Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hu huuu cağnıımm kızlar nasılsınız? Var mı güzel haberler? 😍 Benim hcg yeni sıfırlandı sayılır çok şükür 🙏 ilk reglim oldu, yeni bitti. Önümüzdeki haftaya da hematolojiye gidip pıhtılaşma testi yaptırıcam. Mersinde ev arıyoruz, bulamıyoruz 😔 ev sahibimiz daha biz çıkmadan evi verdi bile. Hayatımdan stres, aksiyon hiç eksik olmuyor 🙈😂

Helloyun merabayın. Tüpçüye gittim bugün. Günde üç Estrofem tablet başlattı. 10 gün sonra rahim kalınlığını kontrol edip uygunsa transfer tarihi belirleyecekmiş. Şimdilik yine yeni bir bekleme sürecine giriyorum
En heyecanlı bekleyiş başlamış artık ❤️ hadi hayırlısı tatlım. O kadar dalga geçtik ya Allah başıma verecek heralde, yanlışlıkla hamile kalmış olabilirim 🙈😂😂 şaka bi yana da, yanlışlıkla bişey oldu, şimdi çok korkuyorum hamile kalırım diye.

Helloyun merabayın. Tüpçüye gittim bugün. Günde üç Estrofem tablet başlattı. 10 gün sonra rahim kalınlığını kontrol edip uygunsa transfer tarihi belirleyecekmiş. Şimdilik yine yeni bir bekleme sürecine giriyorum
aaayyy hadi hayırlısı olsun canım benimm yaaa benimde reglim gecikti 10gün dün test yaptım amaa T harfinde kıpkırmızı renk vardıı sence ne olabilirr olabilirmi acabaa 1 hafta daha bekleyim gidicem kan testi etmeye

1621339361814.png
1621339390200.png

Son düzenleme:
aaayyy hadi hayırlısı olsun canım benimm yaaa benimde reglim gecikti 10gün dün test yaptım amaa T harfinde kıpkırmızı renk vardıı sence ne olabilirr olabilirmi acabaa 1 hafta daha bekleyim gidicem kan testi etmeye

Eki Görüntüle 2851800 Eki Görüntüle 2851801
kıpkırmızı olan kontrol de şu diğerinde ıkıncı resımde benmı sılık cızgı goruyorum tam bilemedim kuruduktan sonrada bembeyazmıydı

• Beğen
Reactions: niw
kıpkırmızı olan kontrol de şu diğerinde ıkıncı resımde benmı sılık cızgı goruyorum tam bilemedim kuruduktan sonrada bembeyazmıydı
o içinden çıkardıgımm bayaa 3 4 saat oldu çıkaralı belki bekletince gitti o 2 ciside yaptığım anda çekmiştim

• Beğen
o içinden çıkardıgımm bayaa 3 4 saat oldu çıkaralı belki bekletince gitti o 2 ciside yaptığım anda çekmiştim
hımm ozman göz yanılması. görünürde çizgi yok :KK43: ama için rahat etsin diyosan bıkac gun bekle kan verirsin yada reglıgününse ver kan net sonuc olur

• Beğen
hımm ozman göz yanılması. görünürde çizgi yok :KK43: ama için rahat etsin diyosan bıkac gun bekle kan verirsin yada reglıgününse ver kan net sonuc olur
evet canım benimm cuma ya kadar tekrar bekliyimdee 10 gün çok gecikti yaa benim kasımdan beri çok düzenli oluyodum oyüzden şüpheleniyorum

• Beğen
  • Beğen
Bende aa bugün salıydı nealstreet naptı acaba diye bakmaya geldim. Yeni ilaçlar hayırlı olsun süreç çok güzel ilerler inşallah 🙏🏻 😍

Valla cnm ikinci testinde ben de görüyorum var gibi sanki ya bilemedim ama sonradan neden silindi onu anlayamadim başka marka bi test daha yapsan keşke
gerçi var bitane dahaaa belki geç döllenmedir die düşündüm cuma ya kadar beklicem değilsede niye geciktii o zaman sinirlerim bozuldu

X