Bana şunu alma demediler canım, ama paracetamol alabilirsin dediler. Ben biraz almamaya dikkat ediyorum. İnşallah sonu güzel olur hepimiz için :))Su ihtiyacını ilaçlar yapıyormuş maalesef :/ ama düşününce bebek için de senin için de iyi zaten su içmen. İnşallah güzel sonuçlarla taçlanır bu çektiklerin. Öyle düşün. Az kaldı dayan. Ağrı kesiciyi de mümkünse almayın diyorlar transfer sonrası. Sana dediler mi öyle bir şey?
Başladım canım, bugün transferin 7. günü :)))İnşallah canım herşey nasip kısmet zamanı gelmeden olmuyo dediğin gibisen nasılsın tüp bebeğe başlıcaktın en son
Amin inşallahBana şunu alma demediler canım, ama paracetamol alabilirsin dediler. Ben biraz almamaya dikkat ediyorum. İnşallah sonu güzel olur hepimiz için :))
Dur yav yanlış/eksik dua etmeyelim. Yatak döşek de olma ama hayırlısıyla gebelik haberini de ver bizeAyy canım bende üzülmüyorum kendi halime, sorun değil, olacaksa olsun yatak döşek yatsam da pozitif alsam
Ahhh canım öyle deme lütfen,kuzenim dedi yeterli hamile kalayım midem bulansin ,sanki dua yerine geçti doğum yapana kadar yerinden kalkamadı süresi küstü,beslenemediği için hastaneye yatırmak zorunda kaldılar.İnsallah pozitif olurum at gibi gezerim ,Ayy canım bende üzülmüyorum kendi halime, sorun değil, olacaksa olsun yatak döşek yatsam da pozitif alsam
Ayy bebişi almışsın bileeBaşladım canım, bugün transferin 7. günü :)))
Ay canım sorma öyle bir hale geldik ki, küçük eczane poşetleri kadar iğne vurulmuşum....Dur yav yanlış/eksik dua etmeyelim. Yatak döşek de olma ama hayırlısıyla gebelik haberini de ver bize
Biz de öyleyiz. Benim bir de dondurma oldu, şimdi çözdürme için de ayrı ödeme yapacağız. Napalım hayırlısıyla, sağlıkla olsun da...Ay canım sorma öyle bir hale geldik ki, küçük eczane poşetleri kadar iğne vurulmuşum....
Bu arada fiyat merak eden olursa 1000 Euro İlaçlar, 850 Euro da Tüp tedavimiz tuttu.. Dondurma olmadı, çünkü tek embriyo transfer edildi.
Yalnız gönderdikleri faturada ICSI (mikroenjeksiyon) yazıyordu, dikkatimi çekti. EŞimde bir sorun yok o zaman neden mikroenjeksiyon yaptılar ki
Düşünce gücüyle belirti çıkaranlar
Ya tesekkur ederim insallah oyledir bugun bir test daha yapacagimbence hamilesinizz ben görüyorum cizgiyi
Ahsjjs nerden çıktı bu balığım benBalık burcu anne olmak istiyorsa tam vaktiymiş. Haydi balıklar, ne duruyorsunuz? İşi gücü bırakıp kocanıza koşun ahahshgshshs
Kadın programına çıkan astrologun yalancısıyızAhsjjs nerden çıktı bu balığım ben
Neyse ki başak burcuyum evi süpürebilirimBalık burcu anne olmak istiyorsa tam vaktiymiş. Haydi balıklar, ne duruyorsunuz? İşi gücü bırakıp kocanıza koşun ahahshgshshs
ahshshshsh gerçek bir başak burcusun demek kiNeyse ki başak burcuyum evi süpürebilirim
Silikte olsa ikinci çizgi görünüyorKizlar lutfen cevap hamilemiyim 5. Dakika da sonuc bu
Eki Görüntüle 2850647
yeminlen ağrıyor bak D:Düşünce gücüyle belirti çıkaranlar
e ben balığım. bak ağzını öperım senin canomBalık burcu anne olmak istiyorsa tam vaktiymiş. Haydi balıklar, ne duruyorsunuz? İşi gücü bırakıp kocanıza koşun ahahshgshshs
Hadi hayırlısıyeminlen ağrıyor bak D:D:
ahshhsns o kadarına yetişemedim. Hamileysen müjdemi isterim bana nee ben balığım. bak ağzını öperım senin canomtam vakti derken mayıs ayı ıcersındemı yoksa buguden ıtıbarenmı hayır yumurtladım bıttı gıttı benım cunku