Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Merhaba canım, ne kadar süredir istiyordun?

Ben akışına bıraktım canım aslında odak noktamdan çıkardım diyebilirim, şuan başka gündemler yaratıyorum kendime🙈 O yüzden buralarda da çok aktif değilim günde 1-2 defa bakıyorum topikte bi gelişme var mı tabloyu güncel tutalım diye, öyle işte 🤗
1 senedir ikinci için uğraşıyoruz canım. Hakkımızda hayırlısı olsun aslında bir hobi bulmak en iyisi çünkü gün saydikca kafayı yiycem bende :KK43:

Kızlar nasılsınız
2-3 gündür çok huzursuzum nedendir bilinmez rüyamda yine bebeğimin kalbinin durduğunu gördüm normalde doktor kontrolüm haftayaydı yarına randevu aldım 😞 dua eder misiniz bana
2 gündür belirtilerim de yok gibi kasık ağrılarım geçti mide bulantılarım azaldı 😞
İns herşey yolunda gider. Moralini yuksek tutmaya bak. Biraz yürüyüş, egzersiz ne bilim keyif verecek bir yiyecek ile geçir gününü. 🤗

10 ay da çokmuş ahshsh. Transfer olursa haber vereceğim. Beraber hesaplar orta yolu buluruz 😁

Amin canım inşallah sıra sıra verelim mutlu haberi hayırlısıyla 😍

Ya bırak şindi 😒 Etiketleyecekmişmiş.
Rahmime ben de güvenmek istiyorum 🤣 Yüzümüzü kara çıkarmasın. Cumartesiyi bekleyecek misin?

Ah şu beklemeler olmasa neyse geç olsun güç olmasın:anneadayı::KK28:
@Falefiz03 Regli beklemek daha zordu. Bunda ne zamanı beklediğimi biliyorum ya daha bi kolay geçer gibi geliyor. Amin amin sağlıkla gelsinler de derdimiz beklemek olsun

Amin inşallah canım sağ ol.
Oooo harbici mi oooooo. Arkadaşı durduramıyoruz 😁 Sıkıntı olur muymuş ki? Yasak var mıydı? Hcg tamamen düşmüştür artık herhalde. Bu sefer gol olmuştur belki?

Sağ olasın. Ben göremedm ama şüphen devam ediyorsa kanda baktır bi istersen?
Ahahaha kız 3 ay yasak, korunmamız gerekiyor çünkü yapılan iğnelerin kötü etkileri olurmuş bebeğe. Ama ilkel yöntemlerle korunursan başına gelecek belli 🙈

20210519_133208.jpg
20210519_133208.jpg
@GeminiWoman benim icin de bir tahminin var mi? Ya da tahmin yapabilecek baskalari 😁

Eklentiler

• 20210519_133150_001.jpg
    20210519_133150_001.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 39
benim klomenden 2 kere gecikmişti biri 10 gün diğeri 14 gün..hatta geçen ay da 2 defa arka arkaya regl oldum. Doktorum çok normal dedi..
Bende kullanmistim klomen gecikmemistii aslindaa zaten reglim benim 35 gunde olur net 3t gune kadar normal diye

• Beğen
Reactions: niw
10 ay da çokmuş ahshsh. Transfer olursa haber vereceğim. Beraber hesaplar orta yolu buluruz 😁

Amin canım inşallah sıra sıra verelim mutlu haberi hayırlısıyla 😍

Ya bırak şindi 😒 Etiketleyecekmişmiş.
Rahmime ben de güvenmek istiyorum 🤣 Yüzümüzü kara çıkarmasın. Cumartesiyi bekleyecek misin?

Ah şu beklemeler olmasa neyse geç olsun güç olmasın:anneadayı::KK28:
@Falefiz03 Regli beklemek daha zordu. Bunda ne zamanı beklediğimi biliyorum ya daha bi kolay geçer gibi geliyor. Amin amin sağlıkla gelsinler de derdimiz beklemek olsun

Amin inşallah canım sağ ol.
Oooo harbici mi oooooo. Arkadaşı durduramıyoruz 😁 Sıkıntı olur muymuş ki? Yasak var mıydı? Hcg tamamen düşmüştür artık herhalde. Bu sefer gol olmuştur belki?

Sağ olasın. Ben göremedm ama şüphen devam ediyorsa kanda baktır bi istersen?
11 gun oldu bugun bilmiyorum kafam cok karisik

Kızlar nasılsınız
2-3 gündür çok huzursuzum nedendir bilinmez rüyamda yine bebeğimin kalbinin durduğunu gördüm normalde doktor kontrolüm haftayaydı yarına randevu aldım 😞 dua eder misiniz bana
2 gündür belirtilerim de yok gibi kasık ağrılarım geçti mide bulantılarım azaldı 😞
İyi düşün canım. Sen şimdi kafaya takıyorsun diye öyle rüyalar görüyorsundur. Ben iki kaybımda da çamurlu yollarda yürüyordum ve üstüm başım çamur oluyordu (rüyalarda). İki kez bu rüyayı görüp, 1-2 güne kayıplarımı yaşadım, hiç şaşmadı. Hatta rüya tabirlerine bir bakmıştım hamileyseniz bebeğinizi kaybedeceksiniz yazıyordu şaka gibi 😱 şimdi adetim bir gün gecikse(bebek işine ara vermemize rağmen), psikolojik olarak acaba hamilemiyim deyip, gecesi yine aynı rüyayı görüyorum. Hep psikolojik.

Ben regl olacağımdan çok emindim. Hamileliğimi öğrendikten bir süre sonra da o his devam etti.
Olacak ama olamıyor gibiydim, o huzursuzluk, hafif ağrı, mide bulantısı hali vardı.
Öncelikle hayırlı olsun yavrunuz:)

Hani tam söküleceği zaman rahimde, alt kasıklarda hissederiz ya aktı akacak gibi, öyle miydi?

Öncelikle hayırlı olsun yavrunuz:)

Hani tam söküleceği zaman rahimde, alt kasıklarda hissederiz ya aktı akacak gibi, öyle miydi?
Aynen öyleydi, ben de ha oldu ha olcak diye bekliyodum öyle diyim. Hatta lekelenmem olmuştu, heh geliyo dedim meğer yerleşme kanamasıymış.
Çok sağolun.

İyi düşün canım. Sen şimdi kafaya takıyorsun diye öyle rüyalar görüyorsundur. Ben iki kaybımda da çamurlu yollarda yürüyordum ve üstüm başım çamur oluyordu (rüyalarda). İki kez bu rüyayı görüp, 1-2 güne kayıplarımı yaşadım, hiç şaşmadı. Hatta rüya tabirlerine bir bakmıştım hamileyseniz bebeğinizi kaybedeceksiniz yazıyordu şaka gibi 😱 şimdi adetim bir gün gecikse(bebek işine ara vermemize rağmen), psikolojik olarak acaba hamilemiyim deyip, gecesi yine aynı rüyayı görüyorum. Hep psikolojik.
İnşaAllah psikolojiktir kuzum ya normalde haftaya çağırdı doktor ben korkudan yarına aldım randevu 😣

X