- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
Teşekkür ederim bilgi için canım. 2 doz 0,1 mg vuruldum. Sen ne kadar vurulmuştun? İnşallah canım sonu güzel olurCanım günaydın iğnenin etkisi 10.güne kadar olabilir yazıyor iğnenin içinde. Eğer tek doz vurulduysa. Ben 12.gün kanda baktırmıştım 21 çıkmıştı. O ara yerli yabancı forumlarda çok okumuştuk @NealStreet ile. Bu günlere kadar değer bu kadar kalmıyor. Üstelik benim çizgilerden daha belirgin senin inşallah daha da yüksek bir değerdir bence vardır umarım dualarım seninle
Kuruma çizgisi değil canım, denedim. Bende hemen 2 dkda cıktı.. İnşallah öyledir, Hafif açık kahve akıntım da var, regl olacak gibi. Bilemiyorum. mecbur kan günümü beklicem. :)Cnmm yaaaa kuruma cizgisine pek benzemiyor aslında bunu en iyi sen bilirsin kuruma çizgisi dedigimiz şey baya sonra çıkıyor bir iki saat sonra eğer senin ilk 10 15 dk içinde çıktıysa kuruma değildir ayrıca suya tutup anlayabilirsin kuruma cizgisiyse şu damlatirsan test yerine gidiyor çizgi bi dene bakalım bize de haber ver ayy insallah bebistir cnm yaa