Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kız sen varya yanımda olsaydın zorla başında durup sabah ilk çişini bir kaba alıp testini ben yapardım
bugün regli günü cok yapmak ıstıyorum ama korkuyorum bekleyeyım onun ıcın olumsuzsa üzülcem naslsa geç üzüleyim yumurta çatlamış dediği günden bu yana ogün dahil 14.gün bugün. normalde ben ovü yaparken çatlama gördüğm gun dahil 14.gun net regl i olurdum. bugun gelmezse belkı bı tık test yapmaya yaklaşabilirim macun yada klomen gec reglı etmezse bakalm bebek ıcın sıfır belirti ama

gözlerim yaşarıyooor hayır hayır ağlamıycam

4-5 ay önceki duygu nerde, şimdiki duygu ya bak hele gecikme bekliyor test yapmıyor vay anam vay başımıza taş mı yağacak
1 hafta önceden teste başlıyodum
ya napim negatife okadar alıştım ki nasılsa negatif görcem diye yapmıyorum .
bide direk kan veresim var idrar değilde

Çok üzgünüm canım, yeni ay yeni umut, sakin moralini bozma, olacak inanıyorum, bak benim de kesin değil....Nasip Allah'tan..dualarım seninle.
Sağ ol canım,hepimiz için hayırlısı ne ise rabbim onu yaşatıyor.Umarim senin ve diğer arkadaşlar için güzel sonuçlarınızı en kısa sürede duyarım.Şuan inan duygusuzum eşim hala pazartesi tekrar kan vermeye gideceğiz ama muhtemelen biraz ara vereceğim.
çok üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş demekten başka çare gelmiyor elden. tekrar mı tedaviye başlayacaksın ?
Bir kaç ay ara veririm çok hormon aldım aylardir.Esim diyor neredeyse erkekleri kadın yapar bu hormonlarAcibadem de bir doktor var onunla görüşmek istiyorum.Bu ay geçsin bir dinleneyim.
Birde arkadaşlar kusura bakmayın bazilarinizin yazdıklarını gözden kacirip cevap yazamadigim oluyor.Biliyorum ki burada herkes birine kardeş yoldaş olarak dua edip,sevincine ve üzüntüsüne ortak oluyor.Hepiniz iyi ki varsınız.Ben bu kk ve sizlerleri çok seviyorum.Onumuzdeki maçlara bakacağız

Şimdiden testi yap ki 2 günlük kaçamakta kafanı dağıtırdın

Ovitrelle tek doz vuruldum ama mg hesaplamasını bilemedim senin şimdi. Hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…