Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bana şunu alma demediler canım, ama paracetamol alabilirsin dediler. Ben biraz almamaya dikkat ediyorum. İnşallah sonu güzel olur hepimiz için :))

Ayy canım bende üzülmüyorum kendi halime, sorun değil, olacaksa olsun yatak döşek yatsam da pozitif alsam
Ahhh canım öyle deme lütfen,kuzenim dedi yeterli hamile kalayım midem bulansin ,sanki dua yerine geçti doğum yapana kadar yerinden kalkamadı süresi küstü,beslenemediği için hastaneye yatırmak zorunda kaldılar.İnsallah pozitif olurum at gibi gezerim ,

Dur yav yanlış/eksik dua etmeyelim. Yatak döşek de olma ama hayırlısıyla gebelik haberini de ver bize
Ay canım sorma öyle bir hale geldik ki, küçük eczane poşetleri kadar iğne vurulmuşum....
Bu arada fiyat merak eden olursa 1000 Euro İlaçlar, 850 Euro da Tüp tedavimiz tuttu.. Dondurma olmadı, çünkü tek embriyo transfer edildi.
Yalnız gönderdikleri faturada ICSI (mikroenjeksiyon) yazıyordu, dikkatimi çekti. EŞimde bir sorun yok o zaman neden mikroenjeksiyon yaptılar ki

Biz de öyleyiz. Benim bir de dondurma oldu, şimdi çözdürme için de ayrı ödeme yapacağız. Napalım hayırlısıyla, sağlıkla olsun da...

Şimdi baktım da sebepsiz infertilitede de ICSI yapılıyormuş. Bir de şansı artırmak istemiş olabilirler. Direkt yumurta içine sperm gönderildiği için döllenme ihtimali daha yüksek oluyor. Sen şimdi bunları düşünme.

Balık burcu anne olmak istiyorsa tam vaktiymiş. Haydi balıklar, ne duruyorsunuz? İşi gücü bırakıp kocanıza koşun ahahshgshshs
e ben balığım. bak ağzını öperım senin canom tam vakti derken mayıs ayı ıcersındemı yoksa buguden ıtıbarenmı hayır yumurtladım bıttı gıttı benım cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…