Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ben artık beklenti modundan çıktım olursa bizimdir olmazsa hayırlısı benim 2 gün önce geldi normalde de yumurtlamadan 2 gün önce geliyor, sen yine de düzenli değerlendirmeye devam et.

Ultra omega 3-venatura içeriği çok iyi ben onu aldım. Değerleri baya yüksek diğerlerine göre.

Evet, bende karşılaştırma yaptım az önce. VEnature çok ii bu konuda. Bir de d3 vtamini alayım diyorum ikisini bir kullnırım. Cumartesi dr. kontorlüm var dr. da sorup öyle alırım.

Tşk camım
Kızlar ben de regenesis Max kullanıyorum eğer tekli değil de Multi bir şey düşünüyorsanız bu da çok iyi her şey var. Ama ayrıca folik asit kullanıyorsanız olmaz içinde var çünkü.

Bir bakın isterseniz içeriğine

Reactions: niw
Ben artık beklenti modundan çıktım olursa bizimdir olmazsa hayırlısı benim 2 gün önce geldi normalde de yumurtlamadan 2 gün önce geliyor, sen yine de düzenli değerlendirmeye devam et.
Benimde akıntı gelirdi 2 gün sonra pik olurdu ama bu ara biraz değişti gibi Dün değerlendirdik bide yarın sabah değerlendiririz ara olsun spermler dinlensin diyorum hayırlısı ya, olucam dedimi tek ilişkiyle hamile kalıyor insanlar..bende çok beklentide değilim açıkcası ne diyelim bekleyip görelim

Epa+dha 900 üzeri olması gerekiyormuş fionun doktoru öyle demişti. Regenesiste 300 baya düşük. Karışık içilen vitaminlerde değerler daha düşük oluyor ben o yüzden ayrı aldım, sen şuan hamile olduğun için seni idare eder ama bize az gelir canım o

Kesinlikle hayırlısı olsun 3 e 5 e bakmıyor olacak olduktan sonra

Anladım canım onu hiç bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim aynen karışıklarda doz azalıyor yarasın şifa olsun hepinize

Benim olurdu ama arada bir nadir ilaç verirdi doktorum 6 ayda bir filan. geçen ay bunu yaşadım bu ay yine aynı şekilde yumrtlama akıntısıyla geldi yok gitmedi devam bir gayret ne diyim olblr şeylermiş bazısından hamilelik dolaylı devam edermiş zaten yanma veya kaşıntı varsa sıkıntı o da yoksa normal diyor doktorlar bu normallik bize nasipmiş.
Nasılsın bu arada iyi mi bebiş annecik

Bu aralar kaburgalarıma kafa atiyo benim zilli. Sol göğsümün altına geçen gün bir kramp girdi, yerimden kalkamadım bi süre. Hamilelik ile ilgiliymiş ama sanırsın kalp krizi :)

Bu aralar kaburgalarıma kafa atiyo benim zilli. Sol göğsümün altına geçen gün bir kramp girdi, yerimden kalkamadım bi süre. Hamilelik ile ilgiliymiş ama sanırsın kalp krizi :)

Yaaa yesinleer onun delice çıldırışlarını ne güzel
Allahım ne dadlu şeyler yapıyor öyle
Kızın mı olacak? İsim arayışlarına girmişsindir

Yaaa yesinleer onun delice çıldırışlarını ne güzel
Allahım ne dadlu şeyler yapıyor öyle
Kızın mı olacak? İsim arayışlarına girmişsindir
Kız ama ismi yok. Bir ara düşündük, karar veremeyince daha çok var dedik, kapattık.
6.5 aylık oldu. Hala daha var diyoruz.

Kız ama ismi yok. Bir ara düşündük, karar veremeyince daha çok var dedik, kapattık.
6.5 aylık oldu. Hala daha var diyoruz.
Biz şimdikten yok olana ne isimler bulduk bizi bildiği gibi yapsın o zaman. Adam beni arıyor ben isim buldum oğlana ney İldeniz
İyi duruyorsunuz neyse ben hep hazırlıklı olacağım her konuda tek doğum işi kalacak bu gidişle

Erkek kız hiç fark etmez ama ben hep erkek gibi hissettim. Tuhaf bi his yani açıklaması da yok. O yüzden hep erkek isimleri bulduk, doktor kız deyince hazırlıksız yakalandık.

Erkek kız hiç fark etmez ama ben hep erkek gibi hissettim. Tuhaf bi his yani açıklaması da yok. O yüzden hep erkek isimleri bulduk, doktor kız deyince hazırlıksız yakalandık.

Ben ikisini de buldum gelsinnn artık bebiş
Ahh canım bulursun konuşuyoruz öyle işte isim filan hep en kolay aşamalar.
İlk miydi senin? Nasıl mutlu edecek kucağına alınca dünya da yaşamak için başka neden doğacak Rabbim hayırlı sağlıklı doğurmayı nasip etsin de öncelikle..

Dur bi yav daha hamile sayılmam. Hele bi transferi görem, pozitifi görem, keseyi görem, kalp atışını duyam, doğsun, büyüsün, okula yazdıram ahshjdj
Yazlığa gidip yamultma kendini orada? Dikkat et bi de bebito varsa, tutunmaya çalışıyorsa...

Ahahaha kız 3 ay yasak, korunmamız gerekiyor çünkü yapılan iğnelerin kötü etkileri olurmuş bebeğe. Ama ilkel yöntemlerle korunursan başına gelecek belli
Anaaam rahat duramamışlar
Yasaklar daha tatlı değil mi ama ya? Ne zaman spermiogram ya da prolaktin tahlili öncesi olsa o gece inadına adama yanaşasım geliyor
İlkel olmayan yöntemlerle korunuuuun. Üç ay sonra dilediğiniz gibi takılırsınız

ilk ama ağır zamanlarımın yaza gelmesi pek iyi olmadı :))) bi yandan hava sıcak bi yandan ben daraltılıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…