- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
bakalım en geç cumartesiye anlarızHadi hayırlısı
ahshhsns o kadarına yetişemedim. Hamileysen müjdemi isterim bana ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalım en geç cumartesiye anlarızHadi hayırlısı
ahshhsns o kadarına yetişemedim. Hamileysen müjdemi isterim bana ne
Aynı gün transfer olmuşuz demek ki,bebişler transdaş olacaklarBana 12.günü teste gel dediler,ben 20 Mayıs'ta sağlık ocağında test yaptıracağımBaşladım canım, bugün transferin 7. günü :)))
Canım embriyo oluşmasıni garantilemek için yapıyorlar,işi şansa bırakmıyorlar.Ay canım sorma öyle bir hale geldik ki, küçük eczane poşetleri kadar iğne vurulmuşum....
Bu arada fiyat merak eden olursa 1000 Euro İlaçlar, 850 Euro da Tüp tedavimiz tuttu.. Dondurma olmadı, çünkü tek embriyo transfer edildi.
Yalnız gönderdikleri faturada ICSI (mikroenjeksiyon) yazıyordu, dikkatimi çekti. EŞimde bir sorun yok o zaman neden mikroenjeksiyon yaptılar ki
Aman aman ... Yok öyle istemem, Allah korusun, geri aldım sözümü, dileğimiz yaparken dikkatli olmakta fayda varAhhh canım öyle deme lütfen,kuzenim dedi yeterli hamile kalayım midem bulansin ,sanki dua yerine geçti doğum yapana kadar yerinden kalkamadı süresi küstü,beslenemediği için hastaneye yatırmak zorunda kaldılar.İnsallah pozitif olurum at gibi gezerim ,
Transdaş.. Harika ya :))) O zaman bebek haberi aldığımız gün inşallah da bebekdaş mı olacağız :)))Aynı gün transfer olmuşuz demek ki,bebişler transdaş olacaklarBana 12.günü teste gel dediler,ben 20 Mayıs'ta sağlık ocağında test yaptıracağım
Haklısın canım, tutsun da, zaten beklediğimizden daha az fatura geldi, dondurma olsaydı 560 işlem + 190 euro da depo ücreti alacaklardı.Biz de öyleyiz. Benim bir de dondurma oldu, şimdi çözdürme için de ayrı ödeme yapacağız. Napalım hayırlısıyla, sağlıkla olsun da...
Şimdi baktım da sebepsiz infertilitede de ICSI yapılıyormuş. Bir de şansı artırmak istemiş olabilirler. Direkt yumurta içine sperm gönderildiği için döllenme ihtimali daha yüksek oluyor. Sen şimdi bunları düşünme.
24 ü klinik kapalı 25 inde vericem 2 gün ekle test sonucu için... ama ben dayanamam ki, kaliteli bir test alır yaparım birkaç gün önceden..Ayy bebişi almışsın bilee 7 gün sonramı test vericeksin
Olacak olacak güzel olacak inşallah. O zaman bu paraları falan da unuturuz giderHaklısın canım, tutsun da, zaten beklediğimizden daha az fatura geldi, dondurma olsaydı 560 işlem + 190 euro da depo ücreti alacaklardı.
Ben bu hesaplamayı yapıyorum hep, hoşuma gidiyor da.. Benim hesaba göre kova burcu olacak, çok da severim, inşallahBalık burcu anne olmak istiyorsa tam vaktiymiş. Haydi balıklar, ne duruyorsunuz? İşi gücü bırakıp kocanıza koşun ahahshgshshs
Evet görünüyor canım, kaçıncı günün?Kizlar lutfen cevap hamilemiyim 5. Dakika da sonuc bu
Eki Görüntüle 2850647
Balık burcu kadınlardan bahsediyordu orada anne olmak istiyorlarsa diye.Ben bu hesaplamayı yapıyorum hep, hoşuma gidiyor da.. Benim hesaba göre kova burcu olacak, çok da severim, inşallah
Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Kaç haftalık hamile olduğunuzu, bebeğinizin boyutunu ve doğuma kaç gün kaldığını öğrenebileceğiniz gebelik hesaplama aracı için buraya tıklayın.gebelik.hesaplama.net
oh çok şükür istenen zaman geldi :))))Daha değil. Yarın tüpçü randevum var. Şartlar uygunsa transfer hazırlığına başlayacağız. 2-3 hafta sürüyormuş
Evet regl olunca bir rahatladım resmen. Bakalım inşallah her şey yolundadır da güzel ilerleyebilirizoh çok şükür istenen zaman geldi :))))
Yaa tesekkur ederimmmSilikte olsa ikinci çizgi görünüyor hayırlı olsun
Şansa bırakmıyorlar da cebe bırakıyorlar :)))Canım embriyo oluşmasıni garantilemek için yapıyorlar,işi şansa bırakmıyorlar.
Adetimi soruyorsaniz adet gunum yarin, eger yumurtlama gununu soruyorsaniz 13. GunEvet görünüyor canım, kaçıncı günün?
Kesinlike canım.ben hamileliklerimde kova ile geden biri olduğum için nasıl ,kötü bir his olduğunu sana anlatamam!... Allah'ım sen bize hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı Salih,Saliha evlatlar ver.Hamileliğimizden yavrumuğumuzu kucağımıza alacağımız güne kadar hepsinde bedenimize ruhumuzu sağlık enerji ver,bu süreçteki tek yükümüz bebeğinizin ağırlığı olsun.Sen bize hayırlısıyla kolay doğum ve çocuklarımızı sağlıkla büyütecek dayanma gücü ver.Ki aklına daha güzel nasıl dualar geliyorsa rabbim gönlüne fikrine zikrine onu getirsinAman aman ... Yok öyle istemem, Allah korusun, geri aldım sözümü, dileğimiz yaparken dikkatli olmakta fayda var
Evet canım ,bebekdaş da diyebiliriz. Beraber emeklerseler emeklerdaş.....hepsinin sonuda dal koyarız.Listedeki herkes anne olunca anadaşlar derizBenim sonucum ne olursa olsun,herkese hergün dua ediyorumTransdaş.. Harika ya :))) O zaman bebek haberi aldığımız gün inşallah da bebekdaş mı olacağız :)))
Aman canımmm yaaa.. Olsun da burcuna murcuna bakmıyorum :)) her burcun güzel özellikleri var.Balık burcu kadınlardan bahsediyordu orada anne olmak istiyorlarsa diye.
Bu siteye ben de merak edip baktım ya sorma ahshsh Bende daha transfer de yok ama olmayan çocuğa burç biçtim. Kovayla balık arasında gidip geliyor. Bakalım transfer tarihi belli olsun bir daha bakacağım