Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canm uzay gemisinin cıkmamıstı bile kanda öğrenmişti. Bukadar erken yapma test. Bende merak ediyorum ama bakmıyorum
Sen de haklısın da şu merak yok mu insanı kemiriyor hayali bi çizgi umudu ile yapıyorsun ama tertemiz negatif .. Ben eminim ama yok iki gun sonra regl i hayırlısı ara vercem zaten bu ay

merhaba benimde bat cuma günü 7 aydır deniyoruz bir türlü olmadı inofolic kullanıyorum pco görünümü var rahimde umarım bu ay tutmuştur artık

Sen de haklısın da şu merak yok mu insanı kemiriyor hayali bi çizgi umudu ile yapıyorsun ama tertemiz negatif .. Ben eminim ama yok iki gun sonra regl i hayırlısı ara vercem zaten bu ay
Şimdiden üzülceğime beklerim daha iyi, boşver yapma bıdakıne olacağı varsa oluyor yoksa zaten ne yapsak boş.

Canım negatif görmüş olsanizda ara verin ama çocuk düşüncesine ara verin.Soyle düşün 3 ay çocuk düşüncesinden siyriliyorum sadece korunmasız cinsel hayata geçiş yaptık diyip eşinle sadece zevk için cinsellik yaşamaya başlayın.Bak bu şekilde çok iyi gelicektir.Ben korunmayı bırakınca kendime 3-6 ay süre veriyordum.Diyordum korunmasiz cinsel hayata geçtik.Hemen çocuğum olacak diye birşey yok.Yumurtlama günlerimde musaitsek beraber olurduk değilsek bir sonraki ay derdim.İnan o ay hemen hamile kalıyordum yada en geç 3.ayda biraz zihninizle oyun oynamanın zararı olmaz😉🤗

Canım negatif görmüş olsanizda ara verin ama çocuk düşüncesine ara verin.Soyle düşün 3 ay çocuk düşüncesinden siyriliyorum sadece korunmasız cinsel hayata geçiş yaptık diyip eşinle sadece zevk için cinsellik yaşamaya başlayın.Bak bu şekilde çok iyi gelicektir.Ben korunmayı bırakınca kendime 3-6 ay süre veriyordum.Diyordum korunmasiz cinsel hayata geçtik.Hemen çocuğum olacak diye birşey yok.Yumurtlama günlerimde musaitsek beraber olurduk değilsek bir sonraki ay derdim.İnan o ay hemen hamile kalıyordum yada en geç 3.ayda biraz zihninizle oyun oynamanın zararı olmaz😉🤗
canım çok haklısın ama ben bir türlü o dediğini beceremedim hala hep aklıma geliyor hayırlısı inşallah sizlerden güzel haberler almaya devam edicem kızlar :)

Günaydın kızlar, durumunuzu, regl olduysanız yeni tarihinizi bildirir misiniz ?
@Mimariye 08.05.202110 AY
Jou Jou 08.05.202131 AY
@Nm88326 10.05.202110 AY
@cukulatam 15.05.202122 AY
@Maviyiz 16.05.202114 AY
@gecenin_resmi 16.05.202120 AY
@Sosyalsosyalci 17.05.20213 AY
@Paresilaaa 18.05.202111 AY
@minikooommm 18.05.20216 AY
minseo minseo cimmm ben hala olmadim regll oldummu mutlaka bildiricem sizi evde testte ettim ama tek tii bide kipkirmiziydi bilemedim 1 hafta daha bekleyip gidicem kan testi etmeye

• Beğen
Reactions: niw
Bunu başaramıyorum hep aklımın bi ucunda oluyor bakalım hayırlısı

Sökülecek gibi rahim, alt kasıklarda hissetmiş miydin?
Yok benim o şekilde ağrım olmamıştı ama olanlar da var tabi.
Adetten bir,iki gün önce testi negatif olup sonra pozitife dönen oldu mu?
Bence benim öyleydi ama çizgi canavarları belki onlara da var diyebilir ben çok iyi göremiyorum silik çizgileri. Ben kanda öğrendim ama adet günü geçtikten sonra bile çok aşırı silikti çizgi eski mesajlarında bulabilirsiniz

• Beğen
Reactions: niw
Kesinlike canım.ben hamileliklerimde kova ile geden biri olduğum için nasıl ,kötü bir his olduğunu sana anlatamam!... Allah'ım sen bize hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı Salih,Saliha evlatlar ver.Hamileliğimizden yavrumuğumuzu kucağımıza alacağımız güne kadar hepsinde bedenimize ruhumuzu sağlık enerji ver,bu süreçteki tek yükümüz bebeğinizin ağırlığı olsun.Sen bize hayırlısıyla kolay doğum ve çocuklarımızı sağlıkla büyütecek dayanma gücü ver.Ki aklına daha güzel nasıl dualar geliyorsa rabbim gönlüne fikrine zikrine onu getirsin🤲😉🤗

Evet canım ,bebekdaş da diyebiliriz. Beraber emeklerseler emeklerdaş.....hepsinin sonuda dal koyarız.:emir_bebek:Listedeki herkes anne olunca anadaşlar deriz:halay::halay::halay:Benim sonucum ne olursa olsun,herkese hergün dua ediyorum
ne güzel dualar etmişsin.. Aminnnn.... Güzellik dileyen güzellik bulsun inşallah...

Helloyun merabayın. Tüpçüye gittim bugün. Günde üç Estrofem tablet başlattı. 10 gün sonra rahim kalınlığını kontrol edip uygunsa transfer tarihi belirleyecekmiş. Şimdilik yine yeni bir bekleme sürecine giriyorum
Hadi bakalım sürecin güzel ilerlesin.. mutlu haberlere az kaldı az❤️

Helloyun merabayın. Tüpçüye gittim bugün. Günde üç Estrofem tablet başlattı. 10 gün sonra rahim kalınlığını kontrol edip uygunsa transfer tarihi belirleyecekmiş. Şimdilik yine yeni bir bekleme sürecine giriyorum
seni etiketlicektim bende tam. aa çok iyi rahim kalınlığının tamamsa koyacaklar bebişi ozamannn. rahmine güveniyorum :KK70:

X