Ben artık beklenti modundan çıktım olursa bizimdir olmazsa hayırlısıPek beklemiyorum ya neyse..bizde 15 aydır deniyoruz ordanda aynıyızama sen bi defa kimyasal yaşadın o iyi bişe hamile kalabiliyorsun mesela, ben hiç hamile kalmadım umudum da azalıyor her geçen ay.. bu arada yumurta akıntım devam ediyor sanırım bugünde yumurtlama devam edicek acaba bigün daha sarkar mı adetim
Evet, bende karşılaştırma yaptım az önce. VEnature çok ii bu konuda. Bir de d3 vtamini alayım diyorum ikisini bir kullnırım. Cumartesi dr. kontorlüm var dr. da sorup öyle alırım.Ultra omega 3-venatura içeriği çok iyi ben onu aldım. Değerleri baya yüksek diğerlerine göre.
7Bakalım bu ay kahramanlarımız ne gibi sürprizler bekliyor
Kaç aydır istiyordun?
Ultra omega 3-venatura içeriği çok iyi ben onu aldım. Değerleri baya yüksek diğerlerine göre.
Kızlar ben de regenesis Max kullanıyorum eğer tekli değil de Multi bir şey düşünüyorsanız bu da çok iyi her şey var. Ama ayrıca folik asit kullanıyorsanız olmaz içinde var çünkü.Evet, bende karşılaştırma yaptım az önce. VEnature çok ii bu konuda. Bir de d3 vtamini alayım diyorum ikisini bir kullnırım. Cumartesi dr. kontorlüm var dr. da sorup öyle alırım.
Tşk camım
Benimde akıntı gelirdi 2 gün sonra pik olurdu ama bu ara biraz değişti gibiBen artık beklenti modundan çıktım olursa bizimdir olmazsa hayırlısıbenim 2 gün önce geldi normalde de yumurtlamadan 2 gün önce geliyor, sen yine de düzenli değerlendirmeye devam et.
Epa+dha 900 üzeri olması gerekiyormuş fionun doktoru öyle demişti. Regenesiste 300 baya düşük. Karışık içilen vitaminlerde değerler daha düşük oluyor ben o yüzden ayrı aldım, sen şuan hamile olduğun için seni idare eder ama bize az gelir canım oKızlar ben de regenesis Max kullanıyorum eğer tekli değil de Multi bir şey düşünüyorsanız bu da çok iyi her şey var. Ama ayrıca folik asit kullanıyorsanız olmaz içinde var çünkü.
Regenesis Max anne ve bebeğe vitamin - mineral desteği sunar
Gebelik öncesinde, süresince ve emzirme döneminde anne ve bebeÄin ihtiyaç duyacaÄı tüm vitamin-mineral desteÄi ihtiyacını karÅılamak üzere özel olarak geliÅtirilmiÅtir. Regenesis Maxâın içeriÄinde Omega 3 ve Folik Asit baÅta olmak üzere tam 10 vitamin vewww.regenesismax.com.tr
Bir bakın isterseniz içeriğine
Kesinlikle hayırlısı olsun 3 e 5 e bakmıyor olacak olduktan sonraBenimde akıntı gelirdi 2 gün sonra pik olurdu ama bu ara biraz değişti gibiDün değerlendirdik bide yarın sabah değerlendiririz ara olsun spermler dinlensin diyorum hayırlısı ya, olucam dedimi tek ilişkiyle hamile kalıyor insanlar..bende çok beklentide değilim açıkcası ne diyelim bekleyip görelim
Anladım canım onu hiç bilmiyordum iyi oldu öğrendiğimEpa+dha 900 üzeri olması gerekiyormuş fionun doktoru öyle demişti. Regenesiste 300 baya düşük. Karışık içilen vitaminlerde değerler daha düşük oluyor ben o yüzden ayrı aldım, sen şuan hamile olduğun için seni idare eder ama bize az gelir canım o
Benim olurdu ama arada bir nadir ilaç verirdi doktorum 6 ayda bir filan. geçen ay bunu yaşadım bu ay yine aynı şekilde yumrtlama akıntısıyla geldi yok gitmedi devam bir gayretBenimki hamilelikle beraber oldu, normalde hiç enfeksiyon için ilaç bile kullanmış biri değilim hayatım boyunca.
Hamilelikten dolayı günde 5 kere gidiyosam 8 oldu mesela. Ama öyle kaşıntı, yanma filan hiç olmadı. Geçen ay tahlil verdim o da temiz çıktı, bir dahaki kontrolde yine veririm muhtemelen. O akıntı bende de var ama doktora gidiyorum, amniyon sıvısına bakıyor, normal diyor. Bir sızıntı olsa fark edilebilir diye düşünüyorum.
Çocuk doğduktan sonra bile böyle sürekli tetikte olmayı buluttan nem kapmayı nasıl bırakıcam bilmiyorum. Bu gebelikle beraber bende bayağı bayağı yeni huylar oldu bu şekilde.
Bu aralar kaburgalarıma kafa atiyo benim zilli. Sol göğsümün altına geçen gün bir kramp girdi, yerimden kalkamadım bi süre. Hamilelik ile ilgiliymiş ama sanırsın kalp krizi :)Benim olurdu ama arada bir nadir ilaç verirdi doktorum 6 ayda bir filan. geçen ay bunu yaşadım bu ay yine aynı şekilde yumrtlama akıntısıyla geldi yok gitmedi devam bir gayretne diyim olblr şeylermiş bazısından hamilelik dolaylı devam edermiş zaten yanma veya kaşıntı varsa sıkıntı o da yoksa normal diyor doktorlar bu normallik bize nasipmiş.
Nasılsın bu arada iyi mi bebiş annecik
Bu aralar kaburgalarıma kafa atiyo benim zilli. Sol göğsümün altına geçen gün bir kramp girdi, yerimden kalkamadım bi süre. Hamilelik ile ilgiliymiş ama sanırsın kalp krizi :)
Kız ama ismi yok.Yaaa yesinleer onun delice çıldırışlarını ne güzel
Allahımne dadlu şeyler yapıyor öyle
Kızın mı olacak? İsim arayışlarına girmişsindir
Biz şimdikten yok olana ne isimler buldukKız ama ismi yok.Bir ara düşündük, karar veremeyince daha çok var dedik, kapattık.
6.5 aylık oldu. Hala daha var diyoruz.
Erkek kız hiç fark etmez ama ben hep erkek gibi hissettim. Tuhaf bi his yani açıklaması da yok. O yüzden hep erkek isimleri bulduk, doktor kız deyince hazırlıksız yakalandık.Biz şimdikten yok olana ne isimler buldukbizi bildiği gibi yapsın o zaman. Adam beni arıyor ben isim buldum oğlana ney İldeniz
İyi duruyorsunuz neyse ben hep hazırlıklı olacağım her konuda tek doğum işi kalacak bu gidişle
Erkek kız hiç fark etmez ama ben hep erkek gibi hissettim. Tuhaf bi his yani açıklaması da yok. O yüzden hep erkek isimleri bulduk, doktor kız deyince hazırlıksız yakalandık.
Dur bi yav daha hamile sayılmam. Hele bi transferi görem, pozitifi görem, keseyi görem, kalp atışını duyam, doğsun, büyüsün, okula yazdıram ahshjdjEvet canım çatlama zamanına göre ya yarın yada cuma regli olmam lazım. Eğer olmazsam cuma akşamdan yazlığa gıdıcez haftasonu için o yuzden orda test yapmam pazartesiye kadar beklerim gelmezsedoktorda 24ünü beklıcez demişti zaten regli olmazsam. Pazartesi sabah idrar testi yaparım yada sabah erkenden kan veririm bilmiyorum hele bi gelmesinde
Ben seni hamile sayıyorum artık çoğu gitti azı kaldı
Anaaam rahat duramamışlarAhahaha kız 3 ay yasak, korunmamız gerekiyor çünkü yapılan iğnelerin kötü etkileri olurmuş bebeğe. Ama ilkel yöntemlerle korunursan başına gelecek belli
ilk ama ağır zamanlarımın yaza gelmesi pek iyi olmadı :))) bi yandan hava sıcak bi yandan ben daraltılıyım.Ben ikisini de buldum gelsinnn artık bebiş
Ahh canım bulursun konuşuyoruz öyle işte isim filan hep en kolay aşamalar.
İlk miydi senin? Nasıl mutlu edecek kucağına alınca dünya da yaşamak için başka neden doğacakRabbim hayırlı sağlıklı doğurmayı nasip etsin de öncelikle..