. İnşallah öyledir, Hafif açık kahve akıntım da var, regl olacak gibi. Bilemiyorum. mecbur kan günümü beklicem. :)
Yaa çok umutluydum dua ediyordum canımGünaydın kızlar,malesef benim sonuç negatif