Teşekkür ederim bilgi için canım. 2 doz 0,1 mg vuruldum. Sen ne kadar vurulmuştun? İnşallah canım sonu güzel olurCanım günaydın iğnenin etkisi 10.güne kadar olabilir yazıyor iğnenin içinde. Eğer tek doz vurulduysa. Ben 12.gün kanda baktırmıştım 21 çıkmıştı. O ara yerli yabancı forumlarda çok okumuştuk @NealStreet ile. Bu günlere kadar değer bu kadar kalmıyor. Üstelik benim çizgilerden daha belirgin senin inşallah daha da yüksek bir değerdir bence vardır umarım dualarım seninle
Kuruma çizgisi değil canım, denedim. Bende hemen 2 dkda cıktı.. İnşallah öyledir, Hafif açık kahve akıntım da var, regl olacak gibi. Bilemiyorum. mecbur kan günümü beklicem. :)Cnmm yaaaa kuruma cizgisine pek benzemiyor aslında bunu en iyi sen bilirsin kuruma çizgisi dedigimiz şey baya sonra çıkıyor bir iki saat sonra eğer senin ilk 10 15 dk içinde çıktıysa kuruma değildir ayrıca suya tutup anlayabilirsin kuruma cizgisiyse şu damlatirsan test yerine gidiyor çizgi bi dene bakalım bize de haber verayy insallah bebistir cnm yaa
Bebiş el sallıyor gibi hissettim çok sevindimSelam kızlar, günaydın
Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vermeye gideceğim.
Yaa çok iyi :)) ben de o gün öğreneceğim sonucumu :) İnşallah çifte güzel haber veririz :)))Çıkar canım tıp merkezinde veririm İstanbul'a dönerken . Bugun akşam il dısına cıkcam cnku reglı olmassam yaparım dönüşte. İnşş güzel haberler vereceğizz :))
Canımm.. çok teşekkür ederim :)) hemen cıktı evet 2. 3. dkda. Ben de şuan yerimde duramıyorum. Elimde 2 test daha var, yarın ve ertesi günü yineleyip koyuluk artıyormu diye bakacağım, öyleyse iğne etkisi geçmiştir.Bebiş el sallıyor gibi hissettim çok sevindimHemen çıktıysa kuruma çizgisi değildir, 24 üne kadar çatlayacağız ama Elinde test var mı, pazar günü tekrar yapıp koyulaşmayı görünce için daha rahat eder
İnanamıyorummm.. şok oldum. Ben senden çok ümitliydim, ne yaptın kan mı verdin yoksa?Günaydın kızlar,malesef benim sonuç negatif
Yumurta çatladıktan sonra regli gecıkme olayı olmuyorsa ve bende bugün regli olmassam içten içe heveslenmeye başlayabilirim jdjsjs ama bakalmYaa çok iyi :)) ben de o gün öğreneceğim sonucumu :) İnşallah çifte güzel haber veririz :)))
Kanmı verdinGünaydın kızlar,malesef benim sonuç negatif
Evet dün sağlık ocağında kan vermiştim.Dedim ya hiç belirti yok ne yapalım saglik olsun.pazartesi hastaneye gideceğim tekrar kan vermeyeİnanamıyorummm.. şok oldum. Ben senden çok ümitliydim, ne yaptın kan mı verdin yoksa?
Dün vermiştim canım,az önce çıkmış sonuclarKanmı verdin
Evet dün sağlık ocağında kan vermiştim.Dedim ya hiç belirti yok ne yapalım saglik olsun.pazartesi hastaneye gideceğim tekrar kan vermeye
dün 10. günün müydü? kaç çıktı sonuç kuzum?Dün vermiştim canım,az önce çıkmış sonuclar
<0.100 çıktı canım ,evet dün 10.gundudün 10. günün müydü? kaç çıktı sonuç kuzum?
Çok üzgünüm canım, yeni ay yeni umut, sakin moralini bozma, olacak inanıyorum, bak benim de kesin değil....Nasip Allah'tan..dualarım seninle.<0.100 çıktı canım ,evet dün 10.gundu
Canım cok uzuldum bıdaha denersin umutlar tükenmicek olcak Allah'ın izniyle sağlıkla hayırlısıylaDün vermiştim canım,az önce çıkmış sonuclar
Ayy aynı bendeki hisler pazartesi ben yine kurtlanmaya başlarım doktora gitmek içinDoktor çok haklıkalp atışına gittiğimde doktora sürekli çok şükür diye sayıkladım adam bir sürü şey söylüyor ben sadece çok şükür.. çok şükür.. çok şükür.. diyordum yani dilimden içimden başka bişi çıkmadı. Ve doktor dedi ki beklemek zor dimi, bu süreç hep sabır istiyor sabretmek zor ama hep sabredeceksin gibi şeyler dedi. Gerçekten de öyle. Üstelik ilk kontroller haftada birdi şimdi iki haftada bir oldu. İleride ayda bir olunca nasıl dayanacağız acaba. Kontrolden sonra ben de birkaç gün rahatlıyorum sonra bir dahaki kontrole kadar stres başlıyor evet aramızda iki hafta var nerdeyse inşallah arka arkaya gelecek bebişler
Canım ekran resimlerini aldım çok teşekkür ederim İnşaAllah seninde herşey yolunda gider kuzumMerhabalar uyumadan önce abdest alıp bu duaları okursan dilerim güzel rüyalar görürsün bir de inşirah suresi dinle ben henüz kalbini duymadım benim de kötü tecrübelerim var inşallah on gün sonra ben de duyar rahatlarım Rabbim evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Şu 1 buçuk ay çabuk geçsin istiyorum hemen 3 ayı bitirmek istiyorum valla kuzum hep 9-10-11 haftalarda öldüğü için bebeklerim 3 ay benim kabus gibi geçicek sankiAyy canım kıyamam,benim doktorumda bana aynılarını demiştiBebeğin büyümeye başlasın şu ilk 3 ayda her bayan için korkulu rüya emin ol,özellikle kayıp yaşamış ve geç hamile kalmış anne adayları için zor,tarama testleri yapılana kadar emin ol herkesin ödü kopuyor.Testlerde de sıkıntı çıkmayınca ohhh bir rahatlık geliyor insana sorma
Nasıl yapacağım onu kuzum bilmiyorum kiMucizecim tebrikler canım, Hamilelik anektodu eklesene kuzum :)))
Kız baya çizgi var hamilesin yaaa çook sevindimmmmSelam kızlar, günaydın
Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vermeye gideceğim.