- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Kan sonucunu yazarsın inş bebektir:)Henüz devamı yok kahverengi geliyor kanamaya dönmezse sabah kan tahlili veririm bir de regl sancısı çekiyorum ben regl sancım da yok henüz 3 saattir azar azar kahverengi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan sonucunu yazarsın inş bebektir:)Henüz devamı yok kahverengi geliyor kanamaya dönmezse sabah kan tahlili veririm bir de regl sancısı çekiyorum ben regl sancım da yok henüz 3 saattir azar azar kahverengi geliyor
Kesinlikle canım,daldım çayı mevlam kayıra artık,eşim diyor o kadar tedavi gördün az dikkat et,dedim nenem tarlalarda çalışmış tarladan gelip doğurmuş.çok pimpiriklenmeye gerek yok yiyecek ekmeği varsa o bebek her türlü tutunuyor o rahime. benim babannem çocuklarını tarlada çapa yaparken doğurmuş hep 9 ay fiilen de her işi yapmış.
Canım kaynamaya döndüKan sonucunu yazarsın inş bebektir:)
Adet oldun o halde. Bi dahaki aya inş.Canım kaynamaya döndü
Bende aynı durumdayım şuan nedenini bulabildinizmi acabaKızlaarrr ikidir cinsel ilişki sonrası kanamam oluyor akıntıyla karışık neden olabilir yaa ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum adetim salı günü bitti acaba tam bitemedi mi anlamadım ki ilk 2 gün yoğun kanama yaşamıştım ondan sonra hep lekelenme tarzında olmuştu daha önce öyle olmazdı ne oluyor anlayamadım çalıştığım içinde sürekli izin kullanamıyorum böyle bi durumla karşılaşan oldu mu acaba
Ne zaman yapicaksinizz kan testimi ?Tekrar test yapıcam
Yok canım gebelik yaptım sabahkinden çok daha silik çıktı kimyasaldı sanırımNe zaman yapicaksinizz kan testimi ?
Aaaaaa olsunn beee canimm uzulmee vardir bundada bir hayirrr bende hala bekliyorum benimde test oyle cikmistii allah umit kesilmez derler sakin umidini kesme❤❤Eki Görüntüle 2852515
Sabah yapmıştım tabi idrar dağılmış ama şimdi kahverengi kanla karışık akıntı geliyor koyu regl oluyorum sanırım
Aaa şimdi baktımda bu ayki batdaşım senmişsin minseoBatı 2 haziran olan kimler var, kimlerle batdaşım bu ay Bugün yumurtlama günüm, adetim o kadar düzensiz ki yumurtlamadan sonraki 14. Günü bat sayabiliyorum ancak
Ve benimde öyle canım çıldırdım iyice su çok içerim aşırı bazen içmiyorum fazla diye hemen birşeyler oluyor. Hiç önceden su içmezdim bunu yaşamazdım suya alıştım ne zaman bıraksam artış oluyor. Doktora gidiyorum hep normal diyorlar su iç diyor kimisi ramazanda çok sıkıntı çektim içemedim diye. Kaşıntı vesaire yok. Seninki nasıl gelişi? Benimki 2 aydır böyle bu ay ıslaklık oluyor günlük pedim sürekli bazn hiç yok gibi aslında görünürde pedimde yok o hissiyat kadar. Arada sarımsı yine. Doktora gitmeme var tekrar danışacağım. birşey yapmanı önerdi mi doktorun acaba?Hala var. Tahlillerde de bişey çıkmıyo. Çok su içtiğimde kayboluyo, günde bir litre içersem çoğalıyo.
Benimki hamilelikle beraber oldu, normalde hiç enfeksiyon için ilaç bile kullanmış biri değilim hayatım boyunca.Ve benimde öyle canım çıldırdım iyice su çok içerim aşırı bazen içmiyorum fazla diye hemen birşeyler oluyor. Hiç önceden su içmezdim bunu yaşamazdım suya alıştım ne zaman bıraksam artış oluyor. Doktora gidiyorum hep normal diyorlar su iç diyor kimisi ramazanda çok sıkıntı çektim içemedim diye. Kaşıntı vesaire yok. Seninki nasıl gelişi? Benimki 2 aydır böyle bu ay ıslaklık oluyor günlük pedim sürekli bazn hiç yok gibi aslında görünürde pedimde yok o hissiyat kadar. Arada sarımsı yine. Doktora gitmeme var tekrar danışacağım. birşey yapmanı önerdi mi doktorun acaba?
Bakalım bu ay kahramanlarımız ne gibi sürprizler bekliyorAaa şimdi baktımda bu ayki batdaşım senmişsin minseo
Kaç aydır istiyordun?İloveme beni tekrar ekler misin bat 5 Haziran. İyi geceler olsun.
venaturanın var birde acaba hangisi iyiiKızlarr bu arada omega kullanın. Ocean markayı öneririm. Yurt dışında tüp bebek tedavisi olanlara filan doktor veriyormuş direkt yumurta kalitesi için omega 3 çok gerekliymiş denemenin zararı olmaz ben bu ay ilk kez kullandım iyi ki de kullanmışım belki faydası olmuştur
Pek beklemiyorum ya neyse..bizde 15 aydır deniyoruz ordanda aynıyız ama sen bi defa kimyasal yaşadın o iyi bişe hamile kalabiliyorsun mesela, ben hiç hamile kalmadım umudum da azalıyor her geçen ay.. bu arada yumurta akıntım devam ediyor sanırım bugünde yumurtlama devam edicek acaba bigün daha sarkar mı adetimBakalım bu ay kahramanlarımız ne gibi sürprizler bekliyor
Kaç aydır istiyordun?
2 gün kala yani dün yaptım malesef negatif ama belki adetten sonra farklı olur durum... bilemiyorum artıkTest yaptin mi hic ? Az kalmis testte cikar...
Ultra omega 3-venatura içeriği çok iyi ben onu aldım. Değerleri baya yüksek diğerlerine göre.venaturanın var birde acaba hangisi iyii