- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
Canım, 2 kayıp olmuşsa umut var demek, en azından bebek oluşumu var... Sakın moralini bozma. Herşey vaktine esirdir.1.5 yıldır da. Bu sürecim içerisinde 2 kayıp oldu. 1 yıldır bidaha da olmadı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım, 2 kayıp olmuşsa umut var demek, en azından bebek oluşumu var... Sakın moralini bozma. Herşey vaktine esirdir.1.5 yıldır da. Bu sürecim içerisinde 2 kayıp oldu. 1 yıldır bidaha da olmadı canım
Ahh canım benim...dün kasık kramplarından az daha ağrı kesici alacaktım, o kadar bitkinim ki.. Göğsüme ağrı giriyor, halsizlik çok. 3 litreye yakın su tüketiyorum..Nm88326 Ne var ne yok? Bekleyiş nasıl gidiyor?
bi kasık sancısınıdamı haketmiyorumSuyun da gelsin ister misin? Nişan falan? Daha bi dur la! Bismillah zemin yeni hazırlanıyordur buluşma gerçekleştiyse
maşallah hrıka belirtiler sana uzulemedım suan kusura bakma bebiş yer yapıyor.Ahh canım benim...dün kasık kramplarından az daha ağrı kesici alacaktım, o kadar bitkinim ki.. Göğsüme ağrı giriyor, halsizlik çok. 3 litreye yakın su tüketiyorum..
En ağır mide bulantılarını da hak ediyorsun ama daha zamanı var cönembi kasık sancısınıdamı haketmiyorum
neyse görücez bakalm
hayır hazır karantinada rahat rahat doktora gıttım bıtse su iş. bidaha ızın almam cok zor ıkı gunde bir doktoraEn ağır mide bulantılarını da hak ediyorsun ama daha zamanı var cönem
Su ihtiyacını ilaçlar yapıyormuş maalesef :/ ama düşününce bebek için de senin için de iyi zaten su içmen. İnşallah güzel sonuçlarla taçlanır bu çektiklerin. Öyle düşün. Az kaldı dayan. Ağrı kesiciyi de mümkünse almayın diyorlar transfer sonrası. Sana dediler mi öyle bir şey?Ahh canım benim...dün kasık kramplarından az daha ağrı kesici alacaktım, o kadar bitkinim ki.. Göğsüme ağrı giriyor, halsizlik çok. 3 litreye yakın su tüketiyorum..
Hayırlısı inşallah nasıl ve ne zaman olacaksa sağlıkla olsun da onlar ne zaman isterse o zaman geliyor. Biz nazlı niyazlı bir nesle denk geldikhayır hazır karantinada rahat rahat doktora gıttım bıtse su iş. bidaha ızın almam cok zor ıkı gunde bir doktora
İnşallah canım herşey nasip kısmet zamanı gelmeden olmuyo dediğin gibi sen nasılsın tüp bebeğe başlıcaktın en sonCanım, 2 kayıp olmuşsa umut var demek, en azından bebek oluşumu var... Sakın moralini bozma. Herşey vaktine esirdir.
senın noldu bellımı transfer tarihiHayırlısı inşallah nasıl ve ne zaman olacaksa sağlıkla olsun da onlar ne zaman isterse o zaman geliyor. Biz nazlı niyazlı bir nesle denk geldik
Daha değil. Yarın tüpçü randevum var. Şartlar uygunsa transfer hazırlığına başlayacağız. 2-3 hafta sürüyormuşsenın noldu bellımı transfer tarihi
güzel sende haziran gebesi olcanDaha değil. Yarın tüpçü randevum var. Şartlar uygunsa transfer hazırlığına başlayacağız. 2-3 hafta sürüyormuş
Du bağalım daha bir şey belli değilgüzel sende haziran gebesi olcan
göbek tokusturcaz senle inşallahDu bağalım daha bir şey belli değil
Sahillerde yürüyelim kız. Maltepe Köprüsüne tüküre tüküre bitirriz yürüyüşügöbek tokusturcaz senle inşallah
bak kasığımda bi hareketlenme oldu böyle konuşuncaSahillerde yürüyelim kız. Maltepe Köprüsüne tüküre tüküre bitirriz yürüyüşü
bence hamilesinizz ben görüyorum cizgiyiKizlar lutfen cevap hamilemiyim 5. Dakika da sonuc bu
Eki Görüntüle 2850647
Ayy canım bende üzülmüyorum kendi halime, sorun değil, olacaksa olsun yatak döşek yatsam da pozitif alsammaşallah hrıka belirtiler sana uzulemedım suan kusura bakma bebiş yer yapıyor.
insallah canim degilsem hastane koridorlarini adet olamıyorum diye asindiracagim icin kotu olucak. bugun kan testi verdim yarın belli olacakBana var gibi geldi inşallah öyledir iki gun sonra yapıp koyulaşmayi takip edip ardından regl geçince kan verebilirsiniz