- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Gel de aramadan dur. Bu konularda çok realist olunamıyor maalesef:)Kuzum belirti arama.. BAT gelmişse test yap, negatifse negatiftir. Pozitfse ne ala :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel de aramadan dur. Bu konularda çok realist olunamıyor maalesef:)Kuzum belirti arama.. BAT gelmişse test yap, negatifse negatiftir. Pozitfse ne ala :))
Bu topikte var mı bulurum varsaYok benim o şekilde ağrım olmamıştı ama olanlar da var tabi.
Bence benim öyleydi ama çizgi canavarları belki onlara da var diyebilir ben çok iyi göremiyorum silik çizgileri. Ben kanda öğrendim ama adet günü geçtikten sonra bile çok aşırı silikti çizgi eski mesajlarında bulabilirsiniz
Ben çizgi görüyorum canım inşallah vardır. Sabah ilk idrarla yapsan daha net çıkarKızlar var mı bata 1 gün varEki Görüntüle 2852014
benim klomenden 2 kere gecikmişti biri 10 gün diğeri 14 gün..hatta geçen ay da 2 defa arka arkaya regl oldum. Doktorum çok normal dedi..Yanii tabi oyle de ilkkez boyle gecikti hayirlisi olsun
İlk idrarla yaptim canım bata 1 kalaBen çizgi görüyorum canım inşallah vardır. Sabah ilk idrarla yapsan daha net çıkar
Çizgi görünüyor tatlım inşallah vardır elinde test varsa yarın tekrar yap sonra da kan verirsin inşallahİlk idrarla yaptim canım bata 1 kala
Ben buldum çok mesajım yoktu son zamanlarda. Umarım faydası olur.Bu topikte var mı bulurum varsa
Bu mesaja tıklayıp görebilirsiniz herhaldeAmin canım Allah razı olsun. Dualarınızı esirgemeyin.
Ben sana şimdi detaylı bir foto serisi hazırladıım çektim yazılar biraz kötü ama anlaşılır umarım. Kan 21ile öğrendim o günden bir gün önce test yapmıştım. Bir gün sonra 31 çıktığında testim var. İlk silik pozitif bence battan 2 gün sonra çıktı. Sonrakileri kaydetmemişim tam yani sonradan toplu foto var. O da test beklediği için yanıltıcı olur. Bence battan 3 gün sonra hafif silik gözle görülür hayalet olmayan çizgi çıkmsya başladı (o günkü değer 136). Ama çok yavaş artıyordu bence çizgi koyuluğu.
Senin sürecin aklımda takip ediyorum, bir süredir pek görememiştim mesajını. İnşallah hakkında hayırlısı olur tedavin su gibi geçer. Yaz sana güzel haberlerle gelsin ve güzel sonuç alasın inşallah hepinize dua ediyorum inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Canım benim bugün gördük minnoşu çok şükür sen nasılsın? Regl olabildin mi?
Herr sey yolunca gitsin insallahAmiin. Keşke öyle olabileydi ama bunda da vardır bir hayır. Ne diyelim
Salı muayeneye gideceğim. Uygun bulursa ilaç başlatacak. Transfer rahim kalınlığına göre belli oluyormuş. Onu şimdiden söyleyemez sanırım kontrole çağırdığında
Merhaba canım, ne kadar süredir istiyordun?minseo merhaba canım ben normalde sohrabin topikte takılıyorum ama sana da bat yazdırmak istiyorum şans getirir inşallah. Bat 29 Mayıs:) 14 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum inşallah faydası olur da tutunur miniğim ve bu sefer sağlıkla ilerler. Sen nasılsın bu arada takip edemedim süreç nasıl gidiyor
Doğru topiktesin Hoşgeldin,burası pozitif enerjili, efsunlu ,bol totemli bir topik içerir bilginize...minseo merhaba canım ben normalde sohrabin topikte takılıyorum ama sana da bat yazdırmak istiyorum şans getirir inşallah. Bat 29 Mayıs:) 14 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum inşallah faydası olur da tutunur miniğim ve bu sefer sağlıkla ilerler. Sen nasılsın bu arada takip edemedim süreç nasıl gidiyor
Kaç gün kaldı ki regliye canmmGünaydın
Kızçeler bende henüz bir belirti yok.Normalde 10:30 ile 12:30 saatleri arasından uyanan ben 3 gündür sabah 6:30 uyanıyorum.Gün içinde de bir kere dahi uyuyamıyorum.Eğer gebelik varsa bu çocuk babasına çektiBen uyumayı çok severim eşim sevmez.Hafta sonu bile 8 de uyanır ama beni saatim dolana kadar uyandırmazşeytan diyor tam karşımda şifoniyerin çekmecesi de test var kalk yapEğer babasına çekerse uykular haram oldu bak zalim geceler geceler şarkısı bana gelsin
Canım 11 Mayıs'ta transferim yapıldı.bugün 9.günüm yarın sağlık ocağında kan vereceğim.12.günü teste çağırdılar ama hafta sonu girdiği ve aile hekimimiz izinli olduğu için yarın kan verip aradaki süreçte kan değerlerim artacak mı ona bakacağız.Kaç gün kaldı ki regliye canmm
Yapma test bekle ozaman hayırlı güzel sonuclar Al inşallahCanım 11 Mayıs'ta transferim yapıldı.bugün 9.günüm yarın sağlık ocağında kan vereceğim.12.günü teste çağırdılar ama hafta sonu girdiği ve aile hekimimiz izinli olduğu için yarın kan verip aradaki süreçte kan değerlerim artacak mı ona bakacağız.
Sağ ol canım. İnşallah hayırlısıylaBende aa bugün salıydı nealstreet naptı acaba diye bakmaya geldim. Yeni ilaçlar hayırlı olsun süreç çok güzel ilerler inşallah
Amin sağ ol mucizecim. Daha transfere var ama bakalım inşallah her şey yolunda gider@NealStreet kuzum hadi hayırlısı olsun İnşaAllah çok güzel ilerlesin bu yolculuk su gibi ilerlesin bebiş sana çok sıkı tutunsun İnşaAllah
Sorma, ne zaman geleceği belirsiz olan regli bekledikten sonra bu kolay gibi geliyor. Hiç geçmiyor gibiydi regli beklerken10 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer, hadi bakalım hayırlısı :))))
Amin canım inşallah Sağ olasınHerr sey yolunca gitsin insallah
Canım aklında olsun sağlık ocağı ertesi gün çıkıyor normalde sonuçlar. Ama barkod numarası alırsan o ilin halk sağlığı müdürlüğü sayfasında aile hekimi sonuçları diye baktığında aynı gün içinde veya akşam öğrenebilirsin sonucunu. Hadi hayırlısı inşallah yarın güzel haberlerle gelCanım 11 Mayıs'ta transferim yapıldı.bugün 9.günüm yarın sağlık ocağında kan vereceğim.12.günü teste çağırdılar ama hafta sonu girdiği ve aile hekimimiz izinli olduğu için yarın kan verip aradaki süreçte kan değerlerim artacak mı ona bakacağız.
Evet gördüm teşekkür ederim.Ben buldum çok mesajım yoktu son zamanlarda. Umarım faydası olur.
Bu mesaja tıklayıp görebilirsiniz herhalde
Rica ederim. 3 4 gün var orada. Ben orada hiç çizgi göremiyorum meselaEvet gördüm teşekkür ederim.
21 den önceki olan testte bata kaç gün var?
O kadar hafif silik ki zor anlaşılıyor.
O kadar hafif, silik ki gözlerim şaşı oldu bakarken:)Rica ederim. 3 4 gün var orada. Ben orada hiç çizgi göremiyorum mesela