Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ay canım sorma öyle bir hale geldik ki, küçük eczane poşetleri kadar iğne vurulmuşum....
Bu arada fiyat merak eden olursa 1000 Euro İlaçlar, 850 Euro da Tüp tedavimiz tuttu.. Dondurma olmadı, çünkü tek embriyo transfer edildi. :KK37:
Yalnız gönderdikleri faturada ICSI (mikroenjeksiyon) yazıyordu, dikkatimi çekti. EŞimde bir sorun yok o zaman neden mikroenjeksiyon yaptılar ki :işsiz:
Canım embriyo oluşmasıni garantilemek için yapıyorlar,işi şansa bırakmıyorlar.

Ahhh canım öyle deme lütfen,kuzenim dedi yeterli hamile kalayım midem bulansin ,sanki dua yerine geçti doğum yapana kadar yerinden kalkamadı süresi küstü,beslenemediği için hastaneye yatırmak zorunda kaldılar.İnsallah pozitif olurum at gibi gezerim ,😉🤲🏻
Aman aman ... Yok öyle istemem, Allah korusun, geri aldım sözümü, dileğimiz yaparken dikkatli olmakta fayda var :sus:

Biz de öyleyiz. Benim bir de dondurma oldu, şimdi çözdürme için de ayrı ödeme yapacağız. Napalım hayırlısıyla, sağlıkla olsun da...

Şimdi baktım da sebepsiz infertilitede de ICSI yapılıyormuş. Bir de şansı artırmak istemiş olabilirler. Direkt yumurta içine sperm gönderildiği için döllenme ihtimali daha yüksek oluyor. Sen şimdi bunları düşünme.
Haklısın canım, tutsun da, zaten beklediğimizden daha az fatura geldi, dondurma olsaydı 560 işlem + 190 euro da depo ücreti alacaklardı.

Balık burcu anne olmak istiyorsa tam vaktiymiş. Haydi balıklar, ne duruyorsunuz? İşi gücü bırakıp kocanıza koşun ahahshgshshs
Ben bu hesaplamayı yapıyorum hep, hoşuma gidiyor da.. Benim hesaba göre kova burcu olacak, çok da severim, inşallah :KK68:

Ben bu hesaplamayı yapıyorum hep, hoşuma gidiyor da.. Benim hesaba göre kova burcu olacak, çok da severim, inşallah :KK68:

Balık burcu kadınlardan bahsediyordu orada anne olmak istiyorlarsa diye.
Bu siteye ben de merak edip baktım ya sorma ahshsh Bende daha transfer de yok ama olmayan çocuğa burç biçtim. Kovayla balık arasında gidip geliyor. Bakalım transfer tarihi belli olsun bir daha bakacağım 😄

Aman aman ... Yok öyle istemem, Allah korusun, geri aldım sözümü, dileğimiz yaparken dikkatli olmakta fayda var :sus:
Kesinlike canım.ben hamileliklerimde kova ile geden biri olduğum için nasıl ,kötü bir his olduğunu sana anlatamam!... Allah'ım sen bize hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı Salih,Saliha evlatlar ver.Hamileliğimizden yavrumuğumuzu kucağımıza alacağımız güne kadar hepsinde bedenimize ruhumuzu sağlık enerji ver,bu süreçteki tek yükümüz bebeğinizin ağırlığı olsun.Sen bize hayırlısıyla kolay doğum ve çocuklarımızı sağlıkla büyütecek dayanma gücü ver.Ki aklına daha güzel nasıl dualar geliyorsa rabbim gönlüne fikrine zikrine onu getirsin🤲😉🤗
Transdaş.. Harika ya :))) O zaman bebek haberi aldığımız gün inşallah da bebekdaş mı olacağız :)))
Evet canım ,bebekdaş da diyebiliriz. Beraber emeklerseler emeklerdaş.....hepsinin sonuda dal koyarız.:emir_bebek:Listedeki herkes anne olunca anadaşlar deriz:halay::halay::halay:Benim sonucum ne olursa olsun,herkese hergün dua ediyorum

Balık burcu kadınlardan bahsediyordu orada anne olmak istiyorlarsa diye.
Bu siteye ben de merak edip baktım ya sorma ahshsh Bende daha transfer de yok ama olmayan çocuğa burç biçtim. Kovayla balık arasında gidip geliyor. Bakalım transfer tarihi belli olsun bir daha bakacağım 😄
Aman canımmm yaaa.. Olsun da burcuna murcuna bakmıyorum :)) her burcun güzel özellikleri var.

X