Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Teşekkür ederim bilgi için canım. 2 doz 0,1 mg vuruldum. Sen ne kadar vurulmuştun? İnşallah canım sonu güzel olur
Kuruma çizgisi değil canım, denedim. Bende hemen 2 dkda cıktı.. İnşallah öyledir, Hafif açık kahve akıntım da var, regl olacak gibi. Bilemiyorum. mecbur kan günümü beklicem. :)

Bebiş el sallıyor gibi hissettim çok sevindim Hemen çıktıysa kuruma çizgisi değildir, 24 üne kadar çatlayacağız ama Elinde test var mı, pazar günü tekrar yapıp koyulaşmayı görünce için daha rahat eder

Canımm.. çok teşekkür ederim :)) hemen cıktı evet 2. 3. dkda. Ben de şuan yerimde duramıyorum. Elimde 2 test daha var, yarın ve ertesi günü yineleyip koyuluk artıyormu diye bakacağım, öyleyse iğne etkisi geçmiştir.

Yaa çok iyi :)) ben de o gün öğreneceğim sonucumu :) İnşallah çifte güzel haber veririz :)))
Yumurta çatladıktan sonra regli gecıkme olayı olmuyorsa ve bende bugün regli olmassam içten içe heveslenmeye başlayabilirim jdjsjs ama bakalm
Aynı gün göbek attrcaz buraya ndnsns

İnanamıyorummm.. şok oldum. Ben senden çok ümitliydim, ne yaptın kan mı verdin yoksa?
Evet dün sağlık ocağında kan vermiştim.Dedim ya hiç belirti yok ne yapalım saglik olsun.pazartesi hastaneye gideceğim tekrar kan vermeye

Ayy aynı bendeki hisler pazartesi ben yine kurtlanmaya başlarım doktora gitmek için

Canım ekran resimlerini aldım çok teşekkür ederim İnşaAllah seninde herşey yolunda gider kuzum

Şu 1 buçuk ay çabuk geçsin istiyorum hemen 3 ayı bitirmek istiyorum valla kuzum hep 9-10-11 haftalarda öldüğü için bebeklerim 3 ay benim kabus gibi geçicek sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…