Ne güzel sonunda doğru yeri bulmuşsun bende oralara kayıcam galibaBenim hamilelikler öncesi bir çok test yapılmıştı.Ama yaşımdan ve diğer gebelik kayiplarimdan da yola çıkarak bir sürü test istemişlerdi.O testlerde dışarıda çok pahalı ,önceki gebeliklerimde hep özel doktorlarda ve hastanelerde işlem yaptırdık bir sürü para harcadık üniversitede hem içim rahat hemde keseme hiç zararı yok.Akademisyen olduari için hocalar hasta ile ilgili çok güzel iletişim kuruyorlar.Umarim herkes en kısa sürede bebislerine kavuşur.
Cok tesekkur ederimBana var gibi geldi inşallah öyledir iki gun sonra yapıp koyulaşmayi takip edip ardından regl geçince kan verebilirsiniz
Bebeğine en kısa sürede kavusman için neresi vesile olacak ise ,rabbim basiretini açsın,iradeni o yönde kullanmanı nasip etsin.Duam hepimiz için canımNe güzel sonunda doğru yeri bulmuşsun bende oralara kayıcam galiba
Umarım umarım inşalllaah
Her ay ki regl sivilcesi çıkıp hamile olanı okudum..Allah hayırlısını versin canımArkadaşlar benim regl haftası çenemde sivilce çıkar bu ay femera kullandım ve bir yumurtam oluştu bugün iğnenin 12. Gunu bitti ve çene bölgemde sivilce çıktı 15. Gun test yapmak için bekliyorum ama bu belirti ile umudumu silsem mi çenesinde regl dönemi sivilce çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mi aramızda????
Evet benim çıkmıştı sivilcelerim o ay hamile olduğumu öğrenmiştim,hiçbir belirti yaşamadan hem de.Arkadaşlar benim regl haftası çenemde sivilce çıkar bu ay femera kullandım ve bir yumurtam oluştu bugün iğnenin 12. Gunu bitti ve çene bölgemde sivilce çıktı 15. Gun test yapmak için bekliyorum ama bu belirti ile umudumu silsem mi çenesinde regl dönemi sivilce çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mi aramızda????
Aminn inşallah kuzumHer ay ki regl sivilcesi çıkıp hamile olanı okudum..Allah hayırlısını versin canım
Yaaaaa çok teşekkür ederim cevap verdiğin için bunları duymak iyi geliyor bana bugün sivilce görünce baya üzülmüştümEvet benim çıkmıştı sivilcelerim o ay hamile olduğumu öğrenmiştim,hiçbir belirti yaşamadan hem de.
Rica ederimAminn inşallah kuzum
Yaaaaa çok teşekkür ederim cevap verdiğin için bunları duymak iyi geliyor bana bugün sivilce görünce baya üzülmüştüm
Öncelikle minik hayırlı olsun annesi:)Çok teşekkürler. Benim 3 gün önce kanda pozitif çıkmasına rağmen negatifti. Biraz eski mesajlarımda fotoğraflı anlatmıştım değerlere göre çıkan idrar testlerini. Ben erken çıkmadığını düşünüyorum benim bat günü bile çok silikti kanda emin olmasam yok derdim. Ancak battan 2 gün sonra falan silik ama belirgin olmaya başlamıştı. Tabi çok erken görenler de var erken yumurtlama olduysa ve yerleşme rahme tutunma süresi hızlıysa. Batı bekleyin bence en garantisi ohakkınızda hayırlısı olsun.
hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizim başımıza bu arada günaydın kızlar nasılsınız ?Çok teşekkürler. Benim 3 gün önce kanda pozitif çıkmasına rağmen negatifti. Biraz eski mesajlarımda fotoğraflı anlatmıştım değerlere göre çıkan idrar testlerini. Ben erken çıkmadığını düşünüyorum benim bat günü bile çok silikti kanda emin olmasam yok derdim. Ancak battan 2 gün sonra falan silik ama belirgin olmaya başlamıştı. Tabi çok erken görenler de var erken yumurtlama olduysa ve yerleşme rahme tutunma süresi hızlıysa. Batı bekleyin bence en garantisi ohakkınızda hayırlısı olsun.
canım o hiç belli olmuyor ki inşallah bebiş geliyordur güzel haberlerinin alırız :)Arkadaşlar benim regl haftası çenemde sivilce çıkar bu ay femera kullandım ve bir yumurtam oluştu bugün iğnenin 12. Gunu bitti ve çene bölgemde sivilce çıktı 15. Gun test yapmak için bekliyorum ama bu belirti ile umudumu silsem mi çenesinde regl dönemi sivilce çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mi aramızda????
Çok teşekkür ederimÖncelikle minik hayırlı olsun annesi:)
Ne zorlu süreçler di mi?
Adete iki üç gün varken söküldü sökülecek gibi rahim bölgesinde hissederiz ya öyle belirti var mıydı?
Kasık ağrısı değil anlamışsınızdır bu farklı gelmeye yakın hissederiz ya o.
Çok teşekkür ederim canım sağol arka arkaya güzel haberler alacağız inşallahhayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizim başımıza bu arada günaydın kızlar nasılsınız ?
GünaydınnnGünaydın
Sağlıklı, bol iyi haberler alacağımız, bereketli bir hafta olsun
Canım benim de sivilcem çıkmıştı hatta demiştim kesin regl Olcam diye. O iş bence pek belli olmuyor ya kısmet umudunu kaybetmeArkadaşlar benim regl haftası çenemde sivilce çıkar bu ay femera kullandım ve bir yumurtam oluştu bugün iğnenin 12. Gunu bitti ve çene bölgemde sivilce çıktı 15. Gun test yapmak için bekliyorum ama bu belirti ile umudumu silsem mi çenesinde regl dönemi sivilce çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mi aramızda????
Aradığım deli kan geldi. Gel gelbu hafta anyayı konyayı anlıcam kızlarr ama ıcımde hıc hamileyim hissi yokeskı aylardan hıcbır farkım yok .
sanırım bu ayda eleniyorum :oysakı rahımkalınlıgım gel beni dölle diyormus bi dölleneydi
yani nebilem bi yerleşme kanaması olur bir kasık sancısı bel ağrısı göğüs şişer felan . akıntı da yok. bıkere gecen gun su gıbı aktı bole sankı altıma yaptım okadar. baska sıfır sıfr sıfırAradığım deli kan geldi. Gel gel
Hamilelik 3. haftadan nasıl hissediliyormuş anlatsana biraz
Suyun da gelsin ister misin? Nişan falan? Daha bi dur la! Bismillah zemin yeni hazırlanıyordur buluşma gerçekleştiyseyani nebilem bi yerleşme kanaması olur bir kasık sancısı bel ağrısı göğüs şişer felan . akıntı da yok. bıkere gecen gun su gıbı aktı bole sankı altıma yaptım okadar. baska sıfır sıfr sıfır