Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Transferden 5 gün sonra başlayıp gün gün sıralı kaset test patlatayım mı? Nassa taze transfer olmadığı için hcg yüklemesi yok Hep beraber deliririz burada
Olurrr bana uyar.. Ama tutunma için HCG içeren iğneler verirlerse transferden sonra o zaman 2. çizgi cıkar... nasıl olcak o?

Transferden 5 gün sonra başlayıp gün gün sıralı kaset test patlatayım mı? Nassa taze transfer olmadığı için hcg yüklemesi yok Hep beraber deliririz burada
Ben kan sulandırıcı iğnelerimi biriktiyorum.Tatlım taze transferdense dondurulmuş transferde daha çabuk sonuç çıkıyor.,

Ay canım ne güzel bir dua bu... Maşallah sana, ne güzel cümlelere dökmüşsün :))İnşallah o günleri de görücez, güzel bir his var içimde, sanki topikte böyle birçok kişi hamiş haberi verecek gibi.. :)))

Bende buradan yapıyorum.Benim uükselwnimde kova burcu.çok isterim kova burcu olmasını

Şansa bırakmıyorlar da cebe bırakıyorlar :)))
Neyse gelsin de battı balık yan gider derler... Açtık keseyi yumduk gözümüzü, sonu hayır olur inşallah :)))
Cebe bıraktıkları doğru ,benim şuan için kesem zarar görmedi.Opuyu devlet destekli olduk 1071₺ hormonların fazla uyarıldığı için transferi ertelemek zorunda kaldık .Bu süreçete de 40 yaşına girdiğim içinde sadece 2500₺ transfer ücreti ,biliyorum ki sonuç ne olursa Allah bizi inşallah hayırlara çıkaracaktır.

Banada öyle geliyor canım,topik sanki bize el verdi,hamiş olan olana,herkes sırayla hamiş kalacak ben çok inanıyorum Enerjimi hep pozitif tutmaya çalışıyorum.

Öyle bir iğne de mi varmış
Ne kadar hcg içeriyor ki? Çatlatma iğneleri kadar yoktur herhalde ya :/
Valla canım, ben günlük 0,4 ml lik GONASİ denilen bir iğne kullanıyorum, transferden 2 gün önce başladım 10 gün kullanılacak.. bugün son işte.. Çatlatma iğneleri ne kadar HCG içeriyor bilmiyorum kuzum. benim ilaç 250 I.E. Toz HCG içeriyor, 0,4 ml (=100 I.E.) ye eşitse 1 ml HCG içeren ampulün yarısını vuruyorum, o da 0,5 ml Toz HCG içeren 0,4ml sıvıyı günlük enjekte ediyorum. Matematiğim kötüydü lisede inş doğru hesap yapmışımdır....

Hiç bilemedim ya o zaman bunu araştırmak lazım. Öyle bir iğne verildiğini bilmiyordum

Reactions: niw
Ben toteme bu siteye girerek başladımAma kendimi bir kez daha revize edeyim.Güncellenelim ya da eğer hamişsek onun etkisiyle düşünce gücümüzü birleştirelim voltranda kimmiş dedirtelimHamileler gücü adına herkes hamile kalsın. (her hamiş 10 değerinde )hani birşeyi kırk defa söyleyince oluyormuş ya o misal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…