Mucizeye noldu?M minik mucize92 doktora gittin mi ?
Kötü rüyalar görmüş içi rahat etmemiş randevusunu erkene çekmişti. İnşallah olumsuz bi durum yoktur aklım onda kaldı.Mucizeye noldu?
Dün deprem mi olmuş İzmir'de? Sıkıntı yok değil mi :/
YaaKötü rüyalar görmüş içi rahat etmemiş randevusunu erkene çekmişti. İnşallah olumsuz bi durum yoktur aklım onda kaldı.
Evet aslında 4 küsur çok şiddetli bi rakam sayılmaz ama fay hattına çok yakınız o yüzden baya sarstı yerden güm diye bir ses geldi önce bina yerinden hopladı. Geçmiş anksiyetelere bal börek oldu yine
Napalım canım bu yolda bunlar olacaktı Allah öyle emir etmiş yaz kış seçim hakkımız olmuyor kiilk ama ağır zamanlarımın yaza gelmesi pek iyi olmadı :))) bi yandan hava sıcak bi yandan ben daraltılıyım.
Canım ben şuan Promotil şase aldım içeriği şu şekilde, eğer d vit B12 in normal seviyelerde iste yeterli gelir. Diğer takviyeler özellikle inositol diğer markalara göre daha yüksek olduğu için ve üremeyi destekleyici bitkisel ekstratlar olduğu için de bunu tercih ettim ben. En az 3 paket ara vermeden kullanacağım bir kutu 30 şase. Ek olarakta ultra Omega3-venatura marka aldım. Onun da içeriği diğer omegalara göre daha iyi günde 1 tane içiyorum.minseo kuzum sen hangi vitaminleri kullanıyorsun? Ben de başlamak istiyorum. Biz Ağustos veya Eylül gibi denemelere başlayacağız ama vitamine en geç Haziran sonu başlamak istiyorum. Multivitaminler beni korkutuyor. Tek tek almayı düşünüyorum. Doktor tek tek olursa b12 ve folik asit en önemlisi demişti. Ama bu aralar d vitaminini de çok öneren var. Sen neler alıyorsun? Almayı düşündüğüm ama korktuğumun içeriğine bir bakar mısın Hatta bunu kullanan var mı? Vitabiotics-Pregnacare-Trying for baby.
İnşallah güzel haberler ile gelirYaaÇok dert etti kendine. Belki ondan rüyasına girmiştir. İnşallah her şey yolundadır, içi rahatlamıştır. M minik mucize92 güzel haberlerle gel inşallah
Hay Allah ya. Geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın :/ Küçük küçük enerjiyi boşaltıyordur inşallah fay hattı
Tamam canım bir bak bakalımE c e dediğin takviyeye bakıp sana yazacağım
Öyle de işte bari küçük küçük olsun böyle geçip gitsin diyoruz. Daha büyükleri olmadanİnşallah güzel haberler ile gelirdeprem ülkemizin gerçeği malesef kaçış yok
Test yaptın mı çiçeğimsıkılıyoooyooğummmm
Akşam 6.30 aldım randevuyu kuzum iş yerinden 5 buçukta izin alıp çıkıcam Allahın izniyleM minik mucize92 doktora gittin mi ?
Belirtilerimin hepsi kayboldu gitti hamile değilim gibi bide değişik rüyalar görüyorum bebeğimin kalbi yine durmuş falan diyeMucizeye noldu?
Dün deprem mi olmuş İzmir'de? Sıkıntı yok değil mi :/
4 yine düşük bir rakam değil kuzum ya çook geçmiş olsun Rabbim hepimizi korusun doğal afetlerdenKötü rüyalar görmüş içi rahat etmemiş randevusunu erkene çekmişti. İnşallah olumsuz bi durum yoktur aklım onda kaldı.
Evet aslında 4 küsur çok şiddetli bi rakam sayılmaz ama fay hattına çok yakınız o yüzden baya sarstı yerden güm diye bir ses geldi önce bina yerinden hopladı. Geçmiş anksiyetelere bal börek oldu yine
İnşaAllah güzel haberle gelirim çiçeğimYaaÇok dert etti kendine. Belki ondan rüyasına girmiştir. İnşallah her şey yolundadır, içi rahatlamıştır. M minik mucize92 güzel haberlerle gel inşallah
Hay Allah ya. Geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın :/ Küçük küçük enerjiyi boşaltıyordur inşallah fay hattı
Yapmadım canım doktor bana en son gıttıgımde dun yada sabaha karşı catlamıs dedi. 14 gun ustune sayarsak bugun en gec yarın olmam lazım. Aşırı stresli habıre lavobya giderek bekliyorum.Test yaptın mı çiçeğim
Nsjsjsj üçüncüyü yapınca hamıleyım dersin jdjsjs yok kız orda da yasak var zaten evde oturcaz. Bır market bahanesıyle sahilde yurur ılı hava alırm yeter hdjsjsj işte hastalanmzsam gider bi kan veririm orda belki jdjdjsshDur bi yav daha hamile sayılmam. Hele bi transferi görem, pozitifi görem, keseyi görem, kalp atışını duyam, doğsun, büyüsün, okula yazdıram ahshjdj
Yazlığa gidip yamultma kendini orada? Dikkat et bi de bebito varsa, tutunmaya çalışıyorsa...
İnşaAllah hayırlısıyla hamilesindir kuzum yaYapmadım canım doktor bana en son gıttıgımde dun yada sabaha karşı catlamıs dedi. 14 gun ustune sayarsak bugun en gec yarın olmam lazım. Aşırı stresli habıre lavobya giderek bekliyorum.
Dua et bana yüzüm gülsün inşallah
Sen ne yaptın doktor kotnrolünü
güzel haberlerini bekliyorum kuzucukAkşam 6.30 aldım randevuyu kuzum iş yerinden 5 buçukta izin alıp çıkıcam Allahın izniyle
Sen nasılsın bebişim
amin amin inşallah, son depremden sonra bunlar çerez gibi geliyor4 yine düşük bir rakam değil kuzum ya çook geçmiş olsun Rabbim hepimizi korusun doğal afetlerden