Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
minseo kuzum sen hangi vitaminleri kullanıyorsun? Ben de başlamak istiyorum. Biz Ağustos veya Eylül gibi denemelere başlayacağız ama vitamine en geç Haziran sonu başlamak istiyorum. Multivitaminler beni korkutuyor. Tek tek almayı düşünüyorum. Doktor tek tek olursa b12 ve folik asit en önemlisi demişti. Ama bu aralar d vitaminini de çok öneren var. Sen neler alıyorsun? Almayı düşündüğüm ama korktuğumun içeriğine bir bakar mısın Hatta bunu kullanan var mı? Vitabiotics-Pregnacare-Trying for baby.

Eklentiler

• C1A145E2-514E-4AE4-844D-1AE84EB7F1D3.png
    597,5 KB · Görüntüleme: 43
Mucizeye noldu?

Dün deprem mi olmuş İzmir'de? Sıkıntı yok değil mi :/
Kötü rüyalar görmüş içi rahat etmemiş randevusunu erkene çekmişti. İnşallah olumsuz bi durum yoktur aklım onda kaldı.

Evet aslında 4 küsur çok şiddetli bi rakam sayılmaz ama fay hattına çok yakınız o yüzden baya sarstı yerden güm diye bir ses geldi önce bina yerinden hopladı. Geçmiş anksiyetelere bal börek oldu yine

Yaa Çok dert etti kendine. Belki ondan rüyasına girmiştir. İnşallah her şey yolundadır, içi rahatlamıştır. M minik mucize92 güzel haberlerle gel inşallah

Hay Allah ya. Geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın :/ Küçük küçük enerjiyi boşaltıyordur inşallah fay hattı

Canım ben şuan Promotil şase aldım içeriği şu şekilde, eğer d vit B12 in normal seviyelerde iste yeterli gelir. Diğer takviyeler özellikle inositol diğer markalara göre daha yüksek olduğu için ve üremeyi destekleyici bitkisel ekstratlar olduğu için de bunu tercih ettim ben. En az 3 paket ara vermeden kullanacağım bir kutu 30 şase. Ek olarakta ultra Omega3-venatura marka aldım. Onun da içeriği diğer omegalara göre daha iyi günde 1 tane içiyorum.

Promotil Women 30 Saşe
İçeriği:

Myo-Inositol - 2000 mg
L-Arginin - 500 mg
Üzüm Çekirdeği Ektraktı (OPC) - 100 mg
Co Enzim Q10 - 100 mg
Ginseng Ekstraktı - 50 mg
Damiana Ekstraktı - 50 mg
PABA - 25 mg
Vitamin C - 200 mg
Vitamin E - 12 mg
Beta karoten - 2 mg
Folat - 400 mcg
(Quatrefolic-6S-5-MTHF)7 - 41 mcg
Vitamin B12 - 10 mcg
Vitamin D - 10 mcg

İnşallah güzel haberler ile gelir deprem ülkemizin gerçeği malesef kaçış yok

E c e bence mcg leri çok düşük çok çeşitli ama çok düşük yani içmeye değmez bence, ben olsam az ama öz iyi takviyelerden yüksek mcg lı bir takviye alırdım.

Mucizeye noldu?

Dün deprem mi olmuş İzmir'de? Sıkıntı yok değil mi :/
Belirtilerimin hepsi kayboldu gitti hamile değilim gibi bide değişik rüyalar görüyorum bebeğimin kalbi yine durmuş falan diye normalde haftayaydı kontrolüm içimde kötü bir his var diye bugüne çektim kuzum

Reactions: niw
4 yine düşük bir rakam değil kuzum ya çook geçmiş olsun Rabbim hepimizi korusun doğal afetlerden

İnşaAllah güzel haberle gelirim çiçeğim amin İnşaAllah

Test yaptın mı çiçeğim
Yapmadım canım doktor bana en son gıttıgımde dun yada sabaha karşı catlamıs dedi. 14 gun ustune sayarsak bugun en gec yarın olmam lazım. Aşırı stresli habıre lavobya giderek bekliyorum.
Dua et bana yüzüm gülsün inşallah
Sen ne yaptın doktor kotnrolünü

Nsjsjsj üçüncüyü yapınca hamıleyım dersin jdjsjs yok kız orda da yasak var zaten evde oturcaz. Bır market bahanesıyle sahilde yurur ılı hava alırm yeter hdjsjsj işte hastalanmzsam gider bi kan veririm orda belki jdjdjssh

İnşaAllah hayırlısıyla hamilesindir kuzum ya çok dua ediyorum sizlere ben akşama aldım randevuyu kuzum akşam iş yerinden izin alıp gidicez eşimle bakalım

Akşam 6.30 aldım randevuyu kuzum iş yerinden 5 buçukta izin alıp çıkıcam Allahın izniyle
Sen nasılsın bebişim
güzel haberlerini bekliyorum kuzucuk iyiyim canım ben de napim çalışmaca rutin :)
4 yine düşük bir rakam değil kuzum ya çook geçmiş olsun Rabbim hepimizi korusun doğal afetlerden
amin amin inşallah, son depremden sonra bunlar çerez gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…