- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Olsa çıkar be kuzum hayali bile bi şeyler olur sonuçta regl ye 3 gün kaldı hatta regl günü saymazsak 2 gün..Canm daaha günün var benimde ıkı üc gün var ama yapmıyorum test
Canm uzay gemisinin cıkmamıstı bile kanda öğrenmişti. Bukadar erken yapma test. Bende merak ediyorum ama bakmıyorumOlsa çıkar be kuzum hayali bile bi şeyler olur sonuçta regl ye 3 gün kaldı hatta regl günü saymazsak 2 gün..
Sen de haklısın da şu merak yok mu insanı kemiriyor hayali bi çizgi umudu ile yapıyorsun ama tertemiz negatif .. Ben eminim ama yok iki gun sonra regl i hayırlısı ara vercem zaten bu ayCanm uzay gemisinin cıkmamıstı bile kanda öğrenmişti. Bukadar erken yapma test. Bende merak ediyorum ama bakmıyorum
Şimdiden üzülceğime beklerim daha iyi, boşver yapma bıdakıne olacağı varsa oluyor yoksa zaten ne yapsak boş.Sen de haklısın da şu merak yok mu insanı kemiriyor hayali bi çizgi umudu ile yapıyorsun ama tertemiz negatif .. Ben eminim ama yok iki gun sonra regl i hayırlısı ara vercem zaten bu ay
Canım negatif görmüş olsanizda ara verin ama çocuk düşüncesine ara verin.Soyle düşün 3 ay çocuk düşüncesinden siyriliyorum sadece korunmasız cinsel hayata geçiş yaptık diyip eşinle sadece zevk için cinsellik yaşamaya başlayın.Bak bu şekilde çok iyi gelicektir.Ben korunmayı bırakınca kendime 3-6 ay süre veriyordum.Diyordum korunmasiz cinsel hayata geçtik.Hemen çocuğum olacak diye birşey yok.Yumurtlama günlerimde musaitsek beraber olurduk değilsek bir sonraki ay derdim.İnan o ay hemen hamile kalıyordum yada en geç 3.ayda biraz zihninizle oyun oynamanın zararı olmazSen de haklısın da şu merak yok mu insanı kemiriyor hayali bi çizgi umudu ile yapıyorsun ama tertemiz negatif .. Ben eminim ama yok iki gun sonra regl i hayırlısı ara vercem zaten bu ay
canım çok haklısın ama ben bir türlü o dediğini beceremedim hala hep aklıma geliyor hayırlısı inşallah sizlerden güzel haberler almaya devam edicem kızlar :)Canım negatif görmüş olsanizda ara verin ama çocuk düşüncesine ara verin.Soyle düşün 3 ay çocuk düşüncesinden siyriliyorum sadece korunmasız cinsel hayata geçiş yaptık diyip eşinle sadece zevk için cinsellik yaşamaya başlayın.Bak bu şekilde çok iyi gelicektir.Ben korunmayı bırakınca kendime 3-6 ay süre veriyordum.Diyordum korunmasiz cinsel hayata geçtik.Hemen çocuğum olacak diye birşey yok.Yumurtlama günlerimde musaitsek beraber olurduk değilsek bir sonraki ay derdim.İnan o ay hemen hamile kalıyordum yada en geç 3.ayda biraz zihninizle oyun oynamanın zararı olmaz
Günaydın kızlar, durumunuzu, regl olduysanız yeni tarihinizi bildirir misiniz ?
@Mimariye 08.05.2021 10 AY Jou 08.05.2021 31 AY @Nm88326 10.05.2021 10 AY @cukulatam 15.05.2021 22 AY @Maviyiz 16.05.2021 14 AY @gecenin_resmi 16.05.2021 20 AY @Sosyalsosyalci 17.05.2021 3 AY @Paresilaaa 18.05.2021 11 AY @minikooommm 18.05.2021 6 AY
Bunu başaramıyorum hep aklımın bi ucunda oluyor bakalım hayırlısıCanım negatif görmüş olsanizda ara verin ama çocuk düşüncesine ara verin.Soyle düşün 3 ay çocuk düşüncesinden siyriliyorum sadece korunmasız cinsel hayata geçiş yaptık diyip eşinle sadece zevk için cinsellik yaşamaya başlayın.Bak bu şekilde çok iyi gelicektir.Ben korunmayı bırakınca kendime 3-6 ay süre veriyordum.Diyordum korunmasiz cinsel hayata geçtik.Hemen çocuğum olacak diye birşey yok.Yumurtlama günlerimde musaitsek beraber olurduk değilsek bir sonraki ay derdim.İnan o ay hemen hamile kalıyordum yada en geç 3.ayda biraz zihninizle oyun oynamanın zararı olmaz
Alında çıkan sivilce belirti mi?Her ay ki regl sivilcesi çıkıp hamile olanı okudum..Allah hayırlısını versin canım
Sökülecek gibi rahim, alt kasıklarda hissetmiş miydin?Canım benim de sivilcem çıkmıştı hatta demiştim kesin regl Olcam diye. O iş bence pek belli olmuyor ya kısmet umudunu kaybetme
Yok benim o şekilde ağrım olmamıştı ama olanlar da var tabi.Sökülecek gibi rahim, alt kasıklarda hissetmiş miydin?
Bence benim öyleydi ama çizgi canavarları belki onlara da var diyebilir ben çok iyi göremiyorum silik çizgileri. Ben kanda öğrendim ama adet günü geçtikten sonra bile çok aşırı silikti çizgi eski mesajlarında bulabilirsinizAdetten bir,iki gün önce testi negatif olup sonra pozitife dönen oldu mu?
ne güzel dualar etmişsin.. Aminnnn.... Güzellik dileyen güzellik bulsun inşallah...Kesinlike canım.ben hamileliklerimde kova ile geden biri olduğum için nasıl ,kötü bir his olduğunu sana anlatamam!... Allah'ım sen bize hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı Salih,Saliha evlatlar ver.Hamileliğimizden yavrumuğumuzu kucağımıza alacağımız güne kadar hepsinde bedenimize ruhumuzu sağlık enerji ver,bu süreçteki tek yükümüz bebeğinizin ağırlığı olsun.Sen bize hayırlısıyla kolay doğum ve çocuklarımızı sağlıkla büyütecek dayanma gücü ver.Ki aklına daha güzel nasıl dualar geliyorsa rabbim gönlüne fikrine zikrine onu getirsin
Evet canım ,bebekdaş da diyebiliriz. Beraber emeklerseler emeklerdaş.....hepsinin sonuda dal koyarız.Listedeki herkes anne olunca anadaşlar deriz Benim sonucum ne olursa olsun,herkese hergün dua ediyorum
Hadi bakalım sürecin güzel ilerlesin.. mutlu haberlere az kaldı azHelloyun merabayın. Tüpçüye gittim bugün. Günde üç Estrofem tablet başlattı. 10 gün sonra rahim kalınlığını kontrol edip uygunsa transfer tarihi belirleyecekmiş. Şimdilik yine yeni bir bekleme sürecine giriyorum
seni etiketlicektim bende tam. aa çok iyi rahim kalınlığının tamamsa koyacaklar bebişi ozamannn. rahmine güveniyorumHelloyun merabayın. Tüpçüye gittim bugün. Günde üç Estrofem tablet başlattı. 10 gün sonra rahim kalınlığını kontrol edip uygunsa transfer tarihi belirleyecekmiş. Şimdilik yine yeni bir bekleme sürecine giriyorum