Ayy haberdar et beni, takipteyimmm :))Evet regl olunca bir rahatladım resmen. Bakalım inşallah her şey yolundadır da güzel ilerleyebiliriz
Olurrr bana uyar.. Ama tutunma için HCG içeren iğneler verirlerse transferden sonra o zaman 2. çizgi cıkar... nasıl olcak o?Transferden 5 gün sonra başlayıp gün gün sıralı kaset test patlatayım mı? Nassa taze transfer olmadığı için hcg yüklemesi yokHep beraber deliririz burada
Ben kan sulandırıcı iğnelerimi biriktiyorum.Tatlım taze transferdense dondurulmuş transferde daha çabuk sonuç çıkıyor.,Transferden 5 gün sonra başlayıp gün gün sıralı kaset test patlatayım mı? Nassa taze transfer olmadığı için hcg yüklemesi yokHep beraber deliririz burada
Bizim cinsiyet, burç, kaş rengi seçecek lüksümüz mü kalmış ya ahahshhsAman canımmm yaaa.. Olsun da burcuna murcuna bakmıyorum :)) her burcun güzel özellikleri var.
Ay canım ne güzel bir dua bu... Maşallah sana, ne güzel cümlelere dökmüşsün :))İnşallah o günleri de görücez, güzel bir his var içimde, sanki topikte böyle birçok kişi hamiş haberi verecek gibi.. :)))Kesinlike canım.ben hamileliklerimde kova ile geden biri olduğum için nasıl ,kötü bir his olduğunu sana anlatamam!... Allah'ım sen bize hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı Salih,Saliha evlatlar ver.Hamileliğimizden yavrumuğumuzu kucağımıza alacağımız güne kadar hepsinde bedenimize ruhumuzu sağlık enerji ver,bu süreçteki tek yükümüz bebeğinizin ağırlığı olsun.Sen bize hayırlısıyla kolay doğum ve çocuklarımızı sağlıkla büyütecek dayanma gücü ver.Ki aklına daha güzel nasıl dualar geliyorsa rabbim gönlüne fikrine zikrine onu getirsin
Evet canım ,bebekdaş da diyebiliriz. Beraber emeklerseler emeklerdaş.....hepsinin sonuda dal koyarız.Listedeki herkes anne olunca anadaşlar deriz Benim sonucum ne olursa olsun,herkese hergün dua ediyorum
Bende buradan yapıyorum.Benim uükselwnimde kova burcu.çok isterim kova burcu olmasınıBen bu hesaplamayı yapıyorum hep, hoşuma gidiyor da.. Benim hesaba göre kova burcu olacak, çok da severim, inşallah
Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Kaç haftalık hamile olduğunuzu, bebeğinizin boyutunu ve doğuma kaç gün kaldığını öğrenebileceğiniz gebelik hesaplama aracı için buraya tıklayın.gebelik.hesaplama.net
Hiçbir iğnemi saklamadım. Gözüm görmesin diye biter bitmez çöpe attırdım eşime hepsini. Bakalım göreceğizBen kan sulandırıcı iğnelerimi biriktiyorum.Tatlım taze transferdense dondurulmuş transferde daha çabuk sonuç çıkıyor.,
Olsun çirkin olsa çirkin prensim benim diye severim bebişimiBizim cinsiyet, burç, kaş rengi seçecek lüksümüz mü kalmış ya ahahshhs
Sağlıkla gelsinler de artık seçimleri, üstüne ceket atılınca hamile kalanlar yapsın
Öyle bir iğne de mi varmışOlurrr bana uyar.. Ama tutunma için HCG içeren iğneler verirlerse transferden sonra o zaman 2. çizgi cıkar... nasıl olcak o?
Bende olsam dayanamazdım24 ü klinik kapalı 25 inde vericem 2 gün ekle test sonucu için... ama ben dayanamam ki, kaliteli bir test alır yaparım birkaç gün önceden..
Cebe bıraktıkları doğruŞansa bırakmıyorlar da cebe bırakıyorlar :)))
Neyse gelsin de battı balık yan gider derler... Açtık keseyi yumduk gözümüzü, sonu hayır olur inşallah :)))
Banada öyle geliyor canım,topik sanki bize el verdi,hamiş olan olana,herkes sırayla hamiş kalacak ben çok inanıyorumAy canım ne güzel bir dua bu... Maşallah sana, ne güzel cümlelere dökmüşsün :))İnşallah o günleri de görücez, güzel bir his var içimde, sanki topikte böyle birçok kişi hamiş haberi verecek gibi.. :)))
Kirpi yavrusunu kadife tüylü yavrum diye severmiş,nazar değmez hem daha iyiOlsun çirkin olsa çirkin prensim benim diye severim bebişimi
Valla canım, ben günlük 0,4 ml lik GONASİ denilen bir iğne kullanıyorum, transferden 2 gün önce başladım 10 gün kullanılacak.. bugün son işte.. Çatlatma iğneleri ne kadar HCG içeriyor bilmiyorum kuzum. benim ilaç 250 I.E. Toz HCG içeriyor, 0,4 ml (=100 I.E.) ye eşitse 1 ml HCG içeren ampulün yarısını vuruyorum, o da 0,5 ml Toz HCG içeren 0,4ml sıvıyı günlük enjekte ediyorum. Matematiğim kötüydü lisede inş doğru hesap yapmışımdır....Öyle bir iğne de mi varmış
Ne kadar hcg içeriyor ki? Çatlatma iğneleri kadar yoktur herhalde ya :/
1 hafta totem yapalım :)))Banada öyle geliyor canım,topik sanki bize el verdi,hamiş olan olana,herkes sırayla hamiş kalacak ben çok inanıyorumEnerjimi hep pozitif tutmaya çalışıyorum.
Hiç bilemedim ya o zaman bunu araştırmak lazım. Öyle bir iğne verildiğini bilmiyordumValla canım, ben günlük 0,4 ml lik GONASİ denilen bir iğne kullanıyorum, transferden 2 gün önce başladım 10 gün kullanılacak.. bugün son işte.. Çatlatma iğneleri ne kadar HCG içeriyor bilmiyorum kuzum. benim ilaç 250 I.E. Toz HCG içeriyor, 0,4 ml (=100 I.E.) ye eşitse 1 ml HCG içeren ampulün yarısını vuruyorum, o da 0,5 ml Toz HCG içeren 0,4ml sıvıyı günlük enjekte ediyorum. Matematiğim kötüydü lisede inş doğru hesap yapmışımdır....
pazar gününe randevu aldım canım pazar günü aşılanacağım.minseo kuzum nerelerdesin oldun mu kiz aşını merak ettim
Aa bende balık burcuyum bayramda ektiğimizi biçeriz inşallah haftayaBalık burcu anne olmak istiyorsa tam vaktiymiş. Haydi balıklar, ne duruyorsunuz? İşi gücü bırakıp kocanıza koşun ahahshgshshs
Ne aşısı canım, korona mı?pazar gününe randevu aldım canım pazar günü aşılanacağım.